4ridersin urun kross ekipmani gibi geldi bana..
Gibi sanki
4ridersin urun kross ekipmani gibi geldi bana..
Gibi sanki
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
ben aşırı sert(sağlam) korumalıklı mont yerine motomax sitesinde ki gibi içe giyilenbilen üst vücut korulmaları taraftarıyım. kaldı ki çoğu kroscu aynı şekilde yapmakta çünkü sağlam korumalıklı montlar ince kumaş malzemeden olmuyor sert ve kalıplı oluyor bu da arazide hareket kapasitesini bir nebze düşürür. Motomax sitesini tam olarak bilemiyorum fakat sitede 4riders'ın yazlık ceketlerinden biri 70 tl ye düşmüştü ve o ürünü antalya motomax da buldum sana tavsiyem korumalıkta beden yada siteye güvensizlik gibi bir durumun varsa atlayıp antalya ya gidip deneyerek almandır
Site güvenilir gibi ancak aldığım beden olmazsa geri gönderme değiştirme gibi bir şey olurmu acaba merak ediyorum
site güvenilir alışveriş yapan arkadaşlarım var.
Bulundugunuz ilde motomax varsa gidip deneyerek alın yoksada tahminim geri gönderirler.
o Ürünün üstüne ayrıyetten motosiklet montu giyemezsiniz içine nasıl sıgacaksınız.
Normalde M beden motosiklet montu giyiyorsanız armorlarla içine sıgmanız için XXL olsa ancak.
Üstüne deri ceket yada rüzgarlık çözüm olur ancak.
burdurlu bende senin gibi bişe arıyordum
bütün siteleri gezdim fiyatlar çok uçuk sonra ebay ve aliexpresse baktım ebaydan 36 dolardı ben aldığımda bedava kargolu...
ve aynı body armor feyizoğlunda
http://www.feyizoglu.com/Kross-Giysi_47221.html#0 215 lira ve arada hiç bir fark yok benim aldğımla.
eğer 20 25 gün beklerim sıkıntı olmaz dersen ebaydan al...
beden ben xxxl aldım 1 tık küçük oldu sanırım bende sorun var ama göbekten 3 5 versem tam olacak
şimdi senin için atlet üstüne giyip deri montunda içine giydim... trafikte bi sorun olsa kendimle dövüşmek istemezdim öyle bi görüntü oldu
şimdi gelelim korumalara
bunlar cross dağ bayırda anlık düşmeler darbeler için üretilmiş öyle asfaltta sürüklenirsen hiç koruma falan hikaye çünkü korumaları file tutuyor.
ama montun içine giyersen sana karada ölüm yok
bende 4riders'ın armor'u var arkadaştan almıştım yaz boyunca kullandım gayet memnunum rahat ayrıca. hatta sırtlığım olmadığı için üzerine montumu giyip çıkmayı denedim gayet de başarılı oldu dar gelen montumun içinde bile rahat ettim. daha fazla sorunuz olursa burdayım takip ediyorum başlığı
ebayda araştırırsan beden tabloları var ilanlarda kolunun cmsi gövde falan ona göre alırsan bi sorun olmaz herhalde çünkü sen normal insan boyutlarındasın :D
ben 187ye 100 kgyim 3xl aldım omuzlar sırt falan tam oluyorda göbek olunca beldeki cırtlar biraz zorlanıyor
benim montta xxl body armorun üstüne çok güzel oldu bende ilk defa giydim montun içine
çinden veya hong kong tan geldiği için 20 25 hatta 35 güne kadar çıkıyor
benim aldığım aliexpresste 45 dolardı ebayda 36 ya bulunca aldım ebayın kötü yanı takipsiz kargo yolluyorlar satıcılar aliexpresste zorunlu takip kodu yollamak ben genelde aliexpress kullanıyorum kargonun nerde olduğunu görünce içim rahat ediyor
E baydan almayı düşünüyorum 30 dolar civarında üzcetsiz kargo ve aciliyetimde yok
Canerol un dediğini alıyorum 30 dolar a buldum 1 tane e bay da onu almayı düşünüyorum gerçekten çok hesaplı oluyor
orada yazıyor omuz genişliği boy kilo ona göre beden belirtmişler bana uygun olanı alacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
e bay dan alınca daha geç ve takip edemezmiyim yani kötüymüş bu ama bir tanıdığım alışverş yapmıştı kamera aldı ebay dan köye kadar geldi bilemiyorum birde eve gelince kardo parası isterlerse? aliexpress nasıl bir şey dahamı iyi?
bu korumayı sadece cross'cular mı kullanabiliyor yani. şehir içinde dolayısıyla asfaltta kullanamıyoruz sanırım. kötü oldu, güzel bi'şeye benziyordu.
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
bende epey bi zaman cross yaptım benim full malzemem dolapta duruyor bi keresinde ufo üst korumalıgı ve dizlik ve cross botumla kastamonuya gitmiştim korumalıgın üzerine montu giydim baya bi kasmıştı hareketlerimi robot misali edebiliyordum bu malzemeler sağlam ve dayanıklı çok düştüm asfalttada toprakdada koruyucu özelli var .fakat gezemezsiniz bi alışveriş merkezine veya biyere gitseniz çantanıza sıgmak çok yer kaplar ve insanlar size farklı bakarlar uzun yol için idaaldir arazi için mecburdur .
yok geç gelme konu hepsinde var benim kimi kargom 1 haftada 14 günde en geç gelende 45 günde geldi
ama takip edemediğin için en azından ben rahatsız oluyorum acaba geldimi gittimi diye
yok orda free shipping yazdıktan sonra kimse senden para almaz alamazda zaten
ebayda 2 çeşit çok satıyorlar 1 tanesi benim verdiğim linkteki ben çok beğendim şeklini ötekide az daha ucuz ve sade görünümlü güvenilir satıcıdan alırsan sorun olmaz top rated satıcılardan 99. üstü feedbacki yüksek satıcılardan al.
aliexpresin özelliği takip numarası vermek standart ben kargoya verdiğini geldiğini takip etmek hoşuma gidiyor.garanticiyim biraz
Aynı şeyi ben de sorayım. Bu body armor ları asfalt kullanımı için alamıyor muyuz? Benim bulduğum Spidi olan tour&race diyordu mesela.
Walla çok karasız kaldım, asfalt ve racing motor için korumalı mont mu yoksa body armor mı
racing motorda sırıtır body armor sen ona vereceğin parayla güzel bi mont almalısın.
çünkü body armorlarda korumaları file tutuyor ve en ufak sürmetde yırtılır.kimse motora düşmek için binmiyor ama asfaltta bi sürüklendinmi body armorun hiç bir faydası olmaz.
ama ben şimdi uzun yolculuklarda montun içine giymeyi düşünüyorum çifte koruma
İşte buldum %100 positive feedback , top rated sellers ve free shipping bedende var 45.54 Dolara
http://www.ebay.com/itm/New-cool-Mot...15827958?rt=nc
bende bunun siyahını aldım...güzel bişe
beden ölçülerini iyi ölç al.
Altın Elbiseli Adam ın blog una baktım. Asfalt kullanımı için, göğüs ve sırt korumasını içine taktı, bunların dışına da omuz ve dirsek korumalı deri montunu giydi.
En iyisi bu şekilde sanırım. Çünkü Armor darbeleri mont sürüklenmeler için. Olmadı Armor + korumasız mont da olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)