Arkadaşlar peki v stromların km leri çok yüksek bu kadar yüksek km li motor almak mantıklı mı ne gibi bi sıkıntılar olabilir?
Arkadaşlar peki v stromların km leri çok yüksek bu kadar yüksek km li motor almak mantıklı mı ne gibi bi sıkıntılar olabilir?
km geri alınmışları var birde dikkat
Motorunda herhangibir sorun yoksa ve bakımlarını aksatmamışsan ki bu motorun bakım aralığı 10.000 km ve çok az bir maliyeti var fakat 15.000 kmde bir sübap ayarı yaptırman gerekiyor. Senkron ayarınıda unutma. bunların dışında yıkanabilir hava filtresi var. Yağ filtresi sanayide 10-20 tl ve yağ da her benzin istasyonunda var. Kolaylıkla kendin yapabilirsin. Birde iridium buji taktınmı senin kullanımınla 4.0 litreye yaklaşabilirsin. Ama unutma biraz gazı açtınmı anında 4.5 litreye çıkacaktır. 6.vites avantajını herzaman hissettiriyor 5.0 litreyi sadece çok soğuk havalarda ve agresif kullanımlarda geçebilirsin.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
V storm. Enduro. Ise. Ki değil. Bence. O zaman. Fazer. Al. Oda. Enduro. O zaman.
Çok güzel. Tertemiz izmir de. 2006. gri. Transalp. BUZ MOTOR. MICHELIN. BAYISI. DE. komutan. Nejat. Abi de
BENI. HELLAS. GÖNDERDI. DE. O PARA LARA. ALİRSİN. KAÇİRMA DERIM. 26 000 KM. ORJINAL. KM. DE. LASTIK YENI. BENCE AL DERIM
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
V storm. Lar. Bitmiştir. Hayırlı olsun. Yüksek. Km. De alınmazlar. Çünkü. Suzuki
Hiç bir zaman. Bir. Ta .yada. afrika. Gibi. Olamazlar..
TRANSALP.GR.COM
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)