evet evet NicemaN'ında dedıgı gıbı nıkler orjınal olursa cok guzel olur
NeTMaViSi...
evet evet NicemaN'ında dedıgı gıbı nıkler orjınal olursa cok guzel olur
NeTMaViSi...
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
artarmı sencedostdark adlı üyeden alıntı
Artmazserkan79 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, güzel motor İlk etapta ısınması biraz uzun sürecek ama sonradan alışıyor...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
yaz benide kardeş XL beden
olay süper düşünülmüş
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
xl bende aliim
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
bende yemek genelde rakılı olur haberin olsun sonra motor kullanamazsın şamil bilir rakıları mangalı
L beden istiyorum. Teşebbüsü saygıyla ayakta alkışlıyorum.
Forumun tamamını okuyamıyorum, vakit sorunum var. Bir ara ücretini, ödemeyi ne zaman ve nasıl yapacağımızı özel mesaj yoluyla biri yazarsa çok makbule geçer. Vereceğim zahmet için özür diler, ilgilenen arkadaşa teşekkür ederim.
--------------
Edit: Ücret olayını öğrendim. Mahçup oldum. İlk piknikte benden sana sigara böreği!.. Yerini doldurmaz ama...
yücel GÜNGÖRMEZ YAMAHA TDM 850 ( hani gazlayıpta motoru çayırda yatıran adam ;) )[/B][/B]
Dostdark M+S
007 M YENGE S
Adalı ?
alper_tim XL
Antonio XL
aidikurt
araltı L
arelia S
armagedon+1
army_0666
ataper
aturfan
Ashes +1 GÖNDERDİNMİ ?
Baggio M YENGE S
Bandit
Borty
Boy
Bpy
Bruce L
Camadan XXXL
CBR100RR M
Ccbbdd M BPY S
Cdalar
CenkKeskin
Cenkmenderes
Ceko35 L NİCK Ceko35..KSK Forever!
Commandos
Cooper_08 XL ABİ BUADAM COK KORKUNÇ YA RÜYAMA GİRSE...
Csunlu
Cuk_o
Danger0 M KIRMIZI NİCK
DARKDIAMOND
Dc.drhakan
Demonicdreams L
Denizci
Dogma
Duffy
EgeKnn
Eyong
Fragrance_chaplin
FutureShock XXL ZAYKA L
Gaffar
Gelisim Surucu Kursu M
Gokhanerciyes68
Grave
Gyazıcı
Hata
HAXO
Hboyraz
İlnapoli L
Jameika34
Kaldera
Kaskesmez S
Kırmızı S
Ledo XXL
Leto
Macgyver
Metemen XL
Motoman
Muraout_zx6
Myway
Nemrut M
NeTMaViSi L
NeQs S
NicemaN L
Nonsolo_ozlem
Nurguldemirbay S özlem S
Nurkan
Ortopedist
Petitfalcon
Pizza
Polygram
PowerbyAydin
Real Paşa
Rüzgarınoğlu
Serkan79
Sadobey
Shamyl M
SHEMOTO S
Slwer
Snrtrt
Skullhunter
SoD
Sozen
Starsailor S
Sword
Teaser
Teror XL
Thai XL
TNT L
Trader
Trenox XL
Tunoka L 2 ADET
TycOOn XXXL 1.90 75 ANCA UYAR SANA BU
vedat kaya M
VınVın M
Zuhtupasa XXL YENGE M
EE BU KADARMI YARISINDAN ÇOĞU YOK
serkan evde bakıcam ilk etapta derimont a düşünmüştümde başka bişiye deri yelek alıcam onu yollarım artık kolsuz deri yeleklerden iyi degil hoşuna gitmez dandik bişi hem
Ben beden yazmayı unutmuşum dimi pardon serkan (L) olursa sevinirim.
Tekrar teşekkürler...
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
sen gönder dandik olup olmadıgına ben karar veririmashes adlı üyeden alıntı
tamam adalı bidahaki güncellemede eklerimadalı adlı üyeden alıntı
medium rica edeyim ben...ne küsel yav gitgide daha da büyüyoruz.yakında ordu basacak toplantıları devrim falan yapar bunlar diye
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Yanlış anlama ekleme yaptırmak için değil nick in yanında (?) işareti olduğu için tekrar yazdım. Ama duyarlılığın için yinede teşekkürler.
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
pardon kendimi tanıtmakta bedenimi yazmamışım eğer mümkünse XXL yoksa bir beden küçüğüde olabilir şimdiden düşünen ve emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
yok canım yanlış anlaşılacak bi durum yok bende o soru işaretini görüpte bedenini yazman için oraya soru işareti koydumadalı adlı üyeden alıntı
hay Allah yine katlettim galiba Türkceyi
bak sigara böreği iyi olur işte zaten evde hanım yemek vermiyo kilo alıyomuşumdemonicdreams adlı üyeden alıntı
herkesi üye yapmasınlar üye olacakların bilgileri tam alınsın kimlik no v.s sonra araştırılsın ne amaca hizmet edildigine bakılsın polislerin ve devlet görevlilerinin üyeliği kabul edilmesinfragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
ilahı chaplin
ben boyuna posuna göre yazcaktım ama ayıp olmasın dedim yazmadımmekan adlı üyeden alıntı
ben eve gidiyom bedenini yazmayan yazsın duyan duymayana söylesin 1 saat sonra görüşürüz polis çevirmezse tabe
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)