Mini Md 80 DVR Video Kamera (Ucuz Kask Kamerası)
Reklamlar
-
Burdurlu33 adlı üyeden alıntı
atarsan sevinirim
Şuan telefondan yazıyorum , bilgisayara geçince atarım linki. En geç yarın.
Reklamlar
-
Konu 1 yılını buldun sanırım ama 30-40 tl ye kamera arayanlara alternatif
Geçen günki gezimizi motora monte edip çektik md80 ile.
Bence 30 tl nin hakkını veriyor.
-
-
acık arttırma linkini vermişsiniz
-
50 lira diyosunuz ama ben 8 dolara sipariş ettim aynısı bunun aliexprestn bi hata mı var acaba
-
-
benimkide bu http://www.aliexpress.com/snapshot/6042080838.html
-
-
berkaye adlı üyeden alıntı
8 Dolar işte
Select kutucuğundan MD80 i seçmelisin
Yakalandık 17 tl yapıyor türkçe dili varmı bu ebayda satılanda onu merak ettim şimdi
-
ENİGMA adlı üyeden alıntı
Senin attığın linkte
High Definition Support:
1080P (Full-HD)
yazıyor dogrumu öylesine mi yazılmış ?
-
Senin attığın linkte
High Definition Support:
1080P (Full-HD)
yazıyor dogrumu öylesine mi yazılmış ?
Açıkçası ben ona inanmadım sadece bu fiyata bunu bulmuşum alayım bari dedim sende inanma yalandır :D
-
ENİGMA adlı üyeden alıntı
Türkçe dili varmı ?
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Türkçe dili varmı ?
O sitede sağ üst tarafta google'ın bir açılır menü gibi bişeyi var dil seçin yazıyor ortan türkçe seçersen çeviri yapar.
-
Türkçe dili varmı ?
Hiç bir özelliğine bakmadım diyebilirim şuan elime ulaşmadı zaten dedim ya fiyatı uygun diye aldım gelsin bi incelemesini koyarım tüm herşeyini yazarım aklınızda soru işareti kalmaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:10 ----------
O sitede sağ üst tarafta google'ın bir açılır menü gibi bişeyi var dil seçin yazıyor ortan türkçe seçersen çeviri yapar.
Cihazın soruyor sandım bende
-
Cihazın dilini sormuştum :,
Aliexpressde türkçe dili var Ebaydada Chrome çeviriyor sayfayı otomatik istediğin dile Çinceye bile çeviriyor
-
Cihazın dilini sormuştum :,
Aliexpressde türkçe dili var Ebaydada Chrome çeviriyor sayfayı otomatik istediğin dile Çinceye bile çeviriyor
Cihazın ekranımı var ne dili diye düşünüp siteden bahsediyorsun sanmıştım
-
Ekranı olduğuda meçhul
-
Ben de düşünüyorum kaç zamandır, kısmet olmadı almak bir türlü. KAraköy yeraltı geçdinde sormuştum geçen gün, 80 TL dediler.
Bir de Go-pro çakması (su geçirmez kabı, boyutu vs. çok benziyor) 150 TL diyen bir dükkan daha var.
Kararsızım, ya bundan ya o gördüğüm 150 TL olan, bakalım kısmet.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
tabiki gopro değil ama sonuçta 50 liralık bir alet. Katılıyorum size. O paraya bundan daha fazlası olmaz.
Birsürü ucuz kamera arayan vardı. İnsanların işine yarasın diye konu açtım fakat kimse eline sağlık bile demiyor. Sırf burası için youtube a koyuyorum, birsürü uğraşıyorum. Yoksa kendim izlerim zaten paylaşmaya uğraşmam. Fakat nedense cbf mi alsam ybr mi konuları daha çok ilgi çekiyor. Demekki birdaha uğraşmayacakmışım bunu öğrendim. Kendine Müslüman olmak en iyisi galiba!
Sen paylaş, linki'de bana yolaa
Bırak ybr cbf tartışmasını modifiye 1000 likler, yok bilmem ne marka fren kaliperleri 1000RR'a uyar mı gibi forumun 90%'ının alamayacağı motorların release haberlerine sayfalarca yazılıyor.
Ama sen yine de 1-2 müslümanı da düşün
-
Arkdan aldım 2.el 30 tl. Super çekiyor fiyatına göre , 2 .gün hala sarj bitmedi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)