Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bıktım artık...

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    adım adım cbr 250..
    Search16 Abi sen böyle ergenlerle muhabbete girme sizin seviyenizin altında. Hee de geç banada özelden dayılanıyor
    Daha istedigi şeyi bilmiyo ki yardımcı olasınız..
    search16 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Gözünü kulağını kapa, git Salcano Wolf al. Belki çok performanslı değildir ama sorunsuz ve rahat bir motordur. Jianshe olması bile tek başına tercih sebebidir.

Motosikleti
    MT07
    Merhabalar ,

Geçen sene aynı olay benim başıma geldi. Cbf 150 mi satmıştım.Biyerden bir para bekliyordum onları birleştirip 250 lik bişeye geçicektim.Ama evdeki hesap çarşıya uymadı tabiki beklediğim para gelmedi ve yaz dönemi olduğu için satıştan gelen parayıda çarçur ettim.Ve önümde 2 seçenek vardı.Ya çançinçon akıcaktım yada o yaz ı motorsuz geçiricektim.Bir kaç defa metrobüs,metro gibi toplu taşımaya maruz kalınca kendimi direk sahibinden in 2000 tl altı ilanlarını kurcalarken buldum =)

Sonuç olarak 1900 tl ye mondi 150 mr vulture aldım.Hakkını yiyemem ne bir yolda bırakma ne bir tekleme ne bir vida gevşemesi ne krank kırması ne çamurluk uçması hiç bir sıkıntı çıkarmadı bana.Verdiğim paranın hakkını tamamıyla aldım.Mondial düşünürsen bu motor aklının bir ucunda olsun derim.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Hem çinli motor almam lanet olsun bıktım diyorsunuz hemde Mondial diyorsunuz.Ne yaman çelişki bu ? Cup'tan sıkıldıysanız tamam o ayrı mevzu ama çinli kötü deyip çinli almak istemek nedir.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

Motosikleti
    2013 S1000RR Hp4
    Kimmiş o çinliye kötü diyen ?

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Alıntı İmportant adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimmiş o çinliye kötü diyen ?
    Başlığı açan arkadaşımız.2. konu başlığı bu.Siz değil veya herhangi bir site kullanıcısı değil.Hemen celallenmeyin.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)