Cbr'ımla kaza yaptım.Allah korudu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Büyük geçmiş olsun kardeşim. bende bu aralar üşendiğimden koruma kullanmıyor tarzan gibi dolanıyorum ortalıkta Yarından itibaren yeni bi kask alayım bari ls2 gördüm arkadaşta ondan edineyim derhal
-
Öncelikle geçmiş olsun.
Büyük bir kazadan canlı olarak çıkmışsın.
Cezaya gelicek olursak gayet yerinde bir ceza.
Sebebi ehliyetsizsin.
Umarım bir daha kaza bela gelmez başına.
Tekerin düz bassın.
Ayrıca burda dikkat çekmek istediğim 1 nokta var.
Ekipman konusunu pek düşünmeyenler için.
Bakın bu arkadaştan ders çıkarın ekipmanı olmasaydı şuan rahmetli olma olasılığı yüksekti veya sakat kalabilirdi.
Kendinize iyi bakın.
-
-
büyük geçmiş olsun Allah korumuş. 16 yaşında başında kavak yelleriyle ehliyetsiz ve alkollü insanların kıydığı canlar istatistiği, cezanın 2800 olmasının en büyük nedeni oldu+cezanın maliyeye hatırı sayılır bir geliri var.ehliyet sürmüyor ama bişeylerin cezası da olmalı
ha bu arada lastikler duro ise sana sebep olmadan onları çöpe at
-
ey gidi günler be
-
-
Kardeşim Geçmiş olsun , üzülerek okuyorum bu mesajları..
abi tavsiyesi , şuraya şukadar tuttu , koruma olarak giysilere bu kadar verdim diorsun, yerindedir aldıkların.
önce ehliyetini al , eminim iyi motosiklet kullanıyorsundur fakat motosiklet eğitim kurslarına git , honda eğitimlerinden çok memnun kalan var ,
ordaki bi iki seviyeye git , daha güvenli kullanırsın.
Sevgiler,
Tekrar geçmiş olsun , yollarımız malum , aman dikkat.
Passionately in love with Motorcycle
-
-
-
Geçmiş Olsun Allah korumuş.2800 Tl yerinde bir karar ehliyetsiz binmessin bir daha sana ders olur! virajlara girerkende eger bilmedigin virajsa +90 km hızda girmessin zaten en az 1-2 boyunca virajlara yatıramıcaksın motorunu çünkü içinde gene düşücem hissi uyanacak motorun hakkını veremiceksin ama neyseki geçicek merak etme.
-
-
-
Vay be dicem olmicak. Biz ehliyetsiz yakalanınca bi küfür edilmediği kalıyor. Adam ceza yiyo madalyon takcanız. Ee haklısınız atatürk bile paran ne kaadar çoksa o kadar sana dönük bakıp gülüyo.
-
Efecan sana söverdim ama banlanmak var işin sonunda neyse...
1.cisi ATATÜRK yazarken küçük değil büyük harfler kullan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
2.cisi ATAMI böyle birşeyle kıyaslama nedemek paran nekadar çoksa okadar bakıyor sövdürtme bana 7 ceddine defol git bu forumdan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.cüsü ehliyetsiz gezme ozaman !! polis gördünüzmü kaççak delik arıyor trafiği tehlikeye atıyosunuz sizin gibiler. Ehliyetin yoksa binme ozaman bu arkadaş hatasını kabullenmiş zaten ekipmanını almış en azından herşeyi tam şimdi bana deme biz baba parasıyla motor almadık her konuda aynı şeyi diyosun ! paran yoksa binme lan motora ehliyetin yoksa binme motora motorunu sat ehliyetini al sonra motoru gene alırsın ozaman bide foruma üye olup insanları fıtık ediyorsun yok şöyle bilinçliyim yok böyle akıllandım facebooktaki durumumu beğen <3 diyen tiplerden farkın yok kesin Bidaha ATATÜRK'ü anarken adabını takın böyle örneklere onu karıştırma bi koycam yeminle yapışcan fukara sümüğü gibi motorunun ibrelerine ya bıktım senden patladım en son nası bi insansın ya ergenmi apaçimi nesin ya
-
-
Öncelikle çok geçmiş olsun.. Ekipmanlarını asla ihmal etme.. Varsın motorun boyası çizilsin..
Ceza konusuna gelecek olursak.. Gayet yerinde olmuş... Darılmaca yok...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
geçmiş olsun
daha beteride olabilirdi.
-
Geçmiş olsun. 3 bin lira ekipmanın yanında keşke 400-500 lira da eğitime para verseydin.
-
3000 ekipman 12000 liralik motor arai shoei kask felan ehliyet yok tezat enteresan enteresan olmasa tezat olmazdı degilmi gecmis olsun olur boyle bazan sana bisi olnamis
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)