Tshİrtlerİ Makİnede Yikamayin Garantİ DiŞi Kalir
Tshİrtlerİ Makİnede Yikamayin Garantİ DiŞi Kalir
hocam senın tısort ordaydı ben bagırdım ama orda yoktun. tam aksıne benım tısortum ıse cıkmadı kutudanceko35 adlı üyeden alıntı
Selamlar
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
hay bin kunduzzzz yaaaaa
tisortumu istiyoooommmmm... geziler olsun buluşmalar olsunda gelelim ... hava açsın artık lanet olası istanbul havası yaa bi mavi gökyüzü göremiyorum burda.. kutsal topraklarımın gözünü seveyim yaaa ne soguk olur nede kapalı neyse.. konu nerden nereye geldi. hehee... merak ediyom cok tisortumu...
bu hafta sonu toplantı olmassa kargo sözü için saol serkan hocam..
KSK FOREVER ... 35½
hayda geç kaldık sanırım tshirt olayı için
hala tshirt siparişleri devam ediyorsa Benim için L
Dc.drhakan içinde L reca edecem kendisi şehir dışından sipariş verdi bizzat bende size iletiyorum bu arda süper bi çalışma tebrik ederim
CEKO COK MERAK ETME TSHİRTLERİ COK İYİ OLMADI HATTA ARKADASIN ANNESİ MAKİNEYE ATMIŞ BASKI MASKI KALMAMIS ELDE YIKAYIN BEN DENEDİM ELDE ILIK SUDA YIKAYINCA CIKMIYO BASKILARceko35 adlı üyeden alıntı
ya bu topic hala kapanmadı mı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
daha kimse almadıkialper_tim adlı üyeden alıntı
Sevgili Serkan, Tisortumu aldım. Çok Teşekkürler.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
serkan79 adlı üyeden alıntı
mesela ben
Acımadıki, acımadıki
pazar günü gelseydin alırdınCBR1000RR adlı üyeden alıntı
abi gelemedim hem sanki gelen herkez alabildiserkan79 adlı üyeden alıntı
abi sen benimkini kargolayabilirmisin
Acımadıki, acımadıki
hocam bizde daha alamadık ama bi gezi düzenlense de alsak yavvv
havalar ısınsın geziler başlasın
koluna taktığın kask kafanı korumaz
28 mayısta sapanca gezisi var konuyla ilgili mesajı bul gelecem diye oy kullansnrtrt adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)