Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Çinli motoru aldığım güne lanet olsun.

REKLAM ALANI

gecen gün bir arkadaşım bir 100lük cup almış biri iki kaynaklanacak yeri için iş yerime getirdi.halil usta bunu ben 500tl ye aldım sağa sola gidip gelmek için nasıl dedi valla on numara.piyasada marka bir bisikletin bile 1000-2500 arası olduğuna göre.trdeki yıllardır mobilet ve pejo motorların ne kadar fahiş fiyatlara satıldığını az çok hepimiz biliyoruz.üstelik 50cc.kadrosu ikiye bölünen burnu kırılan,kafası yarılan bir çok müşterim vardı.japon ve başka ülkelerin malların fiyatları meydanda.alırken 1500-2000tl arası küçük paralara büyük mutluluklar beklediğimiz motorlardan başka ne bekliyoruz.şu an tr de bir çok ufak ve büyük motor tamircileri,parçacılar evlerine ekmeğini bu çin mallarından götürüyorlar bende dahil.askerlik yapan arkadaşlarımızçok iyi bilirler.ordu malı gözbebeğindir ona iyi bak çok kullan diye bir yazının hemen yanında G.E.S.T.A.Y.+B formülü.her motorda olduğu gibi çin mallarındada bu formül yapıldığı müddetce no problem.çin mallarının vibrasyon sorununda en büyük etken motor ve şase takozlarının reçinesin çok fazla olupda sertliğinden dolayı motor titreşimini şaseye ve komple bütün aksama aksetdirmesi.çok basit ve komik rakamlar olan bu takozlar zamanında değişim olmazsa belli yerlerin kırılması ve devamlı gevşemesi söz konusu.şunu unutmayalım her insan en güzeline en markalısına layıkdır ama gücü ve imkanları nispetinde sözün özü.altındaki eşek başkasının atından daha iyidir.en azından altındaki eşekdir deh deyince gider.gönlünüzde hor ve hakir gördüğünüz ne marka binek olursa olsun gönülden birleşme olmayınca zaten binicisine yar olmuyor.sevdiğini elde edemiyorsan elde etdiğini sevmeye çalışmak en iyisi.kazasız günler dilerim.tekeriniz her daim düz bassın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Beter_Bocek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Orbit II 125 (2013) & Kuba XCG 150 (2014)
    Alıntı Burakesk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...ben ilk zaman düştüğüm için hafif yamuk...
    Hemen hemen herkes yazının burasını atlayarak okumuş anlaşılan. Motor'un kalitesi ile ilgili herhangi bir tereddüt yok. Kullanıcı hatası. Motoru düşür düşür. Ondan sonra ''bu ne yaa, dökülüyo bu'' deme... Hem bir sefer 2.000 TL'lik bir Çin'liyi, 4.000 - 5.000 TL'lik Japon marka ama Çin üretimi motorlar ile kıyaslamamak gerektiğine inanıyorum. Herşeyi dengi ile kıyaslamak daha doğru olacağı kanaatindeyim. Şimdi 2.000 TL'ye ''0'' km Yamaha vardı da bizmi almadık!..

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı drift_125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş bi yerde haksızlık ediyosun, genel olarak çinli deselerde ben motorumdan memnunum... tahmin edemeyeceğin şekilde hor kullandığım mondial drift 125 mh markalı motorum var.. taş gibi taşşş... 125 cbr yada ybr 125 neymiş_? bu iki markayıda aynalarımda çok gördüm ;) mekanım belli merak eden görmek, denemek isteyen buyursun gelsin kırklareli iline bağlı, babaeski ilçesinde yaşıyorum, 125cc ve 150cc grubunda (6 ileri vites dahil) marka farkı olmadan KONTAK ANAHTARINA her motorla yola cıkarım (ancak mesafe motoruna göre değişiyo abartmaya da gerek yok) o derece motoruma güveniyorum.. savurma, titreme, vidası gevşemiş, ayaklığı kaybolmuş :D ne bilim her hangi bi sorunu yok, bakmadığım halde yok... 2 seneden fazla oldu alalı sadece periyodik servis bakımları yapıldı o kadar... ya senin şansına o motor, yada benim şansıma bu motor... ama makineme laf ettirmem, zaten şımarık karakızım kendine laf edenlerin ağızlarına veriyo payını ;) Hee şunuda ekliyeyim kızımla baya oynadım.. Orjinal fabrika çıkışlı hali değil...
    Yavaş gel ^^Şampiyon^^ cbr 125 dediğin motor 13,5 hp- su soğutmalı ve enjeksiyonlu...
    The Power of The Dreams.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çinli olmasa japonu biraz zor alırdınız
    cenkito ve anaconda84 bunu beğendiler.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı ArdiaroS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yeni başlıycam seçmesini bilmiyorum RKS Titanic 150 alınır mı? Hız merakım felan yok. Evim merkeze uzak olduğu için otobüs durağına, arkadaşların yanına gitmek için felan kullanıcam
    Alınır, gayet güzel motor. Yalnız çanta demiri yok sanırım.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)