Salonu merak edenlere. 20 m2 kadar bir salon var, evin toplamıda 65 m2 filan. Yani evim küçük, motor sığmaz diyenlere duyurulur.
Salonu merak edenlere. 20 m2 kadar bir salon var, evin toplamıda 65 m2 filan. Yani evim küçük, motor sığmaz diyenlere duyurulur.
Hayırlı olsun.
Iyi niyetli arkadaşlara sonsuz teşekkürler.
''Herkes hazza koşar, ama çok azı onun başında beklemeyi bilir''
resim bi anda acıldı
agzımdan ilk cıkan şey
-oha
oldu :D
Sevdiği özel programlar veya filmler var mı? Belki anime ve karate filmleri izleyip memleket hasreti giderir yavrucak.
Birader xbox jtaglımı :D bu arada motor efsane evin içinde süper efsane ötesi
http://www.youtube.com/watch?v=-XZa5jiSTco
Böyle yaparsın artık hocam :D
Yok, orijinal ama kırdırıcam. Oyunlar çok para ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
Benim evde zor bu iş. Buraya getirene kadar epey uğraştık. Dursun yerinde. Ama videonun esprisi çok güzel.
godfather is at home
[QUOTE=celikat;3181593]Yok, orijinal ama kırdırıcam. Oyunlar çok para ya.[COLOR="Silver"]
İstanbuldaysan yer tavsiye ediyim çok güvenilir oyun,işlem her şey mevcut xboxla alakalı
harika. benim de bisikletim baş köşede duruyor. motorunuza baktıkça hatta dışarıda olduğunuzda akınıza bile geldiğinde büyük keyif aldığınıza eminim.
" Aaabi ben nereye motorum oraya" nın son hali bu olsa gerek. Ayrıca gerçekten süper dekoratif olmuş.
Hocam evin giriş kat mı??
Bir de içeriyi kirletmiyor mu temizliği nasıl hallediyorsun?
bnzn deposu boştur umarım
Böyle bir imkanım olsa eğer hem evin büyük olması hem de kapıdan geçmesi lazım. Ben de yapardım doğrusu temizleyip kışın yatırırdım.
Evet giriş kat ancak motoru sürekli çıkar tekrar eve sok modeli bir yapısı yok binanın. Düz ayak değil yani, dar dönüşler filan var. Motoru eve sokmak bayağı uğraştırdı. 600RR filan olsa çok daha kolay olurdu içeri almak. Hatta günlük çıkarıp tekrar eve sokabilirdim. Ancak busa bayağı zorlu oldu.
Olduğu yerde duran motor içeri nasıl kirletsin ki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
Hayır dolu. Arasıra çalıştırıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)