Merhaba;
Bizede 1 Adet M lütfen....
Merhaba;
Bizede 1 Adet M lütfen....
HAYRET BİŞEYSİN HA NE KADAR ÇARPTIRIYOSUN ABİCİM YA BEN ÖYLE BİŞEYMİ DEDİM GEZİLERE KATILACAK OLAN HERKEZ YAZSIN İŞTE LİSTEDE AFYONDANDA İNSAN VARteror adlı üyeden alıntı
ben açıklarım abi sanatunoka adlı üyeden alıntı
[QUOTE=serkan79]HAYRET BİŞEYSİN HA NE KADAR ÇARPTIRIYOSUN ABİCİM YA BEN ÖYLE BİŞEYMİ DEDİM GEZİLERE KATILACAK OLAN HERKEZ YAZSIN İŞTE LİSTEDE AFYONDANDA İNSAN VAR
çok güzel yazmışsın işte bende bunu söylüyordum zaten peki açtığın topiğin başlığına bakarmısın ''16 nisan yeşil vadisi gezisine katılanlar için'' bende bunun yanlış olduğunu söylemeye çalışıyorum ve şunu savunuyorum geziye gelenle gelmeyen yada gelemeyen arasında ayrım yapılmamalı.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
BANADA 1 ADET A2 LÜTFENGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
ilk yazımda yazının yanlış olduğunu ve bölyle bişeyi destekleddiğimide söyledim ben bir t-shırt almışım almamışım hiç önemli değil ihtiyacımda yok allah şükür sen güzel bişey düşünmüşsün ama yanlış aksettiriyosun ondan bahsediyorum bunun konuyu çarpıtmayla bir alakası yok.
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
T-shirt'ü alabilmek için bi sonraki geziye katılmak lazım dolayısı ile gezi katılımı olan shirt sahibi olacak(durum bu.. TEROR..)
Bu arada kimsenin shirt e ihtiyacı yok
TAMAM ABİCİM TAMAM HERKEZ YAZSINteror adlı üyeden alıntı
@teror, haklı ben de yazıyı ilk okuduğumda sadece yeşil vadi gezisine katılanlara t-shirt veriliyor sandım.. Ben de ruhsat henüz çıkmadığı için geziye katılamamıştım.. ama bundan sonraki gezilere katılmaya çalışacağım.. o yüzden bir t-shirt de ben istiyorum..
ilnapoli
L
Ben geziye katılamıyacam peki bu t-shirt e nasıl sahip olucam? Sanırım olamıcaam
[COLOR="Blue"]TANRI, İNSANLAR UZUN ÖMÜRLÜ OLSUN DİYE BOZCAADA YI YARATMIŞ[/COLOR]
güzel bir düşünce
bende boy var en yok 190-75
x de oluyo xl de hatta bazen l de oluyo bilmem artık
ayrıca yardım edebileceğim bi konu varsa "para, vs." gibi yardımcı olabilirim.
Teşekkürler.
sen benim sıfırları koymamaya devam etserkan79 adlı üyeden alıntı
teror sende bak ABİCİM PM
ibrahim abi sen m nası oluosun abi yok benle aynı beden olamassında
Acımadıki, acımadıki
Öncelikle nazik yaklaşımına teşekkür etmek istiyorum sevgili Serkan 79 kardeşim.
Geziye eşimle birlikte katıldım. Bu nedenle hak verirsinki ona vermezsek olmaz.(Eee organizatör hakkı )
Benim XXL
Eşimin M
S&S
BEN bütün gezılere varım onun için bende istiyorum bir adet (s)lutfennnnn....... T-shirt'ü ne zaman alıcaz bır sonrakı gezide miii bide bir sonraki gezi nezaman..... bı proğram varmı nerde ben gormedımmm
ben gelemedim gezi ye ama bende istiyorummm bu arada bedenim xl
İşte budurrr ! Birlik, beraberlik, dostluk ve yardımlaşma... Teşekkürler Serkan79... M+S
Cüneyt Eralp
Arkadaşlar
Serkan arkadaşımız eline geçen bir imkan ile (sınırlı sayıda) MT üyelerine Tshirt yaptırmak istedi. Bizde bu talebini kabul edip üyelerin faydalanmasını istedik. Burda konu istanbul izmir ankara üyeleri katılamaz diye bir kural yok. Yapılacak tshirtler sınırlı sayıda olacak ve ücretsiz verilecek. İlk etapda son buluşmaya katılan aktif üyelerize dağıtmayı uygun gördük (çok fazla talep geleceği ve dağıtımı zor oldugu icin). Bu işi de Serkan üstendi. Sınırlı sayıda olduğu için malesef herkese verilemeyecek. Tshirt konusunda Serkan dışında site yönetimi olarak bizimde bir çalışmamız var bütün MT üyeleri için güzel bir tshirt hazırlayacağız. Hazırlıkları tamamlandıktan sonra siteden duyurusunu yapacağız merak etmeyin isteyipde tshirt alamayan kimse kalmayacak.
Unutmayın Serkan kendi çabaları ile yardımcı olmaya çalışıyor şimdilik 100 adet tshirt yaptıracak bu yüzden talepleri ona gore yazarsanız sevinirim.
Tüm site üyelerini için yapmaya çalıştığımız tshirt çalışması için fikir yardım ve görüşleriniz lütfen bana iletin.
Saygılar
Erhan
info@motosiklet.net
ben iki tane L aliim abicim bide FB baskısını yaparsan süper olur Ayrıca Serkan gerçekten çok iyi bir çalışma yaptın bu dost ve arkadaş kavramını bu derece benimsediğin için ilk buluşmada sana bi yemek borcum olsun görüşürüz ;)
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
hehe gercekten guzel bısey ama bunları yazlık yelek seklınde yaparsak daha ıyı olmazmı yanı montun ustune t-shirt le mı kullancak herkes beyazda cabuk kırlenı yaaa neyse fazla polımık yaratmıyım L dıorum evet evet benım beden L [ son kararım L ]
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
en az seviyede maliyet ile en yüksek seviyede ki kaliteyi yakalayabilmek ve güzel bir tasarıma sahip olabilmek adına bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen irtibata geçsinler.Skullhunter adlı üyeden alıntı
bu yaz yer yerinden oynayacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)