Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Bu ampülü nerden bulabilirim

REKLAM ALANI
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    kardeş nerede oturuyorsun şehir ve semt olarak yaz sana hemen gidip alacağın yer söyleyeyim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VlknDnmz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l>cbr250r>Tvs apache150>Wind hunter150
    Hocam eski kasa apachede orjinal ampul dışında ne takarsam takayım sürekli kesme sorunları yaşadım...
    İlk çıkan kasa için konuşuyorum ampule gelen elektrik direk aküden gelmiyor motorun rölantisi düşükken farında gücü düşüyor kesik kesik yanıyordu...Farklı ampul takınca bir kaç gün içinde kesiyordu orjinal ampulle aradaki fark neydi bilmiyorum ama söyleme gereği duydum....

tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200ns
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------

[/COLOR]
    Alıntı VlknDnmz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam eski kasa apachede orjinal ampul dışında ne takarsam takayım sürekli kesme sorunları yaşadım...
    İlk çıkan kasa için konuşuyorum ampule gelen elektrik direk aküden gelmiyor motorun rölantisi düşükken farında gücü düşüyor kesik kesik yanıyordu...Farklı ampul takınca bir kaç gün içinde kesiyordu orjinal ampulle aradaki fark neydi bilmiyorum ama söyleme gereği duydum....
    yok benim motorda xenon takılıydı 2 3 ay kullandım aküyü biraz yordugunu hissettim zaten mercekte yoktu yani ben farlara direk aküden alıyorum elektiriyi

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş nerede oturuyorsun şehir ve semt olarak yaz sana hemen gidip alacağın yer söyleyeyim
    izmir bornova çamdibi yannız ben standart ampül aramıyorum motovision olacak 12v 35 35

Motosikleti
    Alıntı tekoklava adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------

[/COLOR]

yok benim motorda xenon takılıydı 2 3 ay kullandım aküyü biraz yordugunu hissettim zaten mercekte yoktu yani ben farlara direk aküden alıyorum elektiriyi

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:30 ----------

izmir bornova çamdibi yannız ben standart ampül aramıyorum motovision olacak 12v 35 35
    marka önemli mi?
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    200ns
    marka önemli mi?
    evet philips h4 motovision 12v 35 35 başlıktaki linkte var istersen bi bakabilirsin

Motosikleti
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k...5%2F35&sra=hpa

ilk 4 ürün aradığın zaman sor emin ol

Motosikleti
    200ns
    http://www.gittigidiyor.com/arama/?k...5%2F35&sra=hpa

ilk 4 ürün aradığın zaman sor emin ol
    hoçam başlıktada yazdım alıntı yaparakta yazdım neden beni kimse anlamıyor anlamış degilim
    benim aradıgım ampül phlips h4 motovision 12v 35/35w nasıl anlatacagımı şasırdım açıkcası
    verdigin linkteki ampüller standart ampül artı 55 60 w

MeHMeTK. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Agility City 125
    Fatih kardeşim kargo ile 22 paund'a geliyor. Ürün İngiltere'de var. Bazı diğer sitelerde daha pahalı en uygunu bu...

H4 değil de HS1 olarak aramakta fayda var. H4 55/60Watt oluyor. HS1 ise 35/35Watt Özel durumlarda h4 yazan ve 35 Watt olanda var...

http://www.regalautobulbs.co.uk/prod...E#.Uk6SwCTIZvB
    KYMCO Agility City 125
    01 BUG 66

Motosikleti
    200ns
    Alıntı MeHMeTK. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih kardeşim kargo ile 22 paund'a geliyor. Ürün İngiltere'de var. Bazı diğer sitelerde daha pahalı en uygunu bu...

http://www.regalautobulbs.co.uk/product/71/PHILIPS_HS1_MOTO_CITY_MOTOVISION_SINGLE#.Uk6SwCTIZ vB
    mehmet abi beni anlayan bir sen çıktın linki incelemeye aldım bakalım trde bulan olcakmı

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı motorcu48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin için arattım bak
    http://www.yedekparcatuning.com/?uru...2V-35-35W.html

OSRAM H4 Motosiklet Far Ampulu 12V 35/35W

OSRAM H4 Motosiklet Far Ampulu 12V 35/35W
    Resmi Büyüt
    Ürün Kodu :
    64185
    OSRAM
    Motosikletler için özel üretilmiştir
    Satış Fiyatı :
    21,13 TL
    Stok Durumu
    Stoklarımızda

panik yok yukarıdaki yazmış olduğum yerde bu ürün var
    Tekoklava anladım seni, philips ve 35W arıyorsun. Ama eğer bulamazsan bu ürünü direk sipariş geç derim. Hertürlü Osram'ı philips'e tercih ederim. Sen istersen philips al tabi ama bu da aklında bulunsun.

