Elimde takip numarası var ama nerden takip edicem bilmiyorum. RU137518799GB adam yanlış numara verdi galiba
Fc moto nun ürünlerini ptt kargo dağıtıyor.O elindeki numara fc moto nun takip numarası,kargonun değil.
Ebayden aldım bunu Royalmail ile gönderdiğini söyledi satıcı konu fazlalığı olmasın diye buraya yazdım. Olayın aslı şu, goggle lensi aldım takipsiz gönderdi 40 gün oldu ulaşmadı. Ürünün ulaşmadığını söylediğimde tekrar gönderceğini söylediği bende kargo farkını verip takipli göndermesini istedim. Takip numarası olarak bunu verdi bana.
Daha yeni verdiği için kargo şirketi sisteme kayıt yaptırmamış olabilir.Benimde daha önce olmuştu.Bir kaç güne görünmeye başlar.
Arkadaşlar farkı farklı sitelerden alışveriş yaptım, yapan arkadaşlarımda var, hiç PTT harici bir firma ile geleni görmedim. Yani onlar DHL ile Türkiye'ye gönderseler bile burada dağıtıcı PTT, istisnası olabilir tabi.
Arkadaşlar merhaba konuyu hortlatıyorum yenı konu olmasın diye,
fcmoto.de sitesinden 234 euroya (yaklaşık 703 tl) kask alacağım +kargoda 30 tl desek 733 tl + %18 kdv 865 tl sanırım ödiyeceğim miktar doğru mudur? Mastercard ile ödeme yapabilir miyiz ve guvenli midir? Ptt ile belirtilen adrese kaç gunde gelir sıkıntı olur mu acaba?
arkadaslar fc motodan alısverıs kolay zor degıl kartla alısverıs yapıyorsunuz kargo ücreti 15 eurodan baslıyor turkıye için ben defalarca alışverıs yaptım.hıcbır sorun yok sadece 70 dolar falan ücretin altına sadece 3.5 tl vergı odenıyopr ama ucret 60-70 doları geçerse %18 vergi alıyorlar. durum bu çok ucuz şeyler bulabılırsınız. yaptıgınız alışverıse %18 ekleyın sıze kaça geldıgını gorun. ayrıntılı bılgı mde verebılırım 5354043773
Bende şimdi sipariş geçtim yüzde 18 katsam dahi TR'deki satıcılardan 400-500tl ucuza geliyor. Burada motorsikletçilere zengin kaz gözüyle bakılıyor sanki...
Bu site ödeme kısmına geçildiğinde Almanya vergisini düşüyor. Sonra braya geldiğinde %20 vergi biniyor. Velhasıl yazan fiyata almış oluyorsunuz ürünü, sadece kargo parası eleniyor üstüne. Çok güzel ürünler var, burada yem olmamak lazım. Bilhassa tek parça deri tulumlar çok uygun.
menülerinde hot deals yazar oraya bir göz atmanızı tavsiye ederim çok büyük indirimlere çok güzel ürünler alabilirsiniz
Arkadaşlar az önce fcmoto.de den sipariş verdiğim Arai chaser V geldi. Fakat ben 58 beklerken gelen ürün 57 ne yapmalıyım.Alışveriş yapanlar bana fikir verebilir mi? Sitede de herhangi bir yerde sormadı aslında benimde mesajda yazmak aklıma gelmedi ilk kez kask aldım sonuçta yurt dışından.
Ayrıca öndeki vizörün üzerindeki etiketi çıkardım bedeni fark ettikten sonra taktım fakat eskisi gibi olmadı.
Şimdi ne yapmalıyım ???
Kaskın fotoğrafı bu: [IMG][/IMG]
55-56 Small, 57-58 Medium sen hangisini istiyordun ki ?
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
Hocam kafana taktın mı biz nerden anlayalım olup olmadığını buraya yazmandan ? senin kafan 58 ise 57de olur sadece az bişey sıkar oda hissedersen zaten genişlicek kask kafanda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)