Bu emeğin için ve ricamı kırmadığın için de ayrıca teşekkürler Serkan kardeşim..
Bu emeğin için ve ricamı kırmadığın için de ayrıca teşekkürler Serkan kardeşim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
gönüller bir olsuncenkmenderes adlı üyeden alıntı
geÇ Kalan Arkadaslar ÜzÜlmesİn Sİtenİn Zaten BÖyle Bİ ÇaliŞmasi OlacakmiŞ SonuÇta Herkes AlmiŞ Olacak Lİste DÜn AkŞam İtİbarİyle KapanmiŞtir Tshİrtlerİn Basim İŞİ PerŞembe GÜnÜ BaŞlayacak Umarim Pazar GÜnÜ YetİŞİr
baba benı lısteye ekledın dımı bak pazarda gelıcem herkes tısort gıyerken bana vermezsenız kusrer gıderım eve :serkan79 adlı üyeden alıntı
aidikurt 1 haftadır basbas bağırıyom buraya ugramadınmı hiç sen faturayı son gününe bırakıp 3 saat kuyruk bekleyenlerdenmisin neyse ayarlarız mail atmayı unutma
Teşekkürler Serkan79 benim beden XL
MOTORCU, HER HAVADA GİDENDİR!!!!
L
Optik1907
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
çok duygulandım..........
ha ha ha bakkal dan pardon metro'dan scooter aldım....
son yazan arkadaslar tshirt alamazsanız kızmayın bana olurmu dün akşam son olmasına ragmen bugünde 1 2 kişi yazdı kırmak istemedim ama herkesi kırmasam bu iş çok uzayacak ben pazar günü tshirtleri yetiştirebilirsem dagıtmayı düşünüyorum lütfen anlayışla karşılayın
Serkan abiye buradan tekrar teşekkür ediyorum, bugün Gp sırasında T-shirtlerimizi aldık, gerçi benimkinde bir sürprizle karşılaştım ama, üstüne yapıştırdığım motosiklet.net çıkartması biraz kurtardı sanki olayı...
T-shirtte herkesin nickinin yazdığı ortada benimkinde Fenerbahçe logosu var. (Galatasaraylı olmama rağmen...)
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
serkan çok teşekkür ederiiimmmm çok güzel
olcan varya bittim senin süprize sarı lacivert de çok yakıştı sana açtı valla güle güle ii günlerde kullan
...............
Serkan abi çok teşekkürler
Teşekkürler, geri kalan kısmı için güle güle kullanıcam bir şekilde...womanrider adlı üyeden alıntı
Sana da sarı-kırmızı bastırıcam bir tane bakalım o nasıl açıcak
rica ederim arkadaslar önemi yok
bende size tesekkür ederim dodo ya giderken beni ektiginiz için
her renk yakışır bi kırmızı yakışmaz bana olcan yaaaa yakışsa seni mi kırıcam giyerim ne demekolcan138 adlı üyeden alıntı
...............
Rica ederim abi, ne demek...
Aslında şu varsa giymem, bu varsa giymem gibi şeyleri çok takmam ama tam ortada FB logosu da biraz abartı olmuş sanki...
şampiyonun logosunu taşıyosun işte bundan büyük onur mu olur
Evet evet Fb logosunu kapatmak için üzerine şampiyon internet sitesinin logosunun olduğu stickerı yapıştırıyorum...
tamam la ufak bi yanlışlık olmuş kusura bakma sana gs logolu ayarlarız bi tene
:p
nerde kardeşiiiiiim benim mallaaaaaaaaaaaar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)