Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosiklet Eksoz

REKLAM ALANI
    hasanfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr .13
    gündelik hayatta gördüğümüz kişiyi bir çok parametreyi baz alarak apaçi veya değil demek kolay
    burası forum ve internet ortamı adamın yazdığı ilk 3 cümleyle tanıyoruz. hangimizin salak saçma hevesleri olmadı ? ama kendimiz fark ettik ama başkası uyardı vazgeçtik

fabrikasyon harici bir çok egzoz rahatsız edicidir. hadi her egzoz sorana laf sokalım. üstündeki adamdır dozajını bilir ona göre kullanır, bizde sese hayran oluruz
    abi hoşgörü zor bişey değil

hem fikir olduğumuz konu apaçi kişilikleri bende sevmem
    cc değil kişilik konusunda haklısınız

yanlışım varsa fikrinizi almış olurum . forumda kişiyi hemen etiketleme furyası başladı bana göre
    1: merhaba şöyle yapsam nasıl olur
    2: aynaları söktün mü ? apaçi mi lan bu ?

1: selam ...
    2: apaçi geç , sırada kiiiiiiii
    crxforever bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hissizadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Puch Maxi - Hyosung GT 250 Naked
    bu arada ben apaçi filan olayına hiç girmiyorum ve ciddiyiym. ancak aşırı ses çıkaran bir egzos beni rahatsız ediyor normal şartlarda dolayısıyla aynısını yapmak istemiyorum.
    bi yol gösterin de kısalım şunun sesini

Alıntı hissizadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motosikletin egzosdan çok ses çıkıyor tabiri caizse Çatır patır Patlıyor. şaka değil arada bir resmen silah patlaması gibi bir patlama oluyor ve genel olarak egzos dan ciddi bir ses çıkıyor. etraftakiler filan bayılıyor hatta, yav be ses bak filan diyolar. chopper vs. motor sesine meraklı olanlar için ideal belki ama ben rahatsız oluyorum. neyse ustaya gösterdim bi'gün, anlattım durumu, bu egzosu değiştirmek istiyorum dedim. adam bana delimisin olm, en kaliteli egzos takılı sakın değiştirme dedi. iyi güzel de gürültü kirliliği yapmasam diyorum, egzostan çıkan sesi nasıl azaltabilirim acep?

ahan da egzos : http://www.resmim.org/i/807907897.png
    Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    Açıp da bi onceki msjlarini okuyun o zaman. Burda damdan düşen sizsiniz. 30dakkada 125liği ogrendim huhuu dien adam apaçinin kralidir gözümde. Bize lafi cakmadan once bi kimi savundugunuzu arastirin, oyle konusalim. Arkadasin aynalari da yok sanirim, yanlis hatirlamiosam..
    Alıntı hasanfuat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gündelik hayatta gördüğümüz kişiyi bir çok parametreyi baz alarak apaçi veya değil demek kolay
    burası forum ve internet ortamı adamın yazdığı ilk 3 cümleyle tanıyoruz. hangimizin salak saçma hevesleri olmadı ? ama kendimiz fark ettik ama başkası uyardı vazgeçtik

fabrikasyon harici bir çok egzoz rahatsız edicidir. hadi her egzoz sorana laf sokalım. üstündeki adamdır dozajını bilir ona göre kullanır, bizde sese hayran oluruz
    abi hoşgörü zor bişey değil

hem fikir olduğumuz konu apaçi kişilikleri bende sevmem
    cc değil kişilik konusunda haklısınız

yanlışım varsa fikrinizi almış olurum . forumda kişiyi hemen etiketleme furyası başladı bana göre
    1: merhaba şöyle yapsam nasıl olur
    2: aynaları söktün mü ? apaçi mi lan bu ?

1: selam ...
    2: apaçi geç , sırada kiiiiiiii
    Hissizadam hyosungun stock egzozu deil mi kardesim o nasil patirdion catirdion sen
    Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..

hasanfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr .13
    [QUOTE=Linwelin;3183320]Açıp da bi onceki msjlarini okuyun o zaman. Burda damdan düşen sizsiniz. 30dakkada 125liği ogrendim huhuu dien adam apaçinin kralidir gözümde. Bize lafi cakmadan once bi kimi savundugunuzu arastirin, yle konousalim. Arkadasin aynalari da yok sanirim, yanlis hatirlamiosam..

