Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hondanın yaptığı olay

REKLAM ALANI
    sodalimon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha S10
    Sen faturayı filan gözünle gördün mü? Belgelerin tamam olduğundan emin ol istersen öncelikle...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nefretxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki gsxr-1000 l5 -Honda cbr 250 2013
    Valla hiç bir bilgim yok sadece bana motorunuzun faturaları kesildi plaka işleminde sistemler kapalı diye bir bilgi geldi o kadar.

sodalimon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha S10
    Olacak iş değil. Fatura filan kesilmemiş ise, belgeler hazırlanmamışsa zaten ona ruhsat işlemi yapılmaz... Kanımca önce öğrenmen gereken budur. Ben derim ki kredinin kullanıldığı banka ile bir konuşsan... Adamlar bana dönmüyorlar, ne iş bu ayak filan gibi, panik görünümüyle... Belki bilgi alabilirsin...
    Ya da bas adamların mekanını faturanı iste...

..Carmentality.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Çok ilginçtir, edirneli olarak onur honda hakkında hiç olumlu bişi duymadım , Otomobil servis tarafında , Motosikletdede böyle ise
    Vay haline trakyanın , Edirne ,Tekirdağ ve kırklarelinde Sadece bu honda satıcı&servisi var.
    Passionately in love with Motorcycle

Araç kredisinde işleyiş şöyle;
    Firma proforma faturası keser bankaya faxlar, Banka krediyi onaylar rehin numarasını firmaya verir..
    Bu durumda firma faturayı keser, vergi dairesine ötv sini yatırır.. Ruhsat işlemleri icin sıfır araç satma yetki belgesinin fotokopisi ile birlikte evrakları sana verir yada bu işlemi kendi yapar..
    Fatura ile beraber trafik sigortası yapılır. Şoförler odasından EK1 (Araç Trafik Tescil ve Müracaat İşlem Formu) alınır. Doldurulur.
    Bu evraklarla emniyet müdürlüğüne getirilir. Plaka belirlenir. Emniyet tarafından plakanın yazılı oldugu bir kağıt alınıp tekrar Şoförler Odasına gidilip plaka bastırılır. Plaka ile beraber emniyet müdürlüğünden ruhsat teslim alınır.. Trafik sigortası yaptırdıgın yerden policeye aracın plakası eklettirilir.

Senin yapman gereken bayiiden satış işlemlerinde hangi bölümde kaldıklarını öğrenmen.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    ohooo hocam o motoru bu şekilde aylarca bekleyenler oldu sen ne diyosun

nefretxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki gsxr-1000 l5 -Honda cbr 250 2013
    Bende babamda bıkmıştık olaydan.Bayii aradık ağzımıza ne geliyorsa (küfür-argo kelimeler hariç) söyledik.Ya abi halledicez.En son babam dedi eğer o motor yarın o galeriden çıkmaz ise işlemlerimin-kredimin iptalini alınan paramın hesabıma yatmasını,trafik-plaka-sigorta işlemlerimde karttan çekilen paranın geri yatmasını en sonda satarken 1 gün içerisinde teslim edeceğiniz garanti süsü verip paramın sizin tarafınıza geçtiği zaman bizi kâideye bile almamanız tarafınızdan onur honda olarak dava açacağım dedi (tabi dava fasa fiso nerde).En son laflarına hayran kaldım abi yarın motorunuzu 4 gibi alabilirsiniz iyi günler diliyorum diyerek telefonu kapattı.Demekki firmayı sıkıştırmak gerekiyormuş

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

Alıntı sodalimon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olacak iş değil. Fatura filan kesilmemiş ise, belgeler hazırlanmamışsa zaten ona ruhsat işlemi yapılmaz... Kanımca önce öğrenmen gereken budur. Ben derim ki kredinin kullanıldığı banka ile bir konuşsan... Adamlar bana dönmüyorlar, ne iş bu ayak filan gibi, panik görünümüyle... