Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

4 Silindir mobylette

REKLAM ALANI
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    o kadar para vermem ama görsem döner bakarım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mobylette-muzelikk-satisda-140936292/detay bu daha geçerli geldi bana .
    Oldjack ve blt_59 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kadar para vermem ama görsem döner bakarım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mobylette-muzelikk-satisda-140936292/detay bu daha geçerli geldi bana .
    saygı görecek emek budur işte,plakasıda olsa tadından yenmez,3500 e alınırmı,hastası alır
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

Alıntı blt_59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende fiyatını görünce şoka girdim o ne la öle,emek vardır eyvallah bişe dememde,5 000 tl yi buna verenin akıl saglıgını bi şetmek lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------

zaten koltukları bile söküyolar hızını kesmesin diye,hatta ne kadar dogru bilmiyorum,fren tertibatını söküp atanlar varmış,neyle duruyosa bu aletler,motosiklet hastası biri olarak,bu aletlerden nefret ediyorum nedense ..
    fiyat normal az bile asılnda sağlam bi 4 silindir toplamaya çalış 5 bine toplayamazsn sadece tornada silindir grank birlestirmek için 400-500 tlden assa vermemştir adam onu gectm işçilik var bizm arkads tek topladı mobilyet 1000 lira tuttu ama tekle 140 gidiyor ayakta yatsa 150

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    vay anasını ya bu bizim bildiğimiz apachelik olmaktan falan çıkmış bildiğin kültüre dönüşüyor gittikçe

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kenan sofuogluna 4 silindir mobilet hediye edelim baksana 140-150 gibi hiz var

Linwelin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 / 2016
    O teker o gucu(!) kaldiriyor mu yani?

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim burada oturuyor bu arkadaş sanırım.

Ben 4 silindir mobiletin 2 silindir 19luk mobiletle çok fark olmadıgını duymuştum.

Yani 4 silindir olması pek bir işe yaramıyormuş mobilette tabi duyduklarım.

Fakat adamın son hızı denememesi biraz garip. 4 silindirdeki amaç daha iyi performans saglamak sen bu kadar ugraş sonra sonuç vermişmi diye deneme hızını.

Şahsen ben hastası olmadıgımdan bana saçma geliyor

ama hastası olup ugraşan arkadaşlarada saygı duyarım. şu unutulmamlıki onda o hızlara cıkacak ne düzgün agırlık merkezi ne lastik ne fren sistemi nede rüzgar yapısı kaldırabilecek seviyede tamamen ölüme gitmek ..
    Seninle ve Alper abiyle ufak bir muhabbet geçmişti hatırlarmısın ? Ondan sonra ben meraklanıp bir kaç ustaya sordum.Hızlı gitmemesinin sebebi silindir değil debriyaj tertibatıymış.Motor aşırı güçlü fakat 4de olsa 2 de olsa 1 de olsa hep aynı deviri çeviriyor.Haliyle debriyajda hep aynı kıvamda açılıp kapanıyor...Dişliler ile oynayıncada kalkmıyor yerinden veya kayış kaydrıyor.Yani çok iyi bir usta bu makinelerin debriyajıyla oynayıp uçarcasına hızlara erişebilirmişmiş.Ama eskide kalmışmış o ustalar şimdi yokmuş.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seninle ve Alper abiyle ufak bir muhabbet geçmişti hatırlarmısın ? Ondan sonra ben meraklanıp bir kaç ustaya sordum.Hızlı gitmemesinin sebebi silindir değil debriyaj tertibatıymış.Motor aşırı güçlü fakat 4de olsa 2 de olsa 1 de olsa hep aynı deviri çeviriyor.Haliyle debriyajda hep aynı kıvamda açılıp kapanıyor...Dişliler ile oynayıncada kalkmıyor yerinden veya kayış kaydrıyor.Yani çok iyi bir usta bu makinelerin debriyajıyla oynayıp uçarcasına hızlara erişebilirmişmiş.Ama eskide kalmışmış o ustalar şimdi yokmuş.
    hatırlıyorum abi.

Bilgilendirmenden dolayı teşekkür ederiz.İşin mantıgını daha iyi kavradım.

Bu mobyletteyi sürmek zaman kaybı, 5.000 Liraya 2.000 Lira daha ekler ugrasır çalısarak, 125'Lik Cbr alırım. :D
    5.000 Liraya alıcaksın motor tamir dükkanından çıkmıcak.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)