amacım konu sahibini sonuna kadar savunmak olmadığı için ondan hiç bir alıntı yapmadım
    başka konularda da bismillah ilk mesajda alaycı yorumlar dikkatimi çekti asıl anlatmak istediğim o zaten
    Az İnsan Çok Huzur

gt250-bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250 Comet + Suzuki sv650s
    Alıntı hissizadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motosikletin egzosdan çok ses çıkıyor tabiri caizse Çatır patır Patlıyor. şaka değil arada bir resmen silah patlaması gibi bir patlama oluyor ve genel olarak egzos dan ciddi bir ses çıkıyor. etraftakiler filan bayılıyor hatta, yav be ses bak filan diyolar. chopper vs. motor sesine meraklı olanlar için ideal belki ama ben rahatsız oluyorum. neyse ustaya gösterdim bi'gün, anlattım durumu, bu egzosu değiştirmek istiyorum dedim. adam bana delimisin olm, en kaliteli egzos takılı sakın değiştirme dedi. iyi güzel de gürültü kirliliği yapmasam diyorum, egzostan çıkan sesi nasıl azaltabilirim acep?

ahan da egzos : http://www.resmim.org/i/807907897.png
    desibel killer kullanacaksın bu sesi düşürmek için hyosung v makina olduğu için vuruntulu çalışır patırtılı orjinal egzozun içi oda odadır ve bu patırtıyı durdurmak için bir türbün vardır... avcrom halil usta yapıyor yada hiç uğraşma sahibindenden al bir orj tak motorun ivmelenmeside değişecek...

hatta orj egzoz konusunda yardımcı olabilirim
    hyosung gt-250 comet + suzuki sv650s
    makinan ne olursa olsun yeterki v-twin olsun...

hissizadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Puch Maxi - Hyosung GT 250 Naked
    ivmelenme konusunda filan sorunum yok, hatta fazla bile ivmeleniyor diyebilirim, yeni başlamış biri olarak
    egzos konusunda gelince dediğim gibi usta en iyi egzos oldugunu soyledi o nedenle değiştirmeyi düşünmüyorum
    zira yeterince masraf yaptım motora belki dedim bi susturucu vs filan vardır ama sanırım daha büyük bir
    masraf gerektiriyor. çıkan sese herkes bayılıyor o ayrı, ama ben gürültüyü pek sevmiyorum ondan olsa gerek.

Alıntı gt250-bora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    desibel killer kullanacaksın bu sesi düşürmek için hyosung v makina olduğu için vuruntulu çalışır patırtılı orjinal egzozun içi oda odadır ve bu patırtıyı durdurmak için bir türbün vardır... avcrom halil usta yapıyor yada hiç uğraşma sahibindenden al bir orj tak motorun ivmelenmeside değişecek...

hatta orj egzoz konusunda yardımcı olabilirim
    Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.

SalcanoV6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf V6
    Siz Görüp Geçirmiş İnsanlarsınız Eyvallah İlk Motora Bindiğiniz Günleri Hatırlayınn.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    ilk motora mobilet itekleyerek bindim. kiralık motordu. 2 kişi para denkleştirip öyle binip yolda ben sürecem diye kavga etmiştik. yıllar sonra 90 model 16yıllık bir mobiletim oldu. çok itekledim uğraştım çok madara oldum.bu yüzden 0km aldığın motorunu bence fazla üzme .
    yepyeni ve ufak hacimli bir motora bence gereksiz ama tiger egzozun sesi fena değildi. ıxil diye bir egzoz da var daha kısa şık duruyor ama sesini beğenmedim. bunlar alev atar mı bilmiyorum.

tek ve çift silindir düşük cc hangi marka ve model motor ve egsoz markası olursa olsun.gazı bırakdığında zengin benzin karışımın yanmayan kısmı direk egsozla atılınca bazı gençlerin hoşuna giden patlama ve ateş atma olayı gerçekleşir ama kazın ayağı hiçde zevk makamında görüldüğü gibi değildir.çünkü zamanla devamlı öksüren motor silindir kapak contası,sibob, ve bazı aksamlara geri dönüşü olmayan yola girelimmi sıkıntısı yapmaya başlar taki cicim ayları geçinceye kadar.düşük cc ye yapılan bağıran patlayan hatda ses amaçlı yapılan ne marka olursa olsun her egsoz yakıtda çoğalma,çekişde düşme ve performans kaybı yaşatır.motorsikletlileri farkedin diye her motorun kör gözüne parmağın muhabbeti hoş gitmiyor.birilerin motordaki ses özgürlüğü anlayışı motor dünyasını bilmeyen,ilgi duymuyan insanların hayatına işkenceye dönüştürmemeli fikrimce.motorsikletlileri farkedin kampanyanlarına tüm benliğimle katılmama rağmen.bir kaç motorcu genç arkadaşımın motorda ses uğruna komple motorcu camiasına bakışları bulandırmamalı diyorum.
    cenkito bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)