Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Dağın Başındaki Okul

REKLAM ALANI
    motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD

böyle birşeye yönelsen sana kimse birşey diyemez hatta kask takmamak bile şuanda yasal
    yuki nin sitesine gir elektiriklilere bak ama sizin yollar çok mu bozuk bilemem
    Mustafa Kemal Atatürk

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Hani ehliyeti geçin. Olanda biniyori olmayanda zaten...

Motor kullanmanın temeli reflexlerdir zaten. Ki 17-18 yaş aralığında gelilşmeye başlar. 20 civarları kişiden kişiye göre sürer bu süreç... Sen bi 18 yaşlarına gelde... Ehliyetinide al, dere tepe dümdüz gidersin sonra

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Merhaba kardeşim benim yiğenimdede var cross merakı var sakın bunu izin veriyor diye algılama aldım cross fakat sadece dağda sürüyor orda haftada 1 götürüyorum diğer zamanlar motosiklet depodan çıkmıyor bile çıkmayacakta

ankarada bir arkadaşım satıyor bu crossları ilgilen istiyorsan 2.000 lira istiyor çok para değil 125 cc 4 vites debriajlı cross pocket diye geçtiği için ne ehliyet ne ruhsat nede plakası var sakın polislere yakalanma yolda kullanmak yasaktır!!!!!

bir kaç fotoğraf atayım

http://n1310.hizliresim.com/1g/3/t7xf4.jpg

http://o1310.hizliresim.com/1g/3/t7xhk.jpg

Sahibinden ilan linki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39078455/detay

Ve youtubeye girip Locin 125 cc pit bike yaz bir kaç videosu var izle crossu seversen al derim neyse iyi günler Okulun hayırlı olsun bu arada

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    bence hiç motor fln alma dostum sen kasksız ekıpmansız ehlıyetsız kullanıcak gıbı duruyorsun yaşında cok genc kanın kaynar gaza gelırsın sonra ailene yazık olur alacaksın asdarı kılıfını gecıcek nerde bunu kaskı monto dızlıgı eldıvenı ehlıyetı vs

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    Alıntı Duhan T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerek kalmadı abi ben gereken dersi aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

fakat moped nedir 2 yıl sonra 16 yaşında onun ehliyetini veriyolarmış öyle okumuştum
    moped yollarda mobilet ve pejo markaları görünen 50 cc motorlar.ehliyetsiz sıkıntıya girersin. illa bineceğim diyorsan hızı kapasitesi sınırlı olduğu için hata yapma riskin az olur. senin yaşlarındayken şu modeli rüyalarıma girerdi :ama bulması zor artık.
    keşke üretseler ve ehliyet yaşını düşürseler.

al bi x treme max bak rahatina...sürüşü rahat şekli güzel..sorunda cikarmaz..rahat rahat takilirsin.

şimdilik sadece düşünüyorum zaten kısta geldi bu arada annemin hep sorduğu kışın nasıl sakliyacasın

olduki motoru aldım kışın nasıl saklıyabiliriz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)