arkadaşlar yalovaya sattığım motosiklet montunu cuma günü gönderdim. kadın pazartesi yada salıya gider dedi. gönderdik ama bi taraftan da sakata gelmekten korkuyorum yalovaya gitme ihtimalim kaç sizce.
arkadaşlar yalovaya sattığım motosiklet montunu cuma günü gönderdim. kadın pazartesi yada salıya gider dedi. gönderdik ama bi taraftan da sakata gelmekten korkuyorum yalovaya gitme ihtimalim kaç sizce.
ptt bir tek o kabul ediyor.
kargo takip numaran yokmu bakabilirsin ordan
bu gün gitmediyle yarın mutlaka orada olur akşam 4-5 gibi memur hesabına geçer parayı
ptt de sıkıntı olmaz o konuda.kontrollü teslim yollamadıysan parayı almadan kesinlikle teslim etmez. bayram üstü olduğu için yoğun işler ondan biraz aksama olabilir
eyvallah usta. ödeme şartlı kısmına fiyat yazmışım teşekkürler.
Ptt ile asla problem olmaz. Parayı almadan paketi göstermez bile.
İşte biraz güvenmek lazım iş yaptığın adama, iş yaptırdığın şirkete. ve tabii kendine güven lazım. Maden sıkıntı yapacaksın neden gönderiyorsun?
siirt çevik kuvvet'e YZF R6 far yolladım 350 lira ödemeli,
Ürün dağıtıcı tarafından nasıl olmussa koca kolı kayıp olmus,
müşteri beni aradı ve BANA YOLLADIGINIZ URUN KAYBOLMUŞ PTT'DEN BENİ ARADILAR AYNI ÜRÜNDEN BİR DAHA İSTEYİN BİZ BUNU KAYBETTİK ÜCRETİNİDE YATIRDIK demişler,
ve aynı müşteriye aynı urunden bır daha yolladım,
sorunsuz ulaştı,,,
Ptt o konuda çoğu zaman sorun çıkartmaz...
parayı almadan kontrol ettirmesse ben o montu nasıl deniyip bana olup olmıyacagını bilicem ? öle bi saçmalıkmı olur
keşke banka havaleli yapsaydık montu alır parayı serbest bırakırdın. 10 daha kesiyorlar herhalde kapıda ödeme de çünkü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------
sıkıntı yapma değil insan ister istemez telaş yapıyor elinle vermiyorsun ki netice de .
ptt kargoda, sürat kargoda yapıyor kapıda ödemeyi, hiç bir sıkıntı olmaz parayı alıp imzayı attırıp paketi eline veriyorlar... kaç notebook,minibook,pc verdim hatırlamıyorum bu şekilde sorunsuz...
mal alırken sahibinden gibi sitelerden özellikle get le alın ürünü kontrol edip onay verme ihtimaliniz doğuyor ama sakın bu yöntemle satış yapmayın karşınızdaki art niyetli ise aynı ürünün bozuğu ile değiştirip ödeme için onay vermeyebilir...
yok dostum kargo bedelı 5 lıra ıse 7 lıra verılıyor,
sen 50 veya 100 lıra dedıysende senden yıne 3.. lıra kesılıyor,,,
ve ptt kontrol ettırmez kutusunda verır karısmaz...
PTT kontrol ettirmiyor kesinlikle. Ya al ya iade et diyo.
2 kere öyle satışım oldu birinde sorunsuz yaptım diğeri 17 günde teslim edildi ama kutuyu hırpaladıkları için ve 17 gün geçtiği için , alıcı geri iade etti. 2 kere kargo parasını ben ödedim gidiş ve dönüş :S PTT kargoya tövbeliyim.
birşey alıp deneyip emin olacaksanız get le ürün alın...
Ptt ile 2 kere kapida odeme egzoz aldim ikisinde de acip baktim sonra parayi verdim. Ilkinde calisanla tartistim dedim"ulan bakmayacaksam neden kapida odeme aldim? Icinden taş ciksa napicam" dedim actim baktim,ikincisinde arkadasimin amcasinin oglu cikti getiren ses etmedi yine actim
getiren elemana sıcak davranınca ve uygun dille anlatınca hayır diyeceğini zannetmiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)