Allah sağlamlığını test ettirme fırsatı vermesin.
Not:Beğenmedim.
Allah sağlamlığını test ettirme fırsatı vermesin.
Not:Beğenmedim.
Ahan da burası bittiğim yerdir Syanur bunu hep yapıyorsun
Daha çok arı maya'nın kaskına benzettim ben onu Halilcim
Aha bir tane daha, bu kavgada söylenmez arkadaş
Bir kere göbeğini içeri çekiyordu Murat, hiç belli olmuyordu
Değilsin abicim, dert etme, hepimizinki dökülüyor
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Bu kadar bilgi arasında bunu aklında tutuyor olman beni korkuttu Murat. Bundan sonra sana yüksek saygıdan başka bir duygu ile yaklaşmıyorum
Aga, motosikletin kullanım rehberinde ne yazıyorsa: o
Sahibini eskitmesin de... Ya da sahibinin sinirlerini diyelim
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Motosikletim o kadar çabuk eskimesin abi Kışı pist çıkması sezonda ise Pirelli alacağım ya kesin kararımı verdim...
Rehberde ki hamur sertliği ve bilgiler ülkemizin güzel asfaltına uyum sağlamıyor ki abi Fabrika lastikleri bile sorun yaratıyor direk olarak...Antreman çıkması candır :D
Aga, motosikletin kullanım rehberinde ne yazıyorsa: o
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Arkadaşlar, kayıtlı e-posta adreslerinize mesaj geçtim, sistemi kullanamadım...
Hele şükür Murat'ım Can simidinden monta geçişi yaptın Güzel güzel Hayırlı olsun asfalt görmesin.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)