Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

kymco venox kullanan arkadaşlar

Motovento
    REKLAM ALANI
    EXSELANS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    HRISOPOLİS(altın şehir üsküdar)-PRUSA(bursa)
    Motosikleti
    burgman 400 griiiiii
    VENOX 250 CARB

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 2325 x 840 x 1080
    Ağırlık (kg) 190
    Motor Tipi V-TWIN DOHC 8V
    Soğutma Sistemi Su
    Şanzuman 5 Vites
    Motor Hacmi (cm³) 252
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 14
    Yağ Kapasitesi 2,5
    Sele Yüksekliği 725
    Max. Güç (Hp/d/d) 27 / 11000
    Max. Tork (Nm/d/d) 19.4 / 9000
    Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
    Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 80 - 17
    Tekerlek Ölçüsü Arka 150 / 80 - 15

beğendim güzel alabilirsin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    Arkadaşlar bende 1 yıldır 125'lik kymco kullanıyorum
    Gerçekten kaliteli ürün satıyorlar
    Bu arada [B]Exelans[B], Foto için teşekkürler

hedowich - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco vitality 50-ybr 125 -cbf 250 -fazer 600 S2
    venox kullanan arkadaşlar sizlerden güzel değerlendirmeler,resimler,bakımda ihtiyaç duyulanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi istesek
    Ride your way

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    1-2 hafta öncesine kadar yakın bir arkadaşım kymco venox kullanıyordu. benim de birkaç defa üzerine binme şansım oldu. öncelikle sınıfına göre çok atak bir motor, 155 kmh hız yaptığını gözümle gördüm, hyosung gt 250r a kafa tutacak kadar seri (denedik). tip ve kalite olarak oldukça iyi ve müthiş bir albenisi var. yakıt olarak 13-14 ykr/km civarı bir tüketimi var.
    tek kötü yanı fiyatı biraz yüksek okadar.

Motosikleti
    kymco venox
    arkadaşlar kurtuluss55 olan kullanıcı adı ile bağlanamdım buraya ne olduğunu anlmadım yelik iptali olduğunu düşünmüyorum herneyse karagulle necati olarak yeniden üye oldum kymco venox arkadaşalr km de 120-130 basarsanız bu şekilde normal giderseniz 100-120 arası değişiyor

Alıntı hedowich adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    venox kullanan arkadaşlar sizlerden güzel değerlendirmeler,resimler,bakımda ihtiyaç duyulanlar hakkında daha ayrıntılı bilgi istesek
    arkadaşım değerlendirmeleri arkadaşlar yeterince yapmışlar kullanıcısı olarak kendim çok beğeniyorum fakat ben samsunda yaşıyorum tek servis var ordada ilgilenmiyorlar fazla kendi başının çağresine bakmak zorundasın şuana kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım senin sormak istediğin başka bir şey varsa aktarabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız

Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1-2 hafta öncesine kadar yakın bir arkadaşım kymco venox kullanıyordu. benim de birkaç defa üzerine binme şansım oldu. öncelikle sınıfına göre çok atak bir motor, 155 kmh hız yaptığını gözümle gördüm, hyosung gt 250r a kafa tutacak kadar seri (denedik). tip ve kalite olarak oldukça iyi ve müthiş bir albenisi var. yakıt olarak 13-14 ykr/km civarı bir tüketimi var.
    tek kötü yanı fiyatı biraz yüksek okadar.
    arkadaşım seninle tanıştığımızı düşünüyorum msj larını okuduğumda sen mustafa olmalısın teyid edermisin sen isen

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı karagullenecati adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım seninle tanıştığımızı düşünüyorum msj larını okuduğumda sen mustafa olmalısın teyid edermisin sen isen
    evet tanışıyoruz, sen yakakentteki neco sun galiba

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    arkadaslar bu motoru bende cok begenıyorum özellıkle görunus olarak gecen yil bı kere ustune bınme sansım oldu gercekten cok kalitelı görunuyor vede rahat.
    bı markanın bı sıtesı varmı? evet fıyatının pahalı oldugunu bende duydum 2. elleride sanırım pahalı

Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet tanışıyoruz, sen yakakentteki neco sun galiba
    senin daha önceki yorumlarına baktım tanışıyor olduğmuzu düşündüğümü söylemiştim herneyse farketmez burada da yeniden tanışmış olduk,umarım ayak bileğin düzelmiştir son görüştüğümüzde sargılıydı ,birde samsun mt olalrak planlanan yeni birşeyler olursa haberim olsun dahil olmak isterim sen daha yakınsın harekete

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bu motoru bende cok begenıyorum özellıkle görunus olarak gecen yil bı kere ustune bınme sansım oldu gercekten cok kalitelı görunuyor vede rahat.
    bı markanın bı sıtesı varmı? evet fıyatının pahalı oldugunu bende duydum 2. elleride sanırım pahalı
    www.kymco.com.tr buradan inceleyebilirsin nerde oturduğunu bilmiyorum ama cadde bostanda bir hayli mototrsiklet galerisi var gezersen yakından tanıma ve inceleme fırsatın olur .Ben venox u motorsiklet net te araştırdım ilşk önce sağolsun mustafa kardeşimizde yardımcı oldu bana

