Kim bu dayak YİYENLER (itiraf edin )
Reklamlar
-
Yıllardan beri belkide binlerce defa abilerden, arkadaşlarımdan, tanıdıklarımdan, hatta kardeşlerden blr sürü kavga muhabbeti dinledim. İşte öyle yaptım böyle yaptım. 3 kişiyi dövdüm, iki kişiyi haşat ettim, yok efendim 10 kişi geldiler bir sıyrık bile yok gibi bir sürü hikaye duydum. Ve dayak yediğini söyleyen 2 yada 3 hikaye duydum. Merak ediyorum şu dayak yiyenleri. Çünkü istatistiğe bakarsak eğer çok çok çok azlar. Neyse geleyim konuma, ya 2 insan artık kavga edebilecek düzeye gelmişse. Konuşma ile anlatamıyorlarsa dertlerini. Sorun vardır en az birinde. Arkadaşlar blz biz olalım dengesizin biri laftan anlamaz kalın kafalı diye onunla kavga ederek ona ders vermeye kalkışmayalım. Özellikle başımıza çok geliyor bu trafikte. Arabada Normal şartlar altında duran adamın piskolojislne göre biz çok daha strestliyiz ve bu yüzden olaylara hemen kavgayla çözümlendirmeye kalkışabiliyoruz. Lütfen biraz daha sabır ve çooook anlayış. Tekerleriniz düz bassın.
Reklamlar
-
-
kuvvetmira, o şakasına açılmış bir başlık
ben ekseri sipor ayakkabılarım olmadığı için dayak yerim
-
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Jeton geç düştü, süpermiş.
Bende hep kaçtığım için, hiç dayak yemeyenlerdenim.
Kondisyon sağlam, 100 metreyi 12 saniyede koşarım.
Pazar günü 21,2 km yi ( yarı maraton) 1 saat 45 dakikada koştum. Ben daha uzağa kaçabilirim
-
Akşama 2-2 şeklinde yapılan güzel bir maç anlatacağım sizlere. Kan,korku,şiddet içerir. Şimdiden söyliyim
-
-
-
Felon adlı üyeden alıntı
Bir keresindede yanındaki kız arkadaşına artistik yapmak için üstüme kırıyormuş gibi yapan 3 serisi siyah bmw sahibini scooterımla ışıklarda yakalayıp motoru önüne kırdım.
Motordan indim, ''in lan aşağı diye bağırdım'' lavuk eli belinde çıkınca aynı hızla motora atladım
Korumalıklar kurşun geçirmiyor dememişlerdi bana o günlerde,artık onada karşıda yürüyebiliyorum
Ben de 16 yaşlarımda bi uno sürücüsüyle tartışmaya girmiştim. Çektik sağa hemen, delikanlıyız ya.
O uno'dan bir adam indi... sen nasıl sığdın o arabaya birader.
hemen kapattım camları, kilitledim kapıları. Adamda baktı çocuğuz, uğraşmadı
Vurmasına gerek yok, üflese uçarız
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
nietzsche adlı üyeden alıntı
Ben de 16 yaşlarımda bi uno sürücüsüyle tartışmaya girmiştim. Çektik sağa hemen, delikanlıyız ya.
O uno'dan bir adam indi... sen nasıl sığdın o arabaya birader.
hemen kapattım camları, kilitledim kapıları. Adamda baktı çocuğuz, uğraşmadı
Vurmasına gerek yok, üflese uçarız
İşte Uno Kücük derler ama içinden 2 metre adam cıkar
Bende adama esip gürlüyorum,Bi laf diyince Abi pardon diyorum Puhahahaha Arabaya binice saygılarla sürüyorum adama
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Lisede dayak yemiştim :D . babamdan çok dayak yedim küçük yaştayken haa bide 9 yaşındayken yazlıkda komşunun camını kırdıgım ıcın dayımdan yemıstım :D dayak serisi uzar gıderde açmıyalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------
niet . nerde oldu bu olay gene mecidiyeköy demi yoksa ? :DDD
-
en son metehan'a dayılandım,belki bi odun filan atar diye.
sıktıramadı.
Lise'de sigara yüzünden bi tokat yedim,tokatı atan Beden Eğitimi hocamız o zamanlar Karate milli takımının hocası idi.
Sen en kuvvetli tokadı atsan ne olacak? ben o sigara denen illeti 35 sene içtim,tokatsız bıraktım.
-
-
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
-
Allah müstahakını versin. Çok yorgundum en azından şimdilik unuttum.
nietzsche adlı üyeden alıntı
küçük bir anımı daha anlatayım. 20'li yaşlardayım. arabada erkekler kızlar kalabalığız. Dolapdere yolunda chrysler, siyah bi araba önüme kırdı. O zamanlar ışıklar vardı o yolda, durdu bu. Erkeğiz ya, hemen atladım arabadan gittim yanına, camlar kapalı. Cama vurdum 1-2, adam hiç oralı değil, aynadan sağ arkasına bakıyor. Nooluyo lan demeden suzuki bir jipten 4 tane bişey indi. Samimi söylüyorum insan olamazlar. Takım elbise giymişler ama o ceketler iliklenmez, öyle söyleyeyim siz hayal edin.
Buyur birader dedi biri. beyfendi önüme kırdı mırdı bişeyler geveledim ama tam hatırlamıyorum. Uzatma bin arabana dedi. Peki dedim
-
5 sene body yap sonra al altına bi r1, giy balaklavayı da kimseyi tanıyomusun bakayım belinde bişey taşıyanın çıkarmaya cesareti olmaz
-
-
Dayak yemek kolay ama kabul etmek biraz zor. Şener Şen bir filminde güzel bir dayak yedikten sonra üstü başı parçalanmış, yüzü gözü morarmış bir şekilde mahalle kahvehanesine girince herkes "bu halin ne böyle" diye sormuş, o da "biraz üşüttüm" cevabını vermişti. O hesap.
-
Kavga dendimi akla nuh demircan gelir . yozgatta ki hatalı sollamadan çıkan kavga 1e4 hepsini döven adam :D
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)