1 ay önce 1.64 tü
1 ay önce 1.64 tü
ulan gerikafalı. sorunun varsa facebook linkini at sana videomu göndereyim burda şekil yapmaya çalışma çok akıllısın ya
Sizin boyunuz 13 yaşında kaçtı acaba çok merak ettim. 1.30 falan ?
Vay arkadaş ben motor sürmek için 20 yaşımı bekledim.
Ehliyetsiz sürücü koltuğuna oturmadım bile.
Şimdiki büyüyen nesil nasılda kendine bu kadar güveniyor anlamıyorum.
Elektrikli desen tamamda.
Süpersport nedir arkadaş. :D
Madem 13 yaşındasın.ulan gerikafalı. sorunun varsa facebook linkini at sana videomu göndereyim burda şekil yapmaya çalışma çok akıllısın ya
Büyüklerinle dikkatli ve terbiyeli konuş.
Dersenki size mi sorucam nasıl konuşmam gerektiğini.
O zaman herkes seninle dalga geçer.
Gerçi senin 13 yaşında olma ihtimalin yokta hani varmış gözüyle bakıyorum.
Ayrıca geri kafalılık yapmayın çocuğun videosu varmış
kapışak mı aslanım sen ne motor getircen ona göre bizim elimiz de armut toplamıyor
İzmir Menemene gelirseniz yaparız bişeyler
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:23 ----------
Bana saygı göstermeyen benden saygı beklemesin..
Ula ergenlik zamanlarımı andım
Ben bir şükür namazına durayım
anahtarına bak direk notere gidicez sonra üstüne kayıtlı ruhsat var mı
EY YÜCE METEHAN! YALVARIYORUM SANA SUNDUĞUM MÜTEVAZI SAYGIMI KABUL ET..
Senin ben aklını ...
Gençler harbiden ayıp etmişsiniz, Çocuk size, Bana en uygun motosiklet nedir diyor Adam akıllı cevabım sana gelsin ;
Genç, 8.000 TL Bütçen varsa herşeyine en uygun motor Asya'nın 100 Lük cublarından birisi, Yaş 13 birde 25-30 Yaşındaki adamların zapdetmede güçlük olacağı motosikletlerden istiyosun.
Ölmek istemiyosan en uygun Sana Asya Cub motorlardan herhangi bir sınıf model, Sen boşver öyle motosikletleri 18-19 Yaşına geldiğinde Ehliyetini alıp düzgün bir Suzuki falan alırsın.
Haa, Arkadaş 13 Yaşında diye azarlamayın, Bu sizin ayıbınız olur maadem sizden küçük en uygun cevabı vermek sizin büyüklüğünüzü gösterir.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)