Ehliyet Kursun'un Trajikomik Hali
Reklamlar
-
Geçenlerde bende kursları dolaştım hiçbiri eğitim vermiyor.Madem eğitim vermiyorsun 300-400 lira parayı ne için istiyorsun , evraklarımı milli eğitime göndermenin masrafı 400 lira mı tutuyor?Bu para neyin masrafı diye düşünmeden edemiyor insan.Aslında bireysel olarak MEB e başvuru yapılması lazım , aksi halde vatandaşı soymaya devam edecekler.
Reklamlar
-
flame adlı üyeden alıntı
Yahu böyle saçma şey mi olur.Adı üstünde SÜRÜCÜ KURSU! Bu adamların,kurumların,şahısların yada her ne ise ONLARIN kurulma amacı ve yasal yükümlülüğü bizi eğitmektir!Böyle saçma sapan aptalca şey olur mu ya!Ne demek çok tehlikeli.Niye var o zaman bu kurslar ?
Traji komik olan kursun bunu söylemesi değil,burada MOTORCU olupda bunun çok doğal birşeymiş gibi karşılayıp,"şurdaki kursta bana şöyle dedi" diye anlatması.4 sınıf ehliyetim var.Toplamda 3 kere kursa yazıldım ve başıma hiç böyle birşey gelmedi.
Benim başıma böyle birşey gelmiş olsa,iş edinir heryere şikayet eder hızımı alamayıp kayıt yaptırır bir de tazminat davası açardım.Aptallığa bak.Çok tehlikeliymişmişde motosiklet alıp direksiyon dersi vermiyorlarmışmış.
İyi sabredip saldırmamışsınız adamlara...
abi sen çok sinirlenmişsin biraz sakinleş.
Dediğim gibi karşımda 25-27 yaşlarında etine dolgun sarışın bir bayan vardı zaten öğlesine girmiştim fazla üstelemeyip çıktım...
kurs'un hiç bir aracı yok ders verebilecekleri bir alan yok aslında ben teorik ders verdiklerinide sanmıyorum, ne sınıf var ne bişey sade bi biro ofis tarzı bi yer
abi bulunduğum semt çok geri kalmış bir semt bu sürücü kursuda nasıl insan soyarım diye düşünüyor işin asıl boyutu bana akıl veriyor git scooterde öğren gel demeye çalışıyor :D
hani tehlikeydi bu tek başıma nasıl öğrencem...
--------Efsaneler Ölmez Sadece Şekil Değiştirir 1985-2000 2013-20..--------
JeT KaMiL'in OĞLU
-
alikan adlı üyeden alıntı
abi sen çok sinirlenmişsin biraz sakinleş.
Dediğim gibi karşımda 25-27 yaşlarında etine dolgun sarışın bir bayan vardı zaten öğlesine girmiştim fazla üstelemeyip çıktım...
kurs'un hiç bir aracı yok ders verebilecekleri bir alan yok aslında ben teorik ders verdiklerinide sanmıyorum, ne sınıf var ne bişey sade bi biro ofis tarzı bi yer
abi bulunduğum semt çok geri kalmış bir semt bu sürücü kursuda nasıl insan soyarım diye düşünüyor işin asıl boyutu bana akıl veriyor git scooterde öğren gel demeye çalışıyor :D
hani tehlikeydi bu tek başıma nasıl öğrencem...
Çok sinirlenmem doğal.Böyle bir saçmalık olamaz.Hastaneye gidip ne iş yaptığı belli olmayan bir kadının "Apandist ameliyatı çok tehlikeli,siz kendi kendinizi ameliyat edin.Ücreti 3000tl.Taksit mi peşin mi ? " gibi bir şey bu...
Hiç bir şeye tepki vermeye vermeye ne hallere geldik...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)