2012 Bajaj Pulsar 200NS Vs KTM 200 Duke Karşılaştırma
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Herifin rezil aksağanından anladığım kadarıyla pulsarın hafifliğini övmüşler ve viraj kabiliyetinden bahsetmişler. Karbüratörlü olmasını eksi olarak değerlendirmişler....
İngilizcesi iyi olanlar bekleniyor hacı
-
yav zamanında bir 74 model tospa alıyım dedim.. (babam 18yasından beri söförlük yapar. dede mesleğimde söförlük) ilk yorum. neneye ne kadar makyaj yaparsan yap nene nenedir oldu.. allah askına ktm nere bajaj nere :D
-
Fiyat makul olursa her türlü gider bu motor bence. Tipi falan hoş geldi açıkçası. Bu ara da Metehan hocam araştırmacı ruhuna hastayım senin. Bajaj ın marka yüzü sen olmalısın
-
yamasaki alcam ben.. biraz kawa bira yamaha :D
-
Tutmaz bu tutmaz
-
bende aynı şekilde fiyat 6-6.5 bin tl bandını geçmezse
motorumu hemen satıp ilk alacaklardan biride benim.
-
Bu ve bunun gibi bir sürü video izledim. Doğal olarak hepsinde de KTM daha iyi çıkıyor ancak KTM Duke 200 ile karşılatırılması bile bu motor için bir referanstır
-
elaman diyoki o kadar hayatımda motor sürdüm onca motoru değiştirdim ama adamlar yapmış ya
bi egzoz var bi gidiş var basmaya korkuyo insan
türkiyeye gelirse isminizi önceden yazdırınız yoksa apachilerin altında görürsünüz almaktan vazgecersiniz
diyor saygıdeğer hintli kardeşim
-
ktm varken bajaj iyi çıkacak hali yok
-
Seko adlı üyeden alıntı
Bu ve bunun gibi bir sürü video izledim. Doğal olarak hepsinde de KTM daha iyi çıkıyor ancak KTM Duke 200 ile karşılatırılması bile bu motor için bir referanstır
beni devrem anladı ve olayı kavradı...
F54 adlı üyeden alıntı
ktm varken bajaj iyi çıkacak hali yok
işte bu sığır kardeşle aynı veritabında oksijen soluyoruz... KTM iyiymiş...bunu mu anladın videodan schılaccı...adamların kıyaslama yapması bile kalite algısının bir eseri...
sailor33 adlı üyeden alıntı
Bajaj ın marka yüzü sen olmalısın
yağmurdan kaçarken Bajaja tutulmayalım..hayalkırıklığıda yaşayabiliriz aga...
en azından şunu biliyorum gogıla Bajaj yazdığında bu konular ve ben gelecek...cbf 150 nasıldır sorularıyla yıllardır bezmiş olan ben Bajaj nasıldır alak mı geyiğiyle bir 25 yıl daha ömrümden ömür götürcek ateşe kendimi atıyorum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Herifin rezil aksağanından anladığım kadarıyla pulsarın hafifliğini övmüşler ve viraj kabiliyetinden bahsetmişler. Karbüratörlü olmasını eksi olarak değerlendirmişler....
İngilizcesi iyi olanlar bekleniyor hacı
Oğuz pulsar al sen :D Çok merak ediyorum :D
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
flame adlı üyeden alıntı
Oğuz pulsar al sen :D Çok merak ediyorum :D
Konu kilit - üye ban - forum silinebilir
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
Olum süper motosikletmiş bak.Ben tercüme edeyim.Oğuz pulsar alsın en süper insan o olacak diyor.Hem bende merak ettim böylece deneme fırsatım olur hı ?
Ehaheahaehaeha
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
-
Anladık, bana sarma saatin geldi yine
Zaten her merak ettiğin motoru bana yaslamaya çalışıyorsun
Günah keçinmiyim lem ben senin adi alper
Olum o kadar ahkam kesiyorum şuna bindim buna bindim diye :D Her işin bir bedeli var ahahaha :D İnsan dostu için çiy tavuk yermiş...Sen sadece pulsar alacaksın :D
-
-
Ben senin için bırak çiğ tavuk yemeyi, tek başıma danaya bile girerimde... Pulsar ne abi ya
Sen onu bunu bırakta bana gt250r bakmaya başla
Senin için gt250r alıcağım, daha ne istiyorsun. İzmire gelince veririm işte, kızlara hava atarsın
Herşey çalışana kadar aga :D sesi çıkmayınca sorun yok :D
Metehan abi kesecek bizi yalnız :D Konuyu baltaladık :D
-
-
mete_han adlı üyeden alıntı
beni devrem anladı ve olayı kavradı...
işte bu sığır kardeşle aynı veritabında oksijen soluyoruz...
KTM iyiymiş...bunu mu anladın videodan schılaccı...adamların kıyaslama yapması bile kalite algısının bir eseri...
yağmurdan kaçarken Bajaja tutulmayalım..hayalkırıklığıda yaşayabiliriz aga...
en azından şunu biliyorum gogıla Bajaj yazdığında bu konular ve ben gelecek...cbf 150 nasıldır sorularıyla yıllardır bezmiş olan ben Bajaj nasıldır alak mı geyiğiyle bir 25 yıl daha ömrümden ömür götürcek ateşe kendimi atıyorum...
birde iyi bi motorun tanıtımını yap dişimi kıracağım
arkadaş sen mümkünse motor falan tanıtma bak o yere göhe sığdıramadığın anlata anlata bitiremediğin cb 125 e o kadar iyi ise sen neden almadın gittin cbf aldın taş arabası
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)