Benim beden XL ama zayıflıyorum Eşim S
Benim beden XL ama zayıflıyorum Eşim S
2004 Gümüş BurgmAN400 - O artık yok >>> 2006 GSX600F Çirkin Kral - O da artık yok >>2007 MAJESTY 400 >> 2023 DL800 SE
Çakma Vstrom
BEN TEŞEKKÜR EDERİM İLLA PARA ÖDİCEM DİYOSAN KİMSESİZ ÇOCUKLARA BAĞIŞ YAPABİLİRSİNarmy_0666 adlı üyeden alıntı
Geziye gelemedim sehir dısında gorevlıydım ama t-shirt e gelirim
beden -bilmiyom boy 190 kılo 80 ıste
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Slwer - L
m € c l ü q
seninkine birde Boğa resmi koymak lazım
Slwer adlı üyeden alıntı
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
serkan79 adlı üyeden alıntı
ben abi
Acımadıki, acımadıki
Dogma için 1 "midium"; teşekkürlerimle...
dogma .
large large
Gerçek motorcu herkesle dost...
Yaw Afyonlu, senin avatardaki resmi bana yollaya bilirmisin.(motor kaldırma sehbası yaptıracam bi resim bulamadım)CenkKeskin adlı üyeden alıntı
bende yaşilvadi gezısine katılmıstımm.. ismim olmasada
bu arada large gıyıyorum bende
yenı organızasyonu beklıyorumm...
Benide listeye ekleyebilir misiniz?
Freak - XL
[FONT="Verdana"][B]Woaki kamina, tekabuki nanna. Umsala bimsasa, bimsa namba![/B][/FONT]
[B][FONT="Verdana"][COLOR="Red"]Free Rider[/COLOR][/FONT][/B] --- [B][COLOR="Blue"](FReaK, hiçbir gruba üye değildir; Özgürdür.)[/COLOR][/B]
Sima Sultan adlı üyeden alıntı
yanlışın olmasın bence sen S olmalısın hee yok biz iki kişi kullanıcaz dersen ayrı mesele
Acımadıki, acımadıki
PADİŞAH IN FERMANIistanbuldan herkese tshirt verilecek ancak tshirt almak için bidahaki gezidede bulunmanız gerekecek motosiklet.net üyesi olupta geziye gelmeyenler çocuk esirgeme kurumuna bağış yapmak zorunda kalacak aksi halde aksi halde aksi halde hhııımmm kem küm biri tamamlasın ya cümlenin sonunu öyle işte
Bence serkan'in elindeki tsortler kimseye yetmeyecek. Skullhunter abimiz bir guzellik yapip soyle orta kalite bir tsorte baski yaptirsa da ücretiyle alsa dileyen uyeler..
tshirt leri fazla kirletmeyin elde ve 40 derecede yıkayın eger beyazlarla makinaya atarda 90 derecede yıkarsanız diğer beyazlarınıza yazık olur ben anlamam eşim söyledi ona göre baskılı işler böyle oluyomuş
küçükprens talebe göre tshirtler yeter kafanı yorma sen bedenini yaz gerisini bana bırakkucukprens adlı üyeden alıntı
serkan bendede bornoz var nasıl yıkayım bekarım evde bu sıralar anlamadım yıkama klavuzundan
suya sok cıkar sok cıkar bidaha sok cıkar temizlenmezse kuru temizlemeye götürashes adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)