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    dostum bende zaten cadde bostana cok yakınım ama pek vakıt yok ıste ayrı konu verdıgım lınk ıcın saol bulmustum zaten.bu aletın son suratı ne acaba

aseadrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco VENOX
    birazda ben bilgi vereyım

motordan gercekten cok hos yakıt estetık ve konfor 250 lik motordan ne arıyorsan bulabılırsın yedek parca sorunu hıc yasamadım ben su an 9000 km civarındayım son hız olarak 145 km gordum km de 11 ıla 14 kurus arasında yakıyo tabii normal suruste ama bıraz devırlı surersen 18 kurusa kadar cıkıyor sormak ıstedıgınız baska bıseyler olursa yardımcı olurum
    herkes allaha emanet olsun

Motosikleti
    kymco venox
    [QUOTE=aseadrop;640036]birazda ben bilgi vereyım

motordan gercekten cok hos yakıt estetık ve konfor 250 lik motordan ne arıyorsan bulabılırsın yedek parca sorunu hıc yasamadım ben su an 9000 km civarındayım son hız olarak 145 km gordum km de 11 ıla 14 kurus arasında yakıyo tabii normal suruste ama bıraz devırlı surersen 18 kurusa kadar cıkıyor sormak ıstedıgınız baska bıseyler olursa yardımcı olurum
    herkes allaha emanet olsun[/QUOTarkadaşım daha önce kurtuluss55 nick ile üye iidim yardımcı olmuştun bana teşekkür ederim sosrmak istediğim birşey daha var sana aksesuar olarak birşeyler yaptırdınmı koruma demirini temin ettinmi birde arka koltuğu nerden uydurdun

aseadrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco VENOX
    tanıdım kardesım umarım ıyısındır

aksesuar olarak sadece arkalık ve domuzluk yaptırdım nereden uydurduguma gelırse dragstar sısy bar aldım ve bıraz sanayıde ugrastıkdan sonra cuk dıye oldu ve cok hos oldu arkalıgı orjınal dragstar oldugu ıcın 150 euro verdım ve sanayıde 40 ytl gıbı bı malıyete cıktı bana koruma demırı uyan cok var ama bence motoru olduruyor yakısmadıgı ıcın taktırmadım estetık kalmıyor sanırım bu kadar acıklama yeterlı olur ben yıne burdayım
    allaha emanet olun arkadaslar

Motosikleti
    kymco venox
    Alıntı aseadrop adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tanıdım kardesım umarım ıyısındır

aksesuar olarak sadece arkalık ve domuzluk yaptırdım nereden uydurduguma gelırse dragstar sısy bar aldım ve bıraz sanayıde ugrastıkdan sonra cuk dıye oldu ve cok hos oldu arkalıgı orjınal dragstar oldugu ıcın 150 euro verdım ve sanayıde 40 ytl gıbı bı malıyete cıktı bana koruma demırı uyan cok var ama bence motoru olduruyor yakısmadıgı ıcın taktırmadım estetık kalmıyor sanırım bu kadar acıklama yeterlı olur ben yıne burdayım
    allaha emanet olun arkadaslar
    arkadaşım şu arkalığın fotoğraflarını yakından görebilme şansımız varmı bir bakem belki bende uydurmaya çalışırım kendine ii bak

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum bende zaten cadde bostana cok yakınım ama pek vakıt yok ıste ayrı konu verdıgım lınk ıcın saol bulmustum zaten.bu aletın son suratı ne acaba
    arkadaşım son sürat olarak rüzgarla karşılaşmazsan 155 görebilirsin en azından ben gördüm ama o sürata gerek yok 120 130 la gitmek daha keyifli güzel yollarda

Motosikleti
    kymco venox 250
    slm arkadaşlar benim venox 2005model 2005haziranından beri kullanıyorum
    cok sağlam bir makina sadece yağ ve buji değiştiriyorm senede bir defa ondan sonra devam

selam arkadaşlar,
    bu günlerde bende takıldım bu kymco venox'a...
    aslında drag star almayı düşünüyodum ama, bi galeride tesadüfen gördüm venox'u ve çok hoşuma gitti...
    250cc olması biraz düşündürüyo sadece ama duyduğuma göre performansı çok da kötü değilmiş...
    bakalım, kısmet...
    herkese keyifli sürüşler... ;)

Motosikleti
    kymco venox 250
    arkadaşlar sürüşü cok keyifli bir motor kalkışlarıda cok hızlı 2 zamanlı motorların ilk kalkışları seri derler 4 zamanlı motorlar da seri deil derler ama venox onlardanda iyi bir kalkış yapıyor
    benim motorda 1 vites de 60 şa kadar cıkıyorum 2 ci vitesde de 105 e yani 250 cc bir motor için cok güclü görüntüsü zaten bir 500 lük motor gibi duruyor bakımına gelince ben şimdiye kadar bir sorun görmedim sadece burdur da yetkili servisi yok onun için bende servise antalya ya götürüyorum.
    bakımıda büjileri değiştirdiler ilk500 yağ değişti 3000 de yağ ve büjiler nasip olursa mayıs da gidecek antalya ya gene yağ ve büji değişecek sorun cıkarmadı diğer arkadaşların motor ları ne durum da bilmiyorum eğer sizin motor lar da bir arıza varsa buraya yazar sanız bizde dikkat etmeye calışırız .

fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    topic canlansa nasıl olur .
    nedir durum arkadaşlar şikayet varmı ?km ler kaça dayandı.
    hala tavsiye eder misiniz?
    güzel bakan , güzel görür.

Motosikleti
    mr 250 destro
    arkadaslar bende buugn bır venox aldım salı gunu elımde ınsallah

hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    hayırlı olsun güle güle kullan.keyifle binersin inşallah...

Motosikleti
    mr 250 destro
    tesekkur ederım hihi ınsallah

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler