Sağlık Raporu acil yardım!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar
kursa kayıt oldum herbişeyide hazırladım 22 sindede sınava gireceğim kısmetse.
fakat bana saglık raporu acil değil demişlerdi şimdi aradılar yarın ogleye kadar getir diyolar.
kadıkoydeyim ve burada bi yere gittim gıcıklık yapıp vermediler raaporu.(göz den dolayı. ufak bi renk körlügüm varda!)
ayrıca benim 1990 dan beri b ehliyetim var bana göre herhangi bi problemim yok.
bana sorun cıkarmıycak biyer bilen varmı?
ister özelden msj atın ister buraya yazın ister tycoongm@hotmail.com a yazın.
ilgilenenlere şimdiden teşekkür ediyorum.
Reklamlar
-
ben geçen sene yerime başkasını gönderdim sağlık raporu almak için...ha teslim almak için değil sadece...direk muayene için...kadıköyde bi yer özel poliklinik "G" ile başlıyordu ismi ama hatırlayamadım şimdi...hatta sürücü kursu özellikle oranın adresini vermişti....
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
deamon sen ii halletmişin ama burdakiler gıcık diyorum ya resme bakıyo muayene ettiğine bakıyo aynımı diye. yani zor
-
kurstan yardım iste...mutlaka anlaşmalı yada tanıdık bir poliklinik adresi verirler sana
Yeryüzünün sonuna gittim Suların sonuna gittim Gökyüzünün sonuna gittim Dağların sonuna gittim Arkadaşım olmayan birşey bulamadım Navajo Atasözü
-
benim kurs biraz tıfıl çıktı yau zaten onların gönderdikleri yer arıza çıkarttı
az önce bi arkadaşımın bi tavsiyesi oldu oraya gidecem az sona bakalım ne olcak
ne varsa İstanbul'da var yau. Halledilmeyecek bi olay yok burada. Hemde hilesiz hurdasız alıyorum yarın raporu. Doktor az sağlam yazdı göze ama olsun veriyo yinede. ilgilenen arkadaşlarada teşekkür ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler