Motorumla ilgili sorun. Motoru yakıcam artık, yardım !!
Reklamlar
-
Selamlar.
Konu biraz yanlış yerde farkındayım ama Mt-Teknik Servis'e çok kişi uğramıyor bu aralar.
Bu sorunun tam olarak ne zamandır olduğunun farkında değilim, kurcalarken biyerlerini bozmuş olmam muhtemel aslında
Sorunum ise şu, motor ısındıktan sonra devir yavaaaş yavaşş düşüyor düşmesi gereken hızda değil. Soğukken ilk birkaç dakika böyle bir sıkıntı yok.
EE neden dert ediyorsun diyen varsa yahu mesela 2. viteste gidiyorum gazı bırakıyorum motor yığılmıyo resmen gitmeye devam ediyo...
Sorun nedir, yaşayan varmı, noooolur yardımcı olun, bayram harşlığı bile verebilirim çözümü bulana ))
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Reklamlar
-
hocam videoyu iizledim bir sorun göremedim. yanlız ybrnin karburatörü farklı. yığılma belki ondan olmuyor. yani bizim mekanik karburatörler de yığılma felaket oluyor doğru.
bence giderken çek videoyu ama pek birşey çıkacak gibi durmuyor
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
tahsins adlı üyeden alıntı
hocam videoyu iizledim bir sorun göremedim. yanlız ybrnin karburatörü farklı. yığılma belki ondan olmuyor. yani bizim mekanik karburatörler de yığılma felaket oluyor doğru.
bence giderken çek videoyu ama pek birşey çıkacak gibi durmuyor
hocam aynı kasa başka ybrde bu sorun yok.. ondan işkilleniyorum. soğukken bende de olmuyor.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
-
gaz telini yağlamayı denedin mi?
-
ferhatkars adlı üyeden alıntı
gaz telini yağlamayı denedin mi?
psikopatlık yapıp komple teli çıkartıp bile denedim.. ))) yine aynı.
---------- Post added at 13:17 ---------- Previous post was at 12:03 ----------
yokmu bilen
-
Servise gösterseniz ?.Hoş bayram günü ne servis ne de burda yardım edicek birini zor bulursunuz
-
Kısaca Gazı kessemde kendisi yavaş yavaş iniyor diyorsunuz öylemi ?
(video normal bence)
-
muhittinKaplan adlı üyeden alıntı
Kısaca Gazı kessemde kendisi yavaş yavaş iniyor diyorsunuz öylemi ?
(video normal bence)
aynen öyle, emsallerinde böyle bir sorun yok.
-
Aynen bendeki ybr tam anlatmak istedigin gibi gaz kesince yigiliyor, anladim demek istedigini.. Valla hic bilemicem nedendir, basima gelmedi hic.. Burdaki arkadaslar kadar motorculugumda yok hani, kusura bakma..
-
Dostum jikleni kontrol et, karbüratör tahliye vidasindan biraz benzin akıt eğer düzelmezse hava yakıt karışımından diye tahmin ediyorum. Motor biryerlerden de hava alıyor olabilir
-
kackinen adlı üyeden alıntı
Dostum jikleni kontrol et, karbüratör tahliye vidasindan biraz benzin akıt eğer düzelmezse hava yakıt karışımından diye tahmin ediyorum. Motor biryerlerden de hava alıyor olabilir
hava alıyor olabilmesi bana da muhtemel gelmiyor değil..
-
Telefondan giriyorum, videoyu göremedim, kaç model? 2009 ve öncesi ise birkaç şey geliyor aklıma karbüratör ile ilgili
-
hayat2teker adlı üyeden alıntı
Telefondan giriyorum, videoyu göremedim, kaç model? 2009 ve öncesi ise birkaç şey geliyor aklıma karbüratör ile ilgili
2011 ybr esd motor..
-
Linwelin adlı üyeden alıntı
2011 ybr esd motor..
Hmm.. hava ayar vidası ile oynandığında devir değişiyor mu?
-
Hmm.. hava ayar vidası ile oynandığında devir değişiyor mu?
evet hocam. tamamen sıkarsam stop ediyor.
-
Diyaframdan hava alıyor olabilir mi?
-
Söktünüz mü? hava kanallarında kısmi tıkanıklık olabilir, özellikle diyaframa giden ve ordan çıkıp rolanti memesine giden kanalda
-
Benim bildigim sadece yuksek hacimli ve yuksek beygirli motorlarda devir hizli cikip hizli azalir.
-
zerzura adlı üyeden alıntı
Diyaframdan hava alıyor olabilir mi?
hayır kesinlikle almıyor çok defa kontrol ettim.
Söktünüz mü? hava kanallarında kısmi tıkanıklık olabilir, özellikle diyaframa giden ve ordan çıkıp rolanti memesine giden kanalda
detaylı bir temizlik sonrası yine sonuç aynı idi.
-
eğer durum sadece videodaki durumsa bence bi problem yok ama motor yolda giderken yığılma motor freni yapmıyor ise sıkıntı var motorun gidişi nasıl hızlanması gaza tepkisi nasıl
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)