zuhtupasam sen yoktun valla olsaydın duble duble alacaktınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
ha bide senin elemanlardan sikayetciyim pasam gp den sonra dodo ya gittiler beni ektiler hainler
zuhtupasam sen yoktun valla olsaydın duble duble alacaktınzuhtupasa adlı üyeden alıntı
ha bide senin elemanlardan sikayetciyim pasam gp den sonra dodo ya gittiler beni ektiler hainler
neeeeeeeeee kardesimi ekeni ben biçerim.. tez elden kafaları vurulaaaaa
e kardeşim bi giyinde fotolarınızı görelim yaa 1 haftadır tşort tşort merak ettik allallaa
valla ehliyet yok die arabayla gittim cıkısta millet uzadı biz trafikte kaldık adres te yokki arayıp bulalım milleti benim için problem deilde afyonlu manyak gelmişti bari o arkadaslarla beraber olsaydı cocuk afyondan geldi yarıs izledi aktiviteye katılamadan geri gitti yazık valla üzüldümzuhtupasa adlı üyeden alıntı
İşte bu benim modifiye T-shirtüm:motti60 adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
la fenerbahce logosunu acsana güzel görünsün biraz
Açtım...da siz göremiyorsunuz di mi?
Kapattım yine...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ya benim canım sıkılıyo sahile incem çay gayfe içcem gelmek isteyen varmı
cumartesi ve pazar gunu havaalanından arkadaşın arabasıyla gittik motogp ye biz... orda sizlerden bi kac ekip gordum ama arabadan inipte ulaşamadım. bi kişiye baglı kalıp onun dediklerini yapmak kotu bişi yaa.. :(
sonuçtada sizlerle buluşamadım.. iki cift sohbet edip tisortumu alamadım, gp sonrasındaki buluşmaya gidemedim.. her bişi içimde kalvı valla.. ama sonucta yarışlar harikaydı unutamıycagım anlar yaşadım...
şimdi iki secenek var.. ya tisortumu bi sonraki organizasyonda alıcam, yada bana kargoyla ulaştırıcaksın hımmm ... ben esasında hemen almak isterim tisortumude her bulusmaya giyip geleyim dimi amaa
eger mumkunse -tabi kargo parasını ben karşılamak suretiyle- adresime gondermen gibi bi ihtimal yüzde kaçtır??? (gondericegini biliyoruuuuummm)
teşekkür ederim şimdiden serkan dostum...
cenk dinç
sabiha gökçen havaalanı teknik blok
34912
pendik-istanbul
KSK FOREVER ... 35½
ya serkan abi banada kargo etme ihtimalin varmı olmadı bi akşam elden alırım bea saol sun herkez kendininkini almış
Acımadıki, acımadıki
kardes kusura bakma senin tshirte cbr100rr olarak isim basılmışCBR1000RR adlı üyeden alıntı
shakhaa
bu hafta sonu bi program yapılmazsa veya yapılırda ben veya sen herhangi bi sebepten dolayı katılmama durumu olursa kargoya veririm cekoceko35 adlı üyeden alıntı
CBR 100 RR diğil Kelebek olacaktıserkan79 adlı üyeden alıntı
bu arada ben tişortuma ulaşamadım akşam dodo bar da bekledim ama tişortlar gelmedi
KAMP ADAMLARI
abi abi abi yak o tişörtüüüüüü 52; bu yaptığınıda asla unutmam abiserkan79 adlı üyeden alıntı
hay kelebek kdr başınıza taş düşsün kırmızı bunlar hep senin marifetin
Acımadıki, acımadıki
akşam dodo barda beklicegine yolda 2 dk bekleseydin bende gelirdim oraya ben arabalı geldigim için millet uzadı ben kaldım trafikte otarafın yolunu yordamınıda bilmiyomdostdark adlı üyeden alıntı
yAW ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN SİZLERE katılamadık umarım keyifli bi yolculuk yapmışınızdır..Ben son anda karar verdim gitmeye..Sizleri yakalarım diye fazla basmışım..meğer sizden önce varmışım gerçi benim bilet silver deydi..El salladım ama göreniniz olmadı...Eğlendiğinizi umarım..Bu arada Tshirtler geldimi aldınızmı ???
Alıntı:
serkan79´isimli üyeden Alıntı
millet tshirtlerin tamamı hazır deil ha yarın eksik olanlar kızmasın bana en yakın zamanda tamamlanacak
bu arada artık şampiyon olduk diyebiliriz dimi büyük fenerbahcenin şampiyonlugunu kutluyorum nice şampiyonluklara
Yaw kardeş bizimki hazırsa bildirde gelip alalım bide çayını içelim.. (korkma gelirken bende sana çorap getiririm.. )
şaka dedim ya CBR1000RR YAZILDICBR1000RR adlı üyeden alıntı
ABİ SENİN TSHİRT MOTOGP TURU YAPTI EVE GERİ DÖNDÜtunoka adlı üyeden alıntı
O NE NURKAN DAHA VAKİT VARDInurkan adlı üyeden alıntı
neyse abi cellatları geri çağırayımserkan79 adlı üyeden alıntı
abi saol ama cidden emeklerine yazık olacaktı
Acımadıki, acımadıki
Olm Zaten Tshİrtler Dandİk OlmuŞ Baskiyi Yapani Elİme Gecİrİrsem Artik O Cellatlari Bana Yolla Lazim Olcak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)