Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Acil yardım bi bakın arkadaşlar!!!Arka tekerlek yalpalanıyor

REKLAM ALANI
    orhanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Arkadaşlar Mondial mh 125 drift var bende haziran 2013 çıkışlı aldıgımdan 2 hafta sonra sert bi çukura girdim ve arka tekerlek yalpalama yapıyor elimle falan sag sol yaptım hafiften saga sola gidiyo ne olmus olabilir ve bana kaça patlar ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rr6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cruiser
    jantın yamulmuş büyük ihtimalle sanaydide ustasını bulursan düzeltebilir ama ben bulaşma derim bazen yapıcam diye kırabiliyolar. en iyisi yeni jant almak fiyatlarını tam bilmiyorum ama 90 - 120 tl arası falandır heralde

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    göbek rulmanları veya yatakları zarar görmüş olabilir. Bi ustaya göstermende fayda var. Kazıkçı olmayan bi ustaya

porsche911tt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ramzey qm200
    göbek dağılmış gibi ,bilya ise ucuz ama genelde yatak hasar alır komple janta patlar sana

CanKarsiyaka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ8Naked
    vidasi gevşemiş olabilir ayni motosiklet bende var vidasi gevşekti yalpalıyordu herkes banada balata demıstı fakat para bile vermeden bitirmiştim işi şuanda sıkıntısı yok dediğin gibi orta sehpada tekerlek oynuyordu yinede gidip bi göster bakalımm

orhanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Alıntı CanKarsiyaka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vidasi gevşemiş olabilir ayni motosiklet bende var vidasi gevşekti yalpalıyordu herkes banada balata demıstı fakat para bile vermeden bitirmiştim işi şuanda sıkıntısı yok dediğin gibi orta sehpada tekerlek oynuyordu yinede gidip bi göster bakalımm
    Aynen öyle kardesim bugun bi servise götürdüm göbek rulvanları dağılmış 30 lira dedi yaptırmadım cıktım baska bi servise gittim vidası gevşemiş adam hemen sıktı 2 dakikada para bile almadı çanakkaledeyim bu arada ne kazıkçı olmus millet ya :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)