13 Yaşında alabileceğim motor nedir ?
-
13 yaşındayım motor tecrübem küçüklükten geliyor 7 senedir atv kullanıyorum ama artık bıktım atv mi satıp SuperSport modellerinden 125 cc veya 250 cc lik bir motor almak istiyorum bütçem 8000 TL görüntüsü race gibi olan bir motor ne olabilir ? Bu arada 5. sınıftan beri scooter kullanıyorum...
Honda Cbr 125
Yamaha YZF R125 hariç
Reklamlar
-
13 yaşında yani ehliyetsiz forumda biraz sıkılacaksın
-
Tek diyeceğim Allah akıl fikir versin o Gerçi suç sende değil Anne,Babada
-
Biz ne yapıcağımızı biliyoruz sağol..
-
-
Senin ilacın burda:
-
Bende 17 yaşımı hızla bekliyorum ehliyet alsamda bir trafiğe çıksam
-
-
Bu siteye de bana saygı duyarlar diye geldim ama burası saygısız dolu hiç fikirlerimi kaileye alan yok zaten buraya gelende kabahat hadi eyvallah..
-
sardokar kapışsak sana nal toplatırım
-
Metehanı çağırın
-
Mete genç ölme ihtimalin var.Sen al yine trafiksiz alanda filan kendini geliştirirsin de.
-
metehan140 adlı üyeden alıntı
sardokar kapışsak sana nal toplatırım
Hem saygı arıyorsun hem dediğin lafa bak.
-
Motorla çekilmiş sadece bir videom var buraya yüklemek isterdim ama çok iyi birşey değil. Yüklememi isteyen varsa yüklerim sorun değil açıkçası
-
metehan140 adlı üyeden alıntı
Motorla çekilmiş sadece bir videom var buraya yüklemek isterdim ama çok iyi birşey değil. Yüklememi isteyen varsa yüklerim sorun değil açıkçası
13 yaşında motora nasıl hakim olacaksın onu merak ediyorum bence elektrikli alabilirsin diğerleri sana uymaz
-
-
Ailem 2 tekere kesinlikle çok karşı ama bi şekilde kandırırsam kandırırım gerçi babamı kandırmam için yapmadığım şaklabanlık kalmaz
-
adam bide supersport istiyo ya hayallam :D
-
Gardaş burası efecan reyizin mekanı hal ve hareketlere aman tikadedelim
-
cevap yazmayın şunların konularına sadece 10 dakika gezindim 3 tane bunun gibi başık gördüm canı sıkılan trollük yapıyor. cevap yazmayın şu gerizekalılara.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler