merhaba
bu video yu izleyeniniz vardır mutlaka. harbiden iyi bozuldular.
http://www.vidivodo.com/video/polis-...uramadi/301201
merhaba
bu video yu izleyeniniz vardır mutlaka. harbiden iyi bozuldular.
http://www.vidivodo.com/video/polis-...uramadi/301201
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
ne zaman izlesem bi gülme tutuyor beni.
ben duruyormuş gibi yaptım kaçtım arkadan ceza gelmedi 20 gündür işallah gelmez bıktım 1600 tl toplam ceza yatırdım 1 yıl içinde
Komik olan birşey göremiyorum ben? Apaçiler işte
Durdurunca olucakları söyliyim sana, tecrübe ile sabittir...
1-Onca meslektaşının önünde, motorculara artistlik yapıcaktı.
2-Sen kesin hızlı gidiyorsundur diyerek, ceza yazmaya kalkıcaktı.
3-Egzozdan bağlıyacakları aşikar zaten.
Sonuç: Motoru ya bağlarlardı ya da cezayı kol gibi dayarlardı. Şahsen kimse kol gibi cezayı ödemek için durmaz
Ben de durmadım bu zamana kadar. Bundan sonrada durmayacağım... Evet apaçiyim
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Adamlar durmamakta haklı bir de ceza mı ödesin ? Ama polisin yaptığı hareketi anlayamadım ben
ben mı yanlıs gordum yahu. olayın ıcındekı herkes guluyor eglenıyor? bozulan adam gıbı gorunmedı pek
polis makarasına yapıyo oda biliyo durmayacaklarını ayrıca 220 ile gitmiyolar 160 falandır
adam kendince makara yapıyordu arkadaşları ile. ceza kesecekse zaten çok saçma bir hareket.
o hızda giden bir araca yaklaşıp durduracağım diye kendini ve aracı tehlikeye atmak ne kadar mantıklı ? konu sürüş güvenliği olunca her şey ceza kesme üzerine kurulu olmamalı.
Polisin çektiği harekete dikkat etmemişsiniz. Tekrar izleyin, niye güldüklerini anlayacaksınız.
ben önce hafıf yavaslıyorum vızoru yarıya getırıyorum ve polıs kenara gecerken gazlıyoum bır daha tut tutabılırsen
zaten plakalığımı kendim yaptım
Yanı Tel yardımı ıle içeriye katlanıyor ve telı bırakınca plaka görünüyor
once motorlu yaptım fakat motor çok kaba kaldı
bu daha pratik ve görünmüyor
polis,halk dilinde '' NAH '' diye adlandırılan hareketi yapıyor. ona gülüyorlar.
deme öyle, içlerinde bizim mt'liler de varımış
mt'den apaçi çıkmaz
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Tekrardan izlemenizi öneririm...
1) Küçük boy resme bakarsanız göreceksiniz ki polis, silaha davranmış ve çıkarıp doğrultmuş numarası yapıyor...
2) Orta boy resme bakarsanız, motorcunun kendisini ve çevresini tehdit eden kural dışı davranışını önleyebilmek adına polisin, hem kendi, hem çevresindekileri, hem de apaçinin hayatını tehlikeye attığı, en az apaçinin yaptığı kadar tehlikeli bir davranış yaptığını göreceksiniz.
3) Büyük resme bakarsanız, polislerin bellerindeki gücü sıradan bir trafik hadisesinde bile saniyelik kararlarına yansıtabildiklerini ve bu "rahatsız" ruh halinin toplum tarafından hoş görülebildiğini görebilirsiniz...
Liberté, Égalité, Fraternité...
Arkadaşlar o makinalardan birinin sahibi forum'un üyelerinden Fazer kullanıyodu , sonra R1 ile devam etti bir süre Isım vermiyim Bu video 2 senelik bir olay , Tekirdağ gezisiydi sanırsam. Olay tamamen gırgırdan ibaret .
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)