merhaba arkadaşlar;
Bu motorun markasını bilen varmı acaba.bu resmi forumların bırısınden buldum ama kımden aldıgımı bılemıyorum vede motorun markasını vede kımın getırdıgını hatırlamıyorum yardımcı olursanız sewınırım .
merhaba arkadaşlar;
Bu motorun markasını bilen varmı acaba.bu resmi forumların bırısınden buldum ama kımden aldıgımı bılemıyorum vede motorun markasını vede kımın getırdıgını hatırlamıyorum yardımcı olursanız sewınırım .
markası monero
web adresi moneromotor.com.tr
Dizayn yamaha virago 250
Ama bu çincesi
bu Monero
keeway
salcano
bisan
osmanlı olanı var
Sen parayı bas sana hakan3005 olanını bile yaptırırım
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Monero'nun fuarda sergilediği 250 cc'lik biri sıralı, biri V motor olan Cruiserlarından V motorlu olanı.
Fotoğraf da benim çekimim.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
ewet olcay 138 sımdı hatırladım baska bır konudan bahsederken almıstım cewaplar ıcın cok tesekkurler.motor hakkında bılgısı olan varmı ? nasıldır nedır dıye veya kullanan varmı
ama moneromotor.com.tr adresınde 250 lık bır motor yok ürün gamında bole bir motor gozükmüyor acaba daha türkiyeye gelmedimi.buda 25 lık keeway lergıbımı olacak acaba son tarıh onlarda mayıs sonuymus ole mail geldi motomax tan
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Kesinlikle Mondial değil, markası Monero. Ama satışı, servisi, hakkında bir bilgim yok.galiba mondial ( emin deilim ))
Fuarda fiyatına 3590 YTL demişlerdi.(ÖTV zammından önce.)
KINLINK olması lazım ama emin değilim ___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
KINLING de değil XINLING
Monero CMX 250 A.
V2 silindirli, hava soğutmalı.
249 cc
18.6 hp / 7800 rpm
3 lt/100 km
9.5 lt tank
CDI Ateşleme
Elden elektrikli marş
5 vites
Ön disk/arka kampana frenler
Ön 90/90-18, arka 130/90-15 lastikler
147 kg
Ebatlar: 2230*760*1140
ahahaaa baba harikasın ya..olcan138 adlı üyeden alıntı
CBR 600F Honda,
regal al hakan bırak onları tırt o alet .
Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.
Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy
olcan138 adlı üyeden alıntı
Özellikler aynen böyle...5 gün önce bu motoru 4300 YTL (1000 YTL Pesin 330x10) ödeyerek satin aldim...Renk örnek gösterdiginiz resimdeki ile ayni.Vibration düsük.Performans fena degil...1000 km bakimina kadar pek zorlamayi düsünmüyorum,fakat 110 km/saat hiza kadar cikardim.Uzaktan hos duruyor.Tam bir klasik chopper durusu var.Fakat nede olsa China mali ve yakindan incelendiginde iscilikteki laubalilik ve kalite düsüklügü ayan beyan ortada.Sase deki kaynaklar itinali taslanmamis.Direksiyon ile benzin tanki arasindaki sase boslugu cok fazla ve biraz rahatsiz etti beni acikcasi...Vitesten bosa gecirirken zorlaniyorum.Vites kolunda biraz bosluk var belki montajdan kaynaklidir bilemiyorum...Sinyal ve Farlarin icindeki aynaliklar adi malzemeden yapilmis plastik.Flasörü naylon icine bantla güzelce sarin yikarken su aliyor ve "iyi aksamlar" oluyor.Aldigimin ertesi günü basima geldigi icin biliyorum. Bunlarin haricinde bende tanimaya calisiyorum.Gezinti esnasi zevkli, yormuyor.Süspansiyon güzel ve yumusak.. V motor cift silindir olusu bir avantaj.vs vs...
Görüsmek üzere...
hakan3005 adlı üyeden alıntıDemek ki gelmiş.CoolMaster adlı üyeden alıntı
CoolMaster kullandıkça yorumlarını bekliyoruz...
@Coolmaster
Bu kadar kaliteli(!) ise neden bu malı aldın ki?
(!) isareti sanirim motor bu kadar berbatsa neden aldin anlamina geliyor.Khutuck adlı üyeden alıntı
Ben motoru kötülemedim ki ! Sadece kullanmaya basladigim gündenberi edindigim fikirleri buraya yazdim.Yaziyi dikkatli okumus olsaydin hem iyi hemde kötü yönleri hakkinda edinebildigim fikirleri yazmis oldugumu anlardin diye düsünüyorum.Kaldi ki 4.5 milyara alinabilecek bir chopper'in genel yapisi ancak bu kadar olur.Bir dahaki yil asagidaki motoru aldigimda isallah onunla ilgili fikirlerimide yazarim...
Sevgi - Saygi
HARLEY-DAVIDSON VRSCR
SeSLiNeT™ Communication
Bugün Nuhkuyusu'nda gördüm Monero'nun V motorlu motosikletini. Gördüğüm bayinin adını bilmiyorum ama gelmek isteyen olursa uğrayıp gösterebilirim.
Gelirsen arada buluşalım.Hem motorun hakkında detaylı görüş almak istiyorum senden.olcan138 adlı üyeden alıntı
@DARKDIAMOND, En kısa zamanda...
Bu incelemeden yeni fotoğraflar gelecek bekleyin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)