Motorum olsaydı gelirdim
Motorum olsaydı gelirdim
Aman diim Berkut... Aile içi meselelerinizi rica ediyorum daha kuzeyde bir yerde halledin
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Motosikleti; biraz da, geri gitmeyen bir yoldaş olduğu için seviyorum. Hep ileri; ama, hep ileri gidiyor... Geçmişle hesabınız kalmamışsa, tam size göre motosiklet.
Size göre de; daha keşfedilecek, yaşanacak çok şey varsa, haydi atlayın motosikletinize...
Hani fotoğraflar :p ahahaha
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
oturulacak yer için tavsiye eden herkese teşekkürler;
eşrefpaşa nın namını çok iyi duymamıştım zamanında, ama merkezi yer sanırım
balçova uygun görünüyor çok yokuşu da yok sanırım
güzel yalı tarafları yokuşun tillahı sahil kısmına güç yetmez binalar eski ayrıca...
karşıyaka nın zemininden tırsıyorum valla gerçi yeni yapılanlar güvenlidir ama bakalım daha çok vaktimiz var..düşünecez...tekrar teşekkürler
Karşıyaka'da pek yeni yapı yok zaten. Onlar Bostanlı'nın içine etmekle meşguldüler, iyi de oldu. Üzerinden babalar gibi fay geçen evleri 500-1000 bin tl paralara aldılar :D
Bostanlı'nın yan yatan binaları meşhurdur (eskinin müteahhidi olarak)...
Yeni binaları eminim(!) daha sağlam yapıyorlardır.
Mavişehir tarafları iyiymiş sanırım, malum tam altında fay var...
Beko gel kanka bucada bekar evi tuttum benim efsaneyide getircem buraya takılırız
Kanka gel kira mira dert etme senin cbr yide getir zaten onumuzdeki ay benim lifanı getircem tırcının biriyle anlaştım lakin burda trafik polisi cok rahat vermezler ama ypck bşy yok
son durum nedir şimdi pazar günü 8.30 gibi aranıza katılabilirim akşam olursa tabi
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)