Mini Md 80 DVR Video Kamera (Ucuz Kask Kamerası)
Reklamlar
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
tabiki gopro değil ama sonuçta 50 liralık bir alet. Katılıyorum size. O paraya bundan daha fazlası olmaz.
Birsürü ucuz kamera arayan vardı. İnsanların işine yarasın diye konu açtım fakat kimse eline sağlık bile demiyor. Sırf burası için youtube a koyuyorum, birsürü uğraşıyorum. Yoksa kendim izlerim zaten paylaşmaya uğraşmam. Fakat nedense cbf mi alsam ybr mi konuları daha çok ilgi çekiyor. Demekki birdaha uğraşmayacakmışım bunu öğrendim. Kendine Müslüman olmak en iyisi galiba!
Apache mi daha hızlı lifan tay mı ? Salcano wolf'um 100kmde 2.2lt yaptı müthiş.Motorumun egsozunu kessem kaç basar ? Cbf mi ybr mi ?
Peeh.Boşver sen paylaş kardeşim.Okuyan faydalanan birileri elbet çıkacak.Burası paylaşım sitesi.Dur bakalım bizim sezon açılıyor.Bol bol akrobasi ve stunt paylaşıp katkıda bulunacağım sana.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Reklamlar
-
Berkut hocam emeğinize sağlık. Fiyat performans açısından çok çok iyi bir kamera.
Bu tip bir kamera ben de almayı düşünmekteyim. Fikir verme açısından bana çok faydası oldu.
Alma sebebim başımıza gelecek olumsuz bi durumda (Allah korusun kaza gibi) kamera kayıtlarının kimin haklı olduğunu
daha net göstermesi. Bu açıdan bakarsak benim işimi görücek gibi. Malum bir kaza anında motor sürücülerine
karşı hep bi ön yargı var biliyorsunuz.
Sizden bi ricam daha olacak. Kameranın kaska bağlı fotosunu da koyarsanız sevinirim. 90-100 gibi süratlerde
rüzgardan düşme ihtimali varmı. Tekrar teşekkürler.
-
inceleme için teşekkürler iyi günlerde kullanın
-
kask cekımı daha ıyı olmus.
mesela bu 7dk lık vıdeo cekımı kac mb tutuyor? bı de pıkselı ne?
-
Kaskın tam tepesindeyken , 120 km hızda düşmedi . Fakat çok rüzgar sesi alıyor. Resimi en kısa zamanda atarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
wolrath adlı üyeden alıntı
kask cekımı daha ıyı olmus.
mesela bu 7dk lık vıdeo cekımı kac mb tutuyor? bı de pıkselı ne?
400 küsürdü sanırım. Pikselini tam olarak bilmiyorum. İlk sayfada özelliklerini yazdım belki ordan bulabilirsiniz. Pek anlamıyorum
-
8gb'dan büyük hafıza kartını yemiyor.Ses kayıtı kötü.Biraz yakın çekiyor.Görüldüğü gibi titreşimi fazla yansıtıyor.Yanında gelen aparatlar çöp.Fakat 50 liraya daha iyisi zor bence.Hatta 200 ve 300 lira gibi fiyatlara satılanlarda bundan çok daha iyi değildir diye düşünüyorum.Ya go pro yada md80...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
sony hdr as15... :
-
Bu seferde kaska monte ettim.
Elinize sağlık arkadaşım. Bir de kaska nasıl monte ettiğinizi mümkünse resimli anlatırsanız çok güzel olur. Selamlar.
2012 Bmw F800gs
; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
-
Bence fiyatına göre iyi duruyor bende alacağım bitane teşekkür ederim arıyordum
-
Bunu radyoda da satıyorlardı geçen gün .
-
-
Berkut, bantlamak yaratıcı bir çözüm olmuş Çift taraflı bant ile yapıştırmayı denedinmi hiç ?
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Berkut, bantlamak yaratıcı bir çözüm olmuş
Çift taraflı bant ile yapıştırmayı denedinmi hiç ?
Aklıma geldi aslında fakat böyle daha güvenli olduğunu düşündüm. Düşmesi imkansız gibi birşey böyle . Kaska süper yapıştı bant
-
Buyrun yeni videom. Açısı daha iyi olmuş fakat mükemmel değil. Herhalde bu son buraya koyduğum video olur. 1-2 kişi dışında ilgilenen dahi yok. Boşuna bilgisayar saatlerce açık kalıp youtube a video yüklemeyle uğraşmasın.
Alper abi geri kalan videolar senin artık, benden bukadar , köşeme çekiliyorum
Youtube kaliyeti otomatik aşağı düşürmüş. Yan taraftan ayarlardan yükseltirseniz videoyu daha net bir şekilde izlersiniz.
-
Teşekkür ederim bana çok faydası oldu.
-
-
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
Çekim açısı biraz dar gibi geldi bana, yine de amaca uygun ucuz bi çözüm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)