17 yaşındaki bir çocuk bekleyecek ... kim beklemesin? aileniz çok zenginse hiçbir şey için beklemeyin, elinizden geleni ardınıza koymayın, hayatı dolu dolu yaşayın, ciddiyim, kimse size okumamış kütük demez, herkes paranızdan faydalanmak için size gerçek yüzünü göstermez, para varsa sahte bir mutluluğunuz olur, herşey çok güzel olur
eğer ki aileniz zengin değilse geleceğinizi düşünmek zorundasınız, bir şey olmak için ya okul okuyacaksınız ya da bir ustanın yanında çırak olacaksınız, diğer ihtimalleri düşünmeyin, zayıf ihtimaller ile kendinizi kandırmayın, ailenizi üzmeyin ...
ben 38 yaşındayım, her gün 8 adet NİZAMİ olarak barfiks yapıyorum, askerde 10 yapardım, birkaç ay sonra yine yaparım, bench pres de kendi kilom kadarını kaldırıyorum, benim yumruğum normal birininkinden farklı, 30 yaş ne ki, kendinize bakarsanız hayat boyu dinç kalırsınız yeter ki kayıtlarınız olsun, ben eskiden şu kadar koşardım, şu kadar kilo kaldırırdım vs diyip hedefleriniz olsun, tamam göbek zamanla oluyor ama sporcu bir yapınız varsa toparlıyorsunuz, iş güç yoğunluk olsa da yine eski alışkanlıklara geri dönüş imkansız değil ...