Kimse paylaşmamış hayret..
Almak lazım bunlardan..
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Kusura bakma, Van'da hala kutularda kalan halk varmış, onlara mont daha çok lazım.
Dükkan, kaldırımda sağına aldığında ergür motor'dan (motomax) önce gelen dükkan değil mi? KTM Duke satan yer... Orada Murat diye bir çocuk vardı. Bana da bir İİcon göstermişti, double D kilitli, güneş vizörlü filan, fiyatı da iyiydi. Ben de salak gibi gidip aptal aptal kasklar aldım. Parçaları filan uçup giden
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Anlayamadım Halilcim, kastettiğin; ne içtiğim filan mı yoksa ne kask kullandığım mı
Soru pek muallakta kalmış da Yoksa benim mi içim kötü
Kask var canım elimde bir tane daha, düşündüğün için çok sağol ama.
Şu Nolan denen markanın bisiklet kaskımla aynı malzemeden -daha büyükçe- yapılmış bir kutusu (şey... kaskı) var. N63 müdür nedir, zamanında hatalı alışveriş sonucu alıp yedeğe attığım. İdareten kullanıyorum şimdi (bkz. motordan inip eşeğe binme deneyimi).
Motorumun sesini duydum bu kaskı takınca, mecburen idare ediyoruz artık
Kötü ne ki arkadaşım, berbat, ber-bat! Kafama içi kumaş kaplı mutfak malzemesi geçirmişim gibi Artık neneden kalma aluminyum tencere mi dersin, plastik süzgeç mi dersin
Artık kulak tıkacı ve balaklava ile idare edicez. Bi de üstüne buff attım mı aradaki boşluklar gitmiş olur
Bu na yaw çocuk musun ?
kimse mi kral çıplak demiyor ?
Çok kötü bence
hele ki okadar para
Saçmalamayın yav neresi kötü! Bence çok şekil. Beni cezbetmedi ama çok şekilli bir kask.
Ben krampon ve kask gibi aksesuar havasındaki giyim malzemelerinin biraz şekilli olmasından yanayım. Artık neyden hoşlanıyorsan, anime de olabilir, transformers da, kuru kafa da, yada komple fosforlu bir pembe de olabilir.
Hem zevklerin tartışıldığı nerede görülmüş...
Benim tarzımada uygun değil fakat zevk meselesi bu iş.Çocuk olmakla veyahut kral çıplak demekle ne alakası var.Hatta ben gördüm kocaman kelli felli göbekli bir adamdı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:58 ----------
Uma Thurman gibi birini bulunca alacağım ben O'na
Ahahaha
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)