Eskişehir'de Sürücü Kursu
Reklamlar
-
Değerli forum üyeleri, özellikle Eskişehiri bilen abilerim A2 sınıfı ehliyetim var B sınıfı ehliyet almak istiyorum şimdi üniversite için Eskişehir'e yerleştim haliyle orada hangi sürücü kursuna gitmem gerektiğini pek bilmiyorum sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim önerebileceğiniz güvenilir bir sürücü kursu arıyorum. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekürler ...
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Reklamlar
-
ben 2008 de almıştım o zmanlar taşbaşı sürücü kursu baya kalabalıktı. ve araç sayıları fazlaydı şu an hiç bi bilgim yok valla
-
Öğretmen sürücü kursunu tavsiye ederim. Ben önce B sonrasında A2 ehliyetimin ikisini de oradan aldım. Fiyatları piyasayla aynıdır ancak gttiğinizde indirim talep ederseniz bir miktar yaparlar.
-
mhmtesk adlı üyeden alıntı
ben 2008 de almıştım o zmanlar taşbaşı sürücü kursu baya kalabalıktı. ve araç sayıları fazlaydı şu an hiç bi bilgim yok valla
2008 den bu zamana değişmiştir ama aklımda olur.Teşekürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:14 ----------
tabuzbreaker adlı üyeden alıntı
Öğretmen sürücü kursunu tavsiye ederim. Ben önce B sonrasında A2 ehliyetimin ikisini de oradan aldım. Fiyatları piyasayla aynıdır ancak gttiğinizde indirim talep ederseniz bir miktar yaparlar.
Zaten fiyatlar aşşağı yukarı aynı önemli olan güvenilir olması indirim de fena olmaz tabi. Burası ile görüşücem. Teşekürler....
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
-
Güvenilirlik önemli diyorsanız hiç gözünüz arkada kalmadan direk kaydınızı yaptırabilirsiniz. Rica ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)