Honda CBR 250 R 2014 yeni renkleri karşınızda
Reklamlar
-
fabrisio adlı üyeden alıntı
Renkten çok kafa karenajı ve çift far olması güzel. 2013 modeller yanakları çökmüş afrikalı gibi duruyordu. Bu bildiğin atmaca gibi.
Arkadasin yukledigi resimlerde cift far gormedim ben. Hondadaki yetkili Turkiyeye cift farli 250 gelmeyecek demisti. 300 cc de muhtemelen fiyati ya 20 bin tl ye yakin olur ya da gelmez demisti.
Reklamlar
-
Repsol rengine bayılıyorum.Ama malesef fuarda olmayacakmış...
Artık nisan sonu geldiğinde görürüz.Fiyatı farklı olursa repsol renginin,seyreyle sen diğer renklerini kullananların söylediklerini...
-
Bu sene cbr250r cift far yani yeni kasa turkiyeye gelmicek mi ? Ninja gibi 250r sinifini iptal mi? edicekler kesin bir bilgi var mi? sadece 300 kasasina has bi goruntu degil 250r in kasasida degisti ama yeni kasanin gelicegi belli degil(mis)
-
bende beyaz 2013 model arıyorum hala bulamadım istanbuldayım
-
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Bu sene cbr250r cift far yani yeni kasa turkiyeye gelmicek mi ? Ninja gibi 250r sinifini iptal mi? edicekler kesin bir bilgi var mi? sadece 300 kasasina has bi goruntu degil 250r in kasasida degisti ama yeni kasanin gelicegi belli degil(mis)
Gelmeyecek. Ama 250 sinifi iptal diye birsey yok. Su anki 250 neyse o gelmeye devam edecek.
-
19 Haziran 2014, 16:38
Merhaba
uzun zamandır baktım cbr 250 yı tam alıyordum kı yenı kasaları cıktı ve SİYAH Hİ. YOK
ARAMADIGM SUBE KALMADI VE SONUNDA BULDUM
FOTO ATAMADM BULAMADM NASIL YUKLENDIGINI
-
19 Haziran 2014, 20:55
Bende threecolor modeline bakacağım bu hafta çift farlı yeni modellere
-
20 Haziran 2014, 02:32
Repsol ün siyah alt yapısını beyaza cevirmisler yeni kasalarda. Olmamis repsol havası gitmis
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)