Arkadaşlar alkolü araba kullanarak sadece kendi hayatınızı mahvetmiyorsunuz başkalrındahayatı bitiyor..
İşte genç bir kızın hikayesi...
http://www.kotuvepis.com/saburidonunoukusu.htm
Arkadaşlar alkolü araba kullanarak sadece kendi hayatınızı mahvetmiyorsunuz başkalrındahayatı bitiyor..
İşte genç bir kızın hikayesi...
http://www.kotuvepis.com/saburidonunoukusu.htm
Felaket bir olay insanın içi bir tuhaf oluyor.gerçekten çok dikkat etmek lazımm
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
ayyyyyyyyyy içim eridiiiiiiiiii
hiç bakamam böle şeylere Allah göstermesinnnnn
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Çok kötü bişey çok.
Dragstar 650 Classic
Süper Fırsat 5" gps bluetooth fm transmitter 2gb sd kart full harita tr sadece 215 tl . Fırsatı kaçırma!
Arkadaşlar birde söylemek istediğim şey var Böyle resimler koyacaksanız öncesine bir UYARI koyun ki resimlerden rahatsız olabilecekler girip bakmasın.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Allaha çok şükür kolumuz ayağımız yüzümüz yerinde
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
bidaha arabaya binmem ben :mt45: no car
ama her zaman motora binerim :mtnet3
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Seklimiz Vardir
Cunku Biz Ankara liyiz
Fazla Soze Gerek Yok
çok kötü bir olay
ERASER WİLL COME BACK
kızın durumu gerçekten çok kötü keşke böyle bir kaza olmasaydı.
Alkollüyken araba sürmeyin [-X
en iyi motorcu en korkusuz sürendir
Çok kötü ya....
Allah göstermesin .. Ne bize ne düşmanımıza hiç kimseye.. Başımıza gelecek en son şey bu tür kazalar olur inşallah...
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
GENÇLİK BAZAN BU GİBİ OLAYLARI UNUTTURUYOR GENÇLİĞİN ÇILGINLIĞINA KAPILMAYALIM UNUTMAYALIMKİ MOTOSİKLET GENELLİKLE KEYİF ARACI OLARAK KULLANILIYOR ZEVKİMİZ UĞRUNA BÖYLE OLAYLARA KARIŞMAMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM......
Siz siz olun alkohol alınca taksiye binin...
Kıza yazık olmuş...Sabır
K‡k bir ‡ocuk koŸmaya baŸlar,yaŸ ilerleyince hzn artrr,yaŸlandk‡a hz kesilir buna ‡ok zlr,bu noktada ise akl devreye girer...teknologjiyi yaratr
ölse daha iyimiş yani allah kimseye öle birşey vermesin içim ürperdi birden
:bestmt:
alkolün mantığı nedir ..?? insanların hayatını sonlandırmakmı yazıktır yaaa.....
The Power of Dreams
Kimseye alkol içmeyin diyemeyiz ama alkollüyken 10 km in üstüne çıkan herhangi bir şeyi kullanmak teklikelidir, bisiklet olsa bile. :!exclaim:
Ben bu kızın hayatını daha öncede başka bir yerde okumuştum ve yine gördüm içim çok kötü oldu... Böyle olayları düşünerek daha dikkatli olmamız gerekiyor sadece yoksa elimizden birşey gelmez
noldor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)