Dün bi konu açmıştım çinli motorumdan bıktım diye illada japon diye iddaalı bi şekilde konuşmuştum ama abi en azından bi japon olarak en ucuzu ybr oda 4buçuk milyar plaka fln 5milyar 5milyar verdikten sonra zaten apache alırım ama o parayıda vermem için yaza kadar belki yazında sonuna kadar beklemem lazım o güne kadar naparım ben bu motorla :/ ama taksit borç falan bi şekilde 3-3buçuk milyar aralığına motor alabilirim şu aralar mondialin mcx yada drift modelleri var aklımda daha doğrusu vardı gitti bi ara gene geldi şimdi napsam beyler :/ kullananlar abi lütfen dürüst yorumlar yapalım yardımcı olun hiç kullanmadım bu modelleri daha önce ama bu sitede http://150mcxroadracer.blogspot.com/ 2.ci videoda anasayfada krank kolu kırılması videosu var ve gözlemlediğime görede sahibi bilinçli ve motoruna bakan biri böyle bir kullanıcıda bile böylesine bi arıza veriyorsa :/ doğrusu korkutuyor beni ya 10 ay falan beklicem yada böyle birşey alıcam ama gözüm yemiyor beyler kullanıcılar km yaptıgınız geziler falan yardımcı olurmusunuz pişman olurmuyum herkes bu modellere iyi derken bu video aklımı karıştırdı