Çekmeköy'de Kapalı Otopark
Reklamlar
-
Aradım taradım bulamadım o yüzden burada başlık açıyorum. Çekmeköy'e taşındım ve motorum açıkta kaldı, çevredeki binalara baktım, onların da otoparkı yoktu. O yüzden son çare biraz uzak ta olsa bir kapalı otopark arıyorum. Bilen duyan gören varsa, haber verirse sevinirim.
Reklamlar
-
yok resmen. sokakta kaldık
-
Koray hocam evin çevresinde AVM varsa otoparkına bırakabilirsin.
-
Veya kendine 250x150x150 ebatlarında fiberden bir mini garaj yapabilirsin. Önce 6 mm lik kontraplaktan yap üzerine elyaf + polyester ile kapla. Kapı kısmı biraz uğraştırabilir. Onun haricinde oldukça kolay ve ucuz olur.
-
Allah kolaylık versin. Zor.
-
ispark ve avm ler yoksa burada bir çekmeköy sakini varsa ona soralım.
-
ben Çekmeköy'deyim senelerdir,açık otopark varda,hiç kapalı otopark görmedim...bende şansıma kendi binamız olduğundan içeri sokuyorum.
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Koray hocam evin çevresinde AVM varsa otoparkına bırakabilirsin.
tek otobüslük mesafede iki tane var. birisi sancakpark denen bir avmcik, pek güvenli değil. diğeri buyaka avm, güvenli sayılır.
benim asıl içimi rahat ettirmeyen şey bunların ücretsiz olması. motora bir zarar gelirse hak iddia edemem.
kurubuz adlı üyeden alıntı
Veya kendine 250x150x150 ebatlarında fiberden bir mini garaj yapabilirsin. Önce 6 mm lik kontraplaktan yap üzerine elyaf + polyester ile kapla. Kapı kısmı biraz uğraştırabilir. Onun haricinde oldukça kolay ve ucuz olur.
ne kadara patlar acaba. bir de bu elyaf+polyester işini hiç bilmiyorum.
-
Tam evinizin yeri nerde? Aşağı yukarı bilirim oraları.
-
09 Ağustos 2015, 21:56
bir tane önerebilirdim ama çok zaman geçmiş bi hortlatayım konuyu ufaktan
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)