Ortalama 10 senedir motosiklet kullanıcısıyım bu gün gördüğümüz kaza ve beraberinde gelişen mevzu beni ve eşimi çok üzdü.
Yaklaşık 1 saat önce Eşim Çocugum araba ile bir akrabaya bayramlaşmaya gittik dönüşte eve geliyoruz Sultangazi zübeyde hanım mah. istiklal caddesi üzerinde trafik biraz yoğun ve akıcı olarak seyir ediyordu CBF 150 kullanıcısı motosiklet önümde seyir halindeydi ortalama hızı 30 40 civarı bende aynı istikamette arkasından ilerliyorrdum cbf sürücüsü orta şeritte gidiyordu bir anda yolun sağından 3 tane çocuk hızla yola atlayıverdi ve koşmaya başladı 3 şeritli yol olan caddede malesef motosikletli sürücü en sola kırmaya çalışsada çocuklara çarpmaktan kurtulamadı. eşimle şok olduk motor lanet olası sol şeridi park olarak dizilmiş araçların üzerine devrildi çocuklar bir yana sürücü bir yana hemen olay gelişmesiyle sert bir fren yaptım çarpmiyim diye araçtan indim yardıma koştum neyseki çocuklarda sıyrıklar motor sürücüsünde çizikler sıyrıklar, motosiklet park halinde duran bordo ford marka aracın arka tamponuna çarpıp durmuş biraz çizilme olmuş. Ancak olay asıl şimdi başlıyor aracın sürücüsü ve yanındaki 3 kişi bir anda motorcuya yumruklarla tekmelerle saldırmaya başladı araya girdik bir iki yumrukta bizi sıyırdı geçti olayı yatıştırdık çevreden koşanlarla beraber zar zor zaptettik. diyeceğim oki hemen hergününü 12 saat motosiklet üzerinde geçiren beni eşim az çok nelerle karşılayabileceğimi kendi gözleriyle görüp şokunu yaşadı ve üzüldü. Motor sürücüsü arkadaşı adamların elinden zor kurtardık linç edeceklerdi. arabanın tamponu kadar insan değeri olmayan bir ülkede motor sürücüsü olmak korkunç geliyor bana. dikkat edin böyle durumlarla karşılaşmamak için çok çok dikkatli olalım ALLAHA EMANET OLUN HAYIRLI BAYRAMLAR. hepinize kazasız sürüşler.