Ben sizin şahsınızla ilgili bir kelime etmedim ve laf sokma yarışına girmedim dikkat ederseniz.Evet fanatiğim.Kawasaki taş üretse alır binerim.Kötüysede kötü derim.Z1000sx ve Zx12R en anlamsız modelleridir bence toplamda 7 ay kullanmadım ikisinide.Bakın rahatlıklada söylüyorum.Kawasakinin Off-Road ve Cruise modelleri hariç hakkında çok şey bilir çok konuşurum!Şunu da inatla söylüyorum ben marka ve modellere söylerim söyleyeceğimi.
Kimsenin şahsına değil.
Sizinle sanırım Nc700 hakkında da tartışmıştık.Siz yine Hondaaaaa diye saldırmıştınız.Tamam benim motosikletim 220 kg.Sizin 600f'inizden ağır.Sizin motosikletinizin "sözde" bütün kabiliyetleri daha iyi.Zaten avrupada çok kötü olduğu için Naked sıralamasında 2005den beri 1. olan z 750.Şu an o çok kötü Z 800'de Gsr750 ile aynı oranda 1. sırada satılıyor(ki ikiside yeni durun bakalım 5 sene içinde hangisi iyi)
Burada herkesin arasında size şunu teklif ediyorum.Benim tüm kabiliyetleri kötü motosikletim,üzerinde sadece ben montum,pantalonum,eldivenim,botlarım ve kaskım.Uygun gördüğünüz anlaştığımız bir tarihte İstanbul veya İzmir,trafiğe açık bir alan veya pistlerde ki herhani bir antreman günü(İzmir pınarbaşı pisti bu sene 1 3 5 saatlik kiralamaya açılacakmış,sanırım İstanbul'da da uygun bir pist vardır bilmiyorum) dandirik motosikletimle sizi ufaktan bir karşılaşmaya davet ediyorum.Siteden uygun gördüğünüz 3 şahit ile ?
Yapacağımız basit.0-100,100-200,200-200+ ve ardından viraj.Ha derseniz ben cadde de konuşurum bana daha çok uyar
İstanbulu ve yollarını çok az bilirim.Cadde için gelmeyede hazırım.
Aynı mesajı özelden de atıyorum ve cevabımı bekliyorum.Buyurun bilgisiz,fanatik ben ve dandirik motosikletim.Yoksa sizinle anlamsız tartışmalar kesilmeyecek.Hem size hem bana yarar bu durum.Güzelde videomuz olur.Anı olur tatlılıkla çözülür.
Not: Bu iş esnasında motosikletim stock halde olacaktır.Üzerinde ki tüm eklentileri sökeceğim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:56 ----------
Onları söyleyen tek benim sanırım sadece
Yine aynı şeyi söylüyorum.Ne amaçla yapılmış olursa olsun 500 cc olmasına karşın gitmiyor.Başka bir tarz olsa tek kelime laf etmem.Ama bu Supersport.Hani Super kısmı hani Sport kısmı ? Nc700 içinde saydırdım o kadar.Tamam az yakıyormuş ülkemizde yakıt pahalı pek uygun pek süper.Amacı oymuş.Affola.Ben standart bir Toruing,Naked bekledim,adamlar abaküs hesabı yapanlar için yapmış.Orada haksızım içten söylüyorum.Ben nefret ediyorum devir çevirmiyor diye o ayrı terane,o da bana kalsın
Ama gitmeyen Supersport olmaz,olmaz olsun.