polis motoru durduramadı.
Reklamlar
-
Abicim çok pardon ama siz ne diyorsunuz ya?
Kurallara uymayacaksın, egzosunu bağırtacaksın, çevirmeden kaçacaksın...
Sonra da dursaydı ceza yerdi filan falan. Bütün bunları yapıyorsan cezanı da yiyeceksin kusura bakma.
Kurallar ne için var?
Valla hayret.
Sonra motorcuya saygı bilmem ne....
NAH sana saygı derler o zaman.
Trafikte onca yaşadığımız sıkıntılara karşın bize bu sıkıntıları yaşatanları haklı çıkartıyorsunuz ya, başka bir şey demiyorum.
Reklamlar
-
O Gerizekalı o süratle giden motora yumrukmu salladı bana mı öyle geldi?
Keşke Eli kaska çarpsada kopsaydı...
-
oooo sen nerede kalmışsın yumrukla ne alakası var orayı bir daha dikkatli izle
-
Aa doğru hayali silahıyla sürücüyü vurmuuşşşş :O
-
lickup adlı üyeden alıntı
Komik olan birşey göremiyorum ben? Apaçiler işte
konuyu açanda apachi olunca...
polisin yaptığıda silahını çekme hareketi o da adamı panik yaratıp ölüme sebebiyet verir vede adam gülüyo
-
komikti harbiden
-
Polis: Bu motorcular bir harika dostum
-
polis sanırım kolunu bacağı koparmaya meraklı o yüzden öyle bir hareket yaptı len arkadar o hızda giden motorun önüne kolunu nasıl uzatıyorsun hangi akla mantığa hizmet birde bişey değil motorcuyuda öldürür bu polis adam dengeyi kaybetse düşse sonuç ölüm Allah korusun polisin yanındakilerde çok iyi bişey yapmış gibi gülışıyorlar...
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
-
forum çoluk çocuk dolmuş herkes motorculara hak veriyor saçma bir konu olmuş. Bazılarıda bende uymuyorum kurallara polisten kaçıyorum diyor forumdakilerde tebrik ediyor yazık yazık ne hallere geldik. Orada adamlar apaçi ve son sürat gidiyorlar poliste görevini yapmaya çalışıyor herkes saçmalamış burada
-
-
gugukk adlı üyeden alıntı
forum çoluk çocuk dolmuş herkes motorculara hak veriyor saçma bir konu olmuş. Bazılarıda bende uymuyorum kurallara polisten kaçıyorum diyor forumdakilerde tebrik ediyor yazık yazık ne hallere geldik. Orada adamlar apaçi ve son sürat gidiyorlar poliste görevini yapmaya çalışıyor herkes saçmalamış burada
Çoluk, çocuk ? 10 kere içinden girer, çıkarım senin
Litrelik cc kullanıcısı olda, anlarsın ileride...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
Burada bir geyik var.Onun disinda birsey gormedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)