başka bir forumdan bir arkadaşımızın yaşadığı anlık bir görüntü.
şerefsizin plakası: 34 JG 0931
başka bir forumdan bir arkadaşımızın yaşadığı anlık bir görüntü.
şerefsizin plakası: 34 JG 0931
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
adi şerefsizler iyice zıvanadan çıktılar
arkadaşın yerinde olsam görüntüyle birlikte emniyete şikayet ederdim
geçmiş olsun Allah korumuş...
Bunlara kanun manun fayda etmez dostlar... Emniyetin yapıcağı hiç bir şey yok. İndireceksin bunları, hadım ediceksin...
Kavga, dovüş çözüm diyen değil diyenleri görelim ? ? Evet dayak çözümdür. İbreti alem için dövüceksin bunları...
Bunların çocukluğuna inmek lazım.
Fotoğraf ve video ile tespit edilen trafik ihlallerine ceza uygulanabiliyor. Bununla ilgili ibb nin çalışmaları var. Yanlış Hatırlamıyorsam facebookda da bir sayfaları olacak. Eskisi gibi bu tür küçük ihlaller kişinin yanına kalmıyor. Bence biraz araştırıp ilgili makamlara bu ve benzeri görüntüleri ulaştırmanın yolunu bulmak gerek.
Her gün böyle birkaç şerefsiz ile karşılaşıyorum. Kamera kaydı olmadığı için sadece ana avrat sövmek ile yetiniyorum.
Ama bir kask kamerası alıp bunları kayıt edip şikayet etmek niyetindeyim. Hep son anda fark edip kaçıyorum ama bir gün biri vuracak.
Motorumuza bilye veya taş atan tabanca gibi mekanizmalar yerleştirsek nasıl olur acaba iyice Mad Max a bağladım
Kondomun önemi bir kez daha belli olmuş. İsraf bunlar ne israfı olduğunu annadınız
otomobil sürücüsü tam katıksız.....
ancak motosiklet sürücüsüde sabit şeritte seyretmiyor sağdaki boşlukları hiç affetmiyor gibi geldi banada neyse ne sonuçta otomobilli ........
Hicbirsey olmazzz.
Suanda bir devlet hastanesindeyim ve halkin cehaletinin ne boyutlara geldigini canli olarak yasiyorum .
Trajikomik bir durumdayiz.
Ayrica motosiklet surucusunun defalarca yaptigini arac ta yapmis. Kendimizi duzeltmekten baslasak once . Zaten akan yolda sagli sollu riske girmemek lazim.
Dünde aynı olayı yaşadım ama ışıklarda beklerken adam sola döncek hala giriyo dibime dönüp bakıyom suratına dahada sinyal veriyo girmek için...
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
böyle adamları motorda artçı yapacaksın bi kaza anında ölümün ne kadar basit olduğunu görecek motorlulara ona göre davranacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)