Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Cbr'ımla kaza yaptım.Allah korudu

REKLAM ALANI
    nefretxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki gsxr-1000 l5 -Honda cbr 250 2013
    Öncelikle iyi akşamlar.Geçtiğimiz hafta cuma günü Tekirdağ-Hayrabolu istikametinde giderken Yağcı köyünü geçince 2. olan sola doğru virajda virajı alamayıp (Arka lastik ve asfalt kenarındaki mıcırlar sağolsun) motorun arkasını attırıp yaklaşık bi 1-2 metre ucurumda uçarak-takla atarak düştüm.Tahminimce hızım 92 km/h olması lazım kompresöre filan soktuk ama heyecandan ne kadar yavaşladı-yavaşlamadı bilemiyorum.Neyse bayağı bi yuvarlandıktan sonra sırt üstü durdum.Başta kalkmıyacaktım ilk yardım ekipleri gelene kadar ama vücut hareketlerimden birşeyim olmadıgını anlayınca kaskımı çıkarıp motorumu düzelttim.Daha sonra 2-3 kişi durdu ve yanıma gelerek birşeyim olup olmadığını sordu.Bende yok abi teşekkür ederim diyerek cevap verdim.Bacağımın yarıldığını hissetmiyordum bile.Neyse bi 3-4 dkika geçti.Bacağımdan kan aktığını ve sağ sol bacağımın ağrıdığını hissettim.Ayağa kalkıp yürüyordum ama ağrı ve acı veriyordu.Neyse babam gelene kadar ambulans gelmişti ambulansa bindirdiler hastanenin yolunu tuttuk.Allahtan bende bir şey yoktu bacağı 4 tane zımba dikiş tutuyordu ve onlarıda geçen pazar aldırdım.Zaten kazayı yaptım 3 gün sonra pansumanlarıma motosiklet ile gidip gelmeye başlamıştım.Aldığım ekipmanlar beni hayata tutundurdu ve yaklaşık 3 bin lira verdiğim ekipmanlarımı iyiki almış bulunmaktayım diyorum.O gün dizlikleri motorun üzerinde silikon bant olmadığı için takmamıştım daha önceki motorumun sol tarafındaki boyayı kaldırması sonucu bundada öyle bir hasar olmaması için.Ama keşke taksaydım diyorum.
    Şu an Agv k-3 dreemtime kask kullanıyorum ve kask görevini yaptı 2 kez sert kafam yere çarptı.Kask olmasaydı şuan hayatta olmazdım.Şu 5-6 ay içerisinde kask almayı düşünüyorum.Agv den devam etmek istiyorum ama bilmiyorum.Beni Arai ve Shoei ye çeken bağzı hevesler var içimde
    Arai bilmiyorum ama bu sıkışık zamanımda rx-7 gp si biraz tuzlu gelicek gibime geliyor.Chasser denemek istemiyorum.Shoei'nin xr1100 modeli ve Agv corsa modeli çok hoşuma gidiyor.
    Maddiyatımda bi problem çıkmaz ise Arai rx-7 gp doohan tt modelini denemek istiyorum.Eğer maddiyatta olursa büyük ihtimal 500-600 lira ödemeyerek Agv corsa modelini nasip olursa alabilirim.
    Son olarak servis bana komple grenaj (depo-depo önündeki plastik olmadan) 1.010 lira grenaj parası çekti ve 200 lira işçilik maaliyeti geldi.200 lira çok abartı değil mi...
    Ve ehliyetim olmadığı için 2.814 lira ceza kestiler.Tamam hak veriyorum.Ehliyetsiz oluşum başta suç bunu kabullendim ama 2800 çok abartılı değil mi hadi sabit fiyat 1.500 çak gönder...
    Herkeze iyi akşamlar hayırlı geceler diliyorum...Saygılar.
    Burakesk bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osırıs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Büyük geçmiş olsun kardeşim. bende bu aralar üşendiğimden koruma kullanmıyor tarzan gibi dolanıyorum ortalıkta Yarından itibaren yeni bi kask alayım bari ls2 gördüm arkadaşta ondan edineyim derhal
    nefretxx ve Burakesk bunu beğendiler.

Öncelikle geçmiş olsun.

Büyük bir kazadan canlı olarak çıkmışsın.

Cezaya gelicek olursak gayet yerinde bir ceza.

Sebebi ehliyetsizsin.

Umarım bir daha kaza bela gelmez başına.

Tekerin düz bassın.

Ayrıca burda dikkat çekmek istediğim 1 nokta var.

Ekipman konusunu pek düşünmeyenler için.

Bakın bu arkadaştan ders çıkarın ekipmanı olmasaydı şuan rahmetli olma olasılığı yüksekti veya sakat kalabilirdi.

Kendinize iyi bakın.
    Burakesk bunu beğendi.

caneroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun
    Burakesk bunu beğendi.

porsche911tt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm200
    büyük geçmiş olsun Allah korumuş. 16 yaşında başında kavak yelleriyle ehliyetsiz ve alkollü insanların kıydığı canlar istatistiği, cezanın 2800 olmasının en büyük nedeni oldu+cezanın maliyeye hatırı sayılır bir geliri var.ehliyet sürmüyor ama bişeylerin cezası da olmalı

ha bu arada lastikler duro ise sana sebep olmadan onları çöpe at
    Burakesk bunu beğendi.

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ey gidi günler be
    Burakesk ve nefretxx bunu beğendiler.

HEROCAN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter
    geçmiş olsun
    Burakesk bunu beğendi.

..Carmentality.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim Geçmiş olsun , üzülerek okuyorum bu mesajları..
    abi tavsiyesi , şuraya şukadar tuttu , koruma olarak giysilere bu kadar verdim diorsun, yerindedir aldıkların.
    önce ehliyetini al , eminim iyi motosiklet kullanıyorsundur fakat motosiklet eğitim kurslarına git , honda eğitimlerinden çok memnun kalan var ,
    ordaki bi iki seviyeye git , daha güvenli kullanırsın.
    Sevgiler,
    Tekrar geçmiş olsun , yollarımız malum , aman dikkat.
    nefretxx ve Burakesk bunu beğendiler.
    Passionately in love with Motorcycle

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Geçmiş olsun genede ucuz atlatmışsın motor kendi üzerine değilmiydi 1400 ruhsat sahibine 1400 de sanamı kestiler cezayı
    Burakesk bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    allah korumuş..
    Burakesk bunu beğendi.

Oguz7734 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 2014 xmax 250 :)
    Geçmiş Olsun Allah korumuş.2800 Tl yerinde bir karar ehliyetsiz binmessin bir daha sana ders olur! virajlara girerkende eger bilmedigin virajsa +90 km hızda girmessin zaten en az 1-2 boyunca virajlara yatıramıcaksın motorunu çünkü içinde gene düşücem hissi uyanacak motorun hakkını veremiceksin ama neyseki geçicek merak etme.
    Burakesk bunu beğendi.

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Geçmiş olsun
    Burakesk bunu beğendi.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Geçmiş olsun.
    Burakesk bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Vay be dicem olmicak. Biz ehliyetsiz yakalanınca bi küfür edilmediği kalıyor. Adam ceza yiyo madalyon takcanız. Ee haklısınız atatürk bile paran ne kaadar çoksa o kadar sana dönük bakıp gülüyo.
    Burakesk bunu beğendi.

Burakesk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125,ktm250,cbr250,fazer6
    Efecan sana söverdim ama banlanmak var işin sonunda neyse...
    1.cisi ATATÜRK yazarken küçük değil büyük harfler kullan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
    2.cisi ATAMI böyle birşeyle kıyaslama nedemek paran nekadar çoksa okadar bakıyor sövdürtme bana 7 ceddine defol git bu forumdan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3.cüsü ehliyetsiz gezme ozaman !! polis gördünüzmü kaççak delik arıyor trafiği tehlikeye atıyosunuz sizin gibiler. Ehliyetin yoksa binme ozaman bu arkadaş hatasını kabullenmiş zaten ekipmanını almış en azından herşeyi tam şimdi bana deme biz baba parasıyla motor almadık her konuda aynı şeyi diyosun ! paran yoksa binme lan motora ehliyetin yoksa binme motora motorunu sat ehliyetini al sonra motoru gene alırsın ozaman bide foruma üye olup insanları fıtık ediyorsun yok şöyle bilinçliyim yok böyle akıllandım facebooktaki durumumu beğen <3 diyen tiplerden farkın yok kesin Bidaha ATATÜRK'ü anarken adabını takın böyle örneklere onu karıştırma bi koycam yeminle yapışcan fukara sümüğü gibi motorunun ibrelerine ya bıktım senden patladım en son nası bi insansın ya ergenmi apaçimi nesin ya
    speed_dream bunu beğendi.

ormankebabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6n
    Geçmiş olsun.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Öncelikle çok geçmiş olsun.. Ekipmanlarını asla ihmal etme.. Varsın motorun boyası çizilsin..

Ceza konusuna gelecek olursak.. Gayet yerinde olmuş... Darılmaca yok...
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    geçmiş olsun
    daha beteride olabilirdi.

dockerengin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 > CBF150 > CRF250L > XZ250R 4V > ?
    Geçmiş olsun. 3 bin lira ekipmanın yanında keşke 400-500 lira da eğitime para verseydin.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    3000 ekipman 12000 liralik motor arai shoei kask felan ehliyet yok tezat enteresan enteresan olmasa tezat olmazdı degilmi gecmis olsun olur boyle bazan sana bisi olnamis
    www.erkakurye.com

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)