Daha önce go pro alıp akrobasi denemeleri esnasında parçaladım.Haliyle 1600lirayı(kazık yedim evet) çöpe atmak can acıtıyor...Berkut kardeşim de md80'ni bulunca en çok 50 lira parçalarım diye düşündüm
Yeni go promu gezi ve günlük kullanımda,md80ni ise akrobasi denemelerinde kullanmayı düşünüyorum(dum).
Md80 tam ucuz etin yahnisi.Sürekli focus sorunu var.Açısı çok dar ve fazla yakın çekim yapıyor.İğrenç bir mikrofonu var.Gazı biraz açtığınızda sadece haşırtı duyuyorsunuz...
Yanında gelen 1 kucak ıvır zıvır aparat o kadar dandik ki
Kıskaç-mandal benzeri zımbırtı rüzgarda parçalandı...Çok komik bir süratte...Mıknatıslı aparatımız var dedi satıcı arkadaş.Kalorifer peteğine tutunamayıp kayıyor
Kendi ağırlığını taşımaktan aciz tuhaf bir mıknatıs.Ki Berkut kardeşim başta mıknatıs olduğunu farketmemiş bile
:
Bunların haricinde 50 liraya daha iyi kamera olmaz sanırım tabii ki...Bende md80 ile site ahalisinin kızacağı ufak tefek akrobatik denemelerimi çekip burada paylaşmayı düşünüyorum.Tabi sabitleyebilirsem...
Z750 için kullanacağım go proyu Seçkin kardeşim sayesinde sabitleme yöntemini buldum.Onada buradan kucak dolusu sevgiler ahahaha
Fakat hurda akrobasi motosikletimize md80ni vakum ile takmayı deneyeceğim.Umarım yine uçmaz.
Şayet uçarsa silikona boğacağım o dandik aparatları
Tahmini 1 hafta içerisinde ilk videomu paylaşırım
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:53 ----------
Çok acayip videolarını çekeceğim Oğuz ahahaha :D GİZLİ ÇEKİM