İyi günler diliyorum öncelikle.Pazartesi günü Honda cbr 250 aldım.Alırken bana salı günü plaka-ruhsat hazır olur akşam üzeri saat 3-4 civarı motoru almaya gelirsiniz dediler.Salı günü gittim yok efendim orası gitmiş burası gitmiş sistem bozukmuş kredi onaylanmamış.Ya kredi nasıl onaylanmaz bilgilendirme mesajı bile geldi.Neyse salı günü alamadık çarşamba hallolur dediler.İyi beklerim.Çarşamba oldu yok plaka sistemleri kapalı,onaylanmamış gibi abuk sabuk şeyler söylediler.Bugüne attılar bizi.Bugün Çorlu hondadaki adamlar Plaka işleri için Tekirdağ'a gelmişler.Az önce telefon geldi bugünde sistemler kapalıymış,kredi onayı yeni gelmiş motoru almamı pazartesiye atma ihtimalleri bile var.Ya herşeyi geçtim Plaka çıkmadan ruhsat nasıl çıkıyor.Ha ruhsat çıktı sistemler nasıl bozuk.Tamamen adamlar parayı aldı artık 1 haftada yapsalarda olur 1 ayda yapsalarda.Diyorum motoru alayım plaka işlemleri onaylayınca plakayı alıp takayım yok neymiş plaka işi olmadan galeriden çıkartamıyorlarmış.Tamamen işin dalgasını yapıyorlar bize.En sonunda işlemleri iptal ettirip almıycam motoru o olacak.Canım sıkıldı artık motoru beklerken.