Aynı sorun bende de var çünkü, 55W osram taktım, orjinal'i 35W idi. Sistemde veya aküde sorun yaşamadım ama far camı(plastik) sıcaktan hafiften eridi ve ortasında nokta oluştu.
    #sürenadam

Motosikleti
    200ns
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tekoklava anladım seni, philips ve 35W arıyorsun. Ama eğer bulamazsan bu ürünü direk sipariş geç derim. Hertürlü Osram'ı philips'e tercih ederim. Sen istersen philips al tabi ama bu da aklında bulunsun.

Aynı sorun bende de var çünkü, 55W osram taktım, orjinal'i 35W idi. Sistemde veya aküde sorun yaşamadım ama far camı(plastik) sıcaktan hafiften eridi ve ortasında nokta oluştu.
    cevap için teşekkür sanayi sitesinde osramın bu ampülünü buldum ama satan adam bayaa bilgiliydi standart ampülden daha fazla aydınlatma bekleme dedi sadece daha dayanıklı standart ampüllere göre bu benim linkteki motovision aydınlatması çok saglam başlıktaki videoya bir göz atarsan demek istedigimi anlarsın

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı tekoklava adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevap için teşekkür sanayi sitesinde osramın bu ampülünü buldum ama satan adam bayaa bilgiliydi standart ampülden daha fazla aydınlatma bekleme dedi sadece daha dayanıklı standart ampüllere göre bu benim linkteki motovision aydınlatması çok saglam başlıktaki videoya bir göz atarsan demek istedigimi anlarsın
    Abicim başlıktaki videona da baktım, hatta sinirlenmedim değil (videoyu çeken adama). Bir kıyaslama yapmamış ki!! yani başka bir ampul ile değişim yapsa kıyaslama yapsa anlıycaz. Sadece karanlık ortamda farı yakıyor... Ortam nekadar karanlık, çekim kalitesi ışıktan nekadar etkileniyor, far tası nekadar kaliteli(yansıtıcı) vs, bilmiyorum, o videoya bakıp "aa iyi aydınlatıyormuş" denmez yani. Belki normal ampulden fazladır itirazım yok ama video'nun hiç bir faydası yok bu şekilde
    McWarnaly bunu beğendi.
    #sürenadam

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    tekoklava h4 35/35 w ampulmotovision yoktur.
    35 wattlık olan hs1 diye geçer bende bu ampulu çok aradım sonunda türkiyede bulamadım abim izine gelirken belçikadan getirttim.

Motosikleti
    200ns
    Alıntı ercan41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekoklava h4 35/35 w ampulmotovision yoktur.
    35 wattlık olan hs1 diye geçer bende bu ampulu çok aradım sonunda türkiyede bulamadım abim izine gelirken belçikadan getirttim.
    performans nasıldı acaba getirttigin ampülün
    birde abi bir daha ne zaman izne geliyor=)
    elinde başka ampül varmı fazladan?=)

Motosikleti
    izine yazın gelir daha yeni gitti zaten performans olarak dedigi gibi %40 fark var .Ampulu kendi stogunda yok motorcunun birinden alıp gelmişti .

Motosikleti
    200ns
    izine yazın gelir daha yeni gitti zaten performans olarak dedigi gibi %40 fark var .Ampulu kendi stogunda yok motorcunun birinden alıp gelmişti .
    tüh yine yattı bizim ampül işi desene

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    yalnız osram philipsten daha iyi bir markadır

Motosikleti
    senin ampul işi suya düştü.
    Kalite olarak belki öyle olabilir ama motorumun üstünden çıkarttıgım düz osram ampuldü bu ampul ekstra gibi birşey ...

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    senin ampul işi suya düştü.
    Kalite olarak belki öyle olabilir ama motorumun üstünden çıkarttıgım düz osram ampuldü bu ampul ekstra gibi birşey ...
    Yani sizin denemenize göre yeni taktığınız philips motovision 35W olan ampul motorunuzda orjinal gelen osram 35W ampulden daha iyi aydınlatıyor, yanlış mıyım ??
    #sürenadam

Motosikleti
    200ns
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yani sizin denemenize göre yeni taktığınız philips motovision 35W olan ampul motorunuzda orjinal gelen osram 35W ampulden daha iyi aydınlatıyor, yanlış mıyım ??
    arkadaşın yerine ben cevap yazayım evet motovision osramın standart ampülüne göre %40 daha iyi aydınlatıyor

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)