Sahibinden.com dan aldığım motorun ilanı halen duruyor
Reklamlar
-
2 haftayı geçti ama halen motorun resimleri sitede duruyor,sıkıntı yaşarmıyım acaba? yada sahibini arayıp kaldırmasını mı istesem. (dün arkadaş aradı ''abi senin motor satılık mı'' diye sorunca moralim bozuldu. Gelde laf anlat.. O değil aldığım çocuk askere gitti http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39746059/detay
Reklamlar
-
öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan tekerin hep düz bassın...
seni kim aradı anlıyamadım ?
senin kendi arkadaşın mı aradı ?
satan kişi askere gitmişse ona ulaşmanda zor olur bence boş ver 3 eylülde yayından kalkar sende rahat edersin....
-
alikan adlı üyeden alıntı
satan kişi askere gitmişse ona ulaşmanda zor olur bence boş ver 3 eylülde yayından kalkar sende rahat edersin....
aynen belli bir sure sonra otomatikman kalkar ilan hayırlı olsun
-
alikan adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim arkadaşım..
Motoru görüp almaya heveslenen bu yüzden araştırma yapan arkadaşımın karşısına çıkmış ilan. Bu arada 3 eylül derken ekim olmasın? Yoksa seneye eylül ayında mı
-
-
0 850 222 44 44 burdaki numaradan sahibinden com a ulaşabilirsin yayından kalkmasını beklemek istemiyorsan
-
Arkadaşım ruhsatı üstüne almadın mı? Aldıysan ilandan sana ne. Yok almadıysan korkmayı haketmişin.
-
Soranlara satıcı yayından kaldırmamış dersiniz olur biter.
-
Bizim mahalleden almışsınız. Ümraniyede mi oturuyorsunuz ?
-
Hayır pendik te oturuyorum ordan denk geldi
-
sorun olur kardeş satman gerek ararlarsa çünkü sahibinden de ilan ve halen güncel,sahibinden e ilan verilirinken şartlarda yazar dikkatli okunması gerekiyor,direk "okudum ve kabul ediyorum" kutucuğu işaretletmeden,hemen eski sahibine ulaşmalısın ilandan kaldırsın yoksa çok başın ağrır.
şaka tabi ki nolcak kardeş ya motorun satışı sende motor sende niye bozulsun moralin.Hayırlı olsun,kazasız belasız kullan.
-
Satışını aldıysanız niçin sorun olsunki?
Tam tersine eski sahibine gereksiz telefonlar gelir .
-
Hayırlı olsun motosikletin.Arkadaşların dediği gibi motosikleti üstüne aldıysan sorun yok.
-
Motor la ilgili teknik bilgilerin altında "İLANLA İLGİLİ ŞİKAYETİM VAR" butonu var.
Şakayetinizi oluşturun işi yarayacaktır
-
O değilde tvs ikinci elde iyi değer kaybediyor. Temiz bir tane düşürmek lazım.
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
O değilde tvs ikinci elde iyi değer kaybediyor. Temiz bir tane düşürmek lazım.
fiyatı görünce benimde aklıma ilk olarak bu geldi
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Salih_T adlı üyeden alıntı
fiyatı görünce benimde aklıma ilk olarak bu geldi
Evet öyle sıfır yerine ona en yakın olan gayet temiz kullanılmışını bulup almak gerek. yoksa 4 5 bin tl verip alamazdım
-
motor 2013 çıkışlı 24.000 kmde.Benim motorda 2013 çıkışlı 2.500 km'de.Bu terslikte bi iş var
-
emrb adlı üyeden alıntı
motor 2013 çıkışlı 24.000 kmde.Benim motorda 2013 çıkışlı 2.500 km'de.Bu terslikte bi iş var
Kontak kapalıyken bakanlar sıfır sanıyor Bende bozuntuya vermiyorum o denli temiz bir motor :D ustaya falan da gösterdim kaç haftadır da bende hiç sıkıntı yok,çocuk gezmiş ama cidden gözünden sakınmış yahu..
-
son fiyat ne düşünüyosun?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)