kymco venox kullanan arkadaşlar
-
22 Aralık 2006, 23:53
VENOX 250 CARB
--------------------------------------------------------------------------------
Ölçüler 2325 x 840 x 1080
Ağırlık (kg) 190
Motor Tipi V-TWIN DOHC 8V
Soğutma Sistemi Su
Şanzuman 5 Vites
Motor Hacmi (cm³) 252
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 14
Yağ Kapasitesi 2,5
Sele Yüksekliği 725
Max. Güç (Hp/d/d) 27 / 11000
Max. Tork (Nm/d/d) 19.4 / 9000
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 80 - 17
Tekerlek Ölçüsü Arka 150 / 80 - 15
beğendim güzel alabilirsin
Reklamlar
-
23 Aralık 2006, 03:36
Arkadaşlar bende 1 yıldır 125'lik kymco kullanıyorum
Gerçekten kaliteli ürün satıyorlar
Bu arada [B]Exelans[B], Foto için teşekkürler
-
venox kullanan arkadaşlar sizlerden güzel değerlendirmeler,resimler,bakımda ihtiyaç duyulanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi istesek
-
1-2 hafta öncesine kadar yakın bir arkadaşım kymco venox kullanıyordu. benim de birkaç defa üzerine binme şansım oldu. öncelikle sınıfına göre çok atak bir motor, 155 kmh hız yaptığını gözümle gördüm, hyosung gt 250r a kafa tutacak kadar seri (denedik). tip ve kalite olarak oldukça iyi ve müthiş bir albenisi var. yakıt olarak 13-14 ykr/km civarı bir tüketimi var.
tek kötü yanı fiyatı biraz yüksek okadar.
-
arkadaşlar kurtuluss55 olan kullanıcı adı ile bağlanamdım buraya ne olduğunu anlmadım yelik iptali olduğunu düşünmüyorum herneyse karagulle necati olarak yeniden üye oldum kymco venox arkadaşalr km de 120-130 basarsanız bu şekilde normal giderseniz 100-120 arası değişiyor
hedowich adlı üyeden alıntı
venox kullanan arkadaşlar sizlerden güzel değerlendirmeler,resimler,bakımda ihtiyaç duyulanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi istesek
arkadaşım değerlendirmeleri arkadaşlar yeterince yapmışlar kullanıcısı olarak kendim çok beğeniyorum fakat ben samsunda yaşıyorum tek servis var ordada ilgilenmiyorlar fazla kendi başının çağresine bakmak zorundasın şuana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım senin sormak istediğin başka bir şey varsa aktarabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız
tigermbz adlı üyeden alıntı
1-2 hafta öncesine kadar yakın bir arkadaşım kymco venox kullanıyordu. benim de birkaç defa üzerine binme şansım oldu. öncelikle sınıfına göre çok atak bir motor, 155 kmh hız yaptığını gözümle gördüm, hyosung gt 250r a kafa tutacak kadar seri (denedik). tip ve kalite olarak oldukça iyi ve müthiş bir albenisi var. yakıt olarak 13-14 ykr/km civarı bir tüketimi var.
tek kötü yanı fiyatı biraz yüksek okadar.
arkadaşım seninle tanıştığımızı düşünüyorum msj larını okuduğumda sen mustafa olmalısın teyid edermisin sen isen
-
karagullenecati adlı üyeden alıntı
arkadaşım seninle tanıştığımızı düşünüyorum msj larını okuduğumda sen mustafa olmalısın teyid edermisin sen isen
evet tanışıyoruz, sen yakakentteki neco sun galiba
-
arkadaslar bu motoru bende cok begenıyorum özellıkle görunus olarak gecen yil bı kere ustune bınme sansım oldu gercekten cok kalitelı görunuyor vede rahat.
bı markanın bı sıtesı varmı? evet fıyatının pahalı oldugunu bende duydum 2. elleride sanırım pahalı
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
evet tanışıyoruz, sen yakakentteki neco sun galiba
senin daha önceki yorumlarına baktım tanışıyor olduğmuzu düşündüğümü söylemiştim herneyse farketmez burada da yeniden tanışmış olduk,umarım ayak bileğin düzelmiştir son görüştüğümüzde sargılıydı ,birde samsun mt olalrak planlanan yeni birşeyler olursa haberim olsun dahil olmak isterim sen daha yakınsın harekete
GeCe__ adlı üyeden alıntı
arkadaslar bu motoru bende cok begenıyorum özellıkle görunus olarak gecen yil bı kere ustune bınme sansım oldu gercekten cok kalitelı görunuyor vede rahat.
bı markanın bı sıtesı varmı? evet fıyatının pahalı oldugunu bende duydum 2. elleride sanırım pahalı
www.kymco.com.tr buradan inceleyebilirsin nerde oturduğunu bilmiyorum ama cadde bostanda bir hayli mototrsiklet galerisi var gezersen yakından tanıma ve inceleme fırsatın olur .Ben venox u motorsiklet net te araştırdım ilşk önce sağolsun mustafa kardeşimizde yardımcı oldu bana
-
dostum bende zaten cadde bostana cok yakınım ama pek vakıt yok ıste ayrı konu verdıgım lınk ıcın saol bulmustum zaten.bu aletın son suratı ne acaba
-
birazda ben bilgi vereyım
motordan gercekten cok hos yakıt estetık ve konfor 250 lik motordan ne arıyorsan bulabılırsın yedek parca sorunu hıc yasamadım ben su an 9000 km civarındayım son hız olarak 145 km gordum km de 11 ıla 14 kurus arasında yakıyo tabii normal suruste ama bıraz devırlı surersen 18 kurusa kadar cıkıyor sormak ıstedıgınız baska bıseyler olursa yardımcı olurum
herkes allaha emanet olsun
-
[QUOTE=aseadrop;640036]birazda ben bilgi vereyım
motordan gercekten cok hos yakıt estetık ve konfor 250 lik motordan ne arıyorsan bulabılırsın yedek parca sorunu hıc yasamadım ben su an 9000 km civarındayım son hız olarak 145 km gordum km de 11 ıla 14 kurus arasında yakıyo tabii normal suruste ama bıraz devırlı surersen 18 kurusa kadar cıkıyor sormak ıstedıgınız baska bıseyler olursa yardımcı olurum
herkes allaha emanet olsun[/QUOTarkadaşım daha önce kurtuluss55 nick ile üye iidim yardımcı olmuştun bana teşekkür ederim sosrmak istediğim birşey daha var sana aksesuar olarak birşeyler yaptırdınmı koruma demirini temin ettinmi birde arka koltuğu nerden uydurdun
-
tanıdım kardesım umarım ıyısındır
aksesuar olarak sadece arkalık ve domuzluk yaptırdım nereden uydurduguma gelırse dragstar sısy bar aldım ve bıraz sanayıde ugrastıkdan sonra cuk dıye oldu ve cok hos oldu arkalıgı orjınal dragstar oldugu ıcın 150 euro verdım ve sanayıde 40 ytl gıbı bı malıyete cıktı bana koruma demırı uyan cok var ama bence motoru olduruyor yakısmadıgı ıcın taktırmadım estetık kalmıyor sanırım bu kadar acıklama yeterlı olur ben yıne burdayım
allaha emanet olun arkadaslar
-
aseadrop adlı üyeden alıntı
tanıdım kardesım umarım ıyısındır
aksesuar olarak sadece arkalık ve domuzluk yaptırdım nereden uydurduguma gelırse dragstar sısy bar aldım ve bıraz sanayıde ugrastıkdan sonra cuk dıye oldu ve cok hos oldu arkalıgı orjınal dragstar oldugu ıcın 150 euro verdım ve sanayıde 40 ytl gıbı bı malıyete cıktı bana koruma demırı uyan cok var ama bence motoru olduruyor yakısmadıgı ıcın taktırmadım estetık kalmıyor sanırım bu kadar acıklama yeterlı olur ben yıne burdayım
allaha emanet olun arkadaslar
arkadaşım şu arkalığın fotoğraflarını yakından görebilme şansımız varmı bir bakem belki bende uydurmaya çalışırım kendine ii bak
GeCe__ adlı üyeden alıntı
dostum bende zaten cadde bostana cok yakınım
ama pek vakıt yok ıste ayrı konu verdıgım lınk ıcın saol bulmustum zaten.bu aletın son suratı ne acaba
arkadaşım son sürat olarak rüzgarla karşılaşmazsan 155 görebilirsin en azından ben gördüm ama o sürata gerek yok 120 130 la gitmek daha keyifli güzel yollarda
-
slm arkadaşlar benim venox 2005model 2005haziranından beri kullanıyorum
cok sağlam bir makina sadece yağ ve buji değiştiriyorm senede bir defa ondan sonra devam
-
selam arkadaşlar,
bu günlerde bende takıldım bu kymco venox'a...
aslında drag star almayı düşünüyodum ama, bi galeride tesadüfen gördüm venox'u ve çok hoşuma gitti...
250cc olması biraz düşündürüyo sadece ama duyduğuma göre performansı çok da kötü değilmiş...
bakalım, kısmet...
herkese keyifli sürüşler... ;)
-
arkadaşlar sürüşü cok keyifli bir motor kalkışlarıda cok hızlı 2 zamanlı motorların ilk kalkışları seri derler 4 zamanlı motorlar da seri deil derler ama venox onlardanda iyi bir kalkış yapıyor
benim motorda 1 vites de 60 şa kadar cıkıyorum 2 ci vitesde de 105 e yani 250 cc bir motor için cok güclü görüntüsü zaten bir 500 lük motor gibi duruyor bakımına gelince ben şimdiye kadar bir sorun görmedim sadece burdur da yetkili servisi yok onun için bende servise antalya ya götürüyorum.
bakımıda büjileri değiştirdiler ilk500 yağ değişti 3000 de yağ ve büjiler nasip olursa mayıs da gidecek antalya ya gene yağ ve büji değişecek sorun cıkarmadı diğer arkadaşların motor ları ne durum da bilmiyorum eğer sizin motor lar da bir arıza varsa buraya yazar sanız bizde dikkat etmeye calışırız .
-
31 Temmuz 2007, 12:55
topic canlansa nasıl olur .
nedir durum arkadaşlar şikayet varmı ?km ler kaça dayandı.
hala tavsiye eder misiniz?
güzel bakan , güzel görür.
-
20 Haziran 2008, 21:32
arkadaslar bende buugn bır venox aldım salı gunu elımde ınsallah
-
20 Haziran 2008, 21:57
hayırlı olsun güle güle kullan.keyifle binersin inşallah...
-
20 Haziran 2008, 22:29
tesekkur ederım hihi ınsallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler