izlediğim bir videoda sanırım çin yada japon kore, ışıklarda motor sürücülerinin bekleme yapacağı nokta işaretlenmiş, motor sürücüsüne saygı yasalarla kayıt altına alınmış, ülkemizde işleyen hindistan tarzı araç trafiğine kapak olacak resimler
izlediğim bir videoda sanırım çin yada japon kore, ışıklarda motor sürücülerinin bekleme yapacağı nokta işaretlenmiş, motor sürücüsüne saygı yasalarla kayıt altına alınmış, ülkemizde işleyen hindistan tarzı araç trafiğine kapak olacak resimler
gelişmiş ülkeler makine üretir teknoloji üretir, gelişmemiş ülkeler insan üretir
2013 YAMAHA YBR125-NIKON D7000
Elinde çekiç olan herşeyi çivi zanneder, insan yediğine dönüşür, yaşadığı yer gibi düşünür
Vay be
Çok iyi.
Türkiyede anca dogan anadol tarzi araba gorursunuz ilk okuz temizligi lazim
Pardon da bizimkiler yaya gecidinin icinde bekliolar, hangi onden bahsedionuz Turkiye'de?
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
geçen akşam çıktım geziyorum,ışıklara 100 metre var önümde 5 araba dizilmiş aralardan geçip öne gidecektim ki en önün arkadasındaki barzo beni aynadan gördü 2 şeritlik yolda geçemeyeceğim kadar yandaki arabaya yaklaştı.bende sinirlendim açtım uzunları yapıştım bunun arkasına kafasını nereye çevirirse oraya tutuyorum.baktım daha yeşile 70 saniye var iyi dedim kör edecem bunu.50 saniye kala yol verdi.bende geçmedim gıcıklığına tuttum 3-4 saniye kala bastım gittim.
Yurt dışında araç sürücüleri kendilerini farketsin diye öne geçiyorlar (kör noktadan kaçmak için), burada ışık yanınca uzayabilmek için. Tetris oynar gibi her boşluğu dolduruyor dangalaklar. Özellikle geniş gidon turu ve ufacık tekerlekleri ile her yerde manevra yapabilen scooterlı arkadaşların, benim motorun geçemediği yerlerde arkama yapışıp kornaya asılmalarını sabrımın son damlalrı ile karşılıyorum. Bizim halkımız dangalak... Kamyonun içinde de, otomobilin içinde de, motosikletin üzerinde de.
şu videoda cadde ışıklarında var izleyelim
http://youtu.be/yrcNM-Yk4MM
kırmızı ışık kameralarında adamlar hem sağdaki hemde soldaki direklere yaya şeridi çizgisine tekerleğin basması kırmızı ışık ihlalidir yazdıkları halde hala yaya şeridinde durup sonrada neden bana kırmızı ışık ihlali cezası yazıldı diye itiraz edenler var o kısım bize kalmaz hiç heveslenmeyin
Daha bugün ışıklarda yaya geçidinin gerisinde bekliyorum diye adam arkamdan kornaya asıldı. Cidden sorunlu bi milletiz
Fotoğrafta o motorsıkletın durması gereken resmin arkasında ki arabaya dikkat edin. Önü boş ve gidip orda durmuyor . Aklıma birden güzel ülkemin, Güzel trafik kurallarına uyan motorları fark eden trafikte sıkıştırmak mı ?? Kiiimm . O insanlar geldi
bizde yol yaptık diye övünenler önce kendi beyinlerinin modernizasyonunu yapsalar bu iş bambaşka olurdu.
kırmızıda dururken her zaman orta şerit taraflarında iki aracın ortasında bulunucaksın ama sürücüleriyle aynı izzada olmak şartı ile seni gördüğünden emin olmak gerekir. sağ şeritin sağ tarafında durmak ise tehlikelidir çünkü sol tarafınızdaki araba sizi düşünmeden sağa sinyal falan vermeden direk direksiyonu üzerinize kırabilir fren yapmaya zaman bile bulamazsınız kapıdan girersiniz. teknik ve tecrübemizi geliştirmeye bakalım burası japonya değil
ışıkta yaya geçitinde duranlara bende kıl oluyorum. Arkadaş 1 metre geride beklesen ölür müsün?
Ben ışıklarda kendime bir aracı kalkan yapmadan yürümüyorum. Kırmızıda geçen bir öküzün altında kalmak istemem.
Bizim memleketin bu hale gelmesi ne yazık ki önümüzdeki 100 yılda pek mümkün gözükmüyor, bende dahil herkes kızdığı şeyleri aslında farkında olmadan veya farkında olup kendince haklı bir sebep bulup yapmaya devam ettiği sürece düzememiz mümkün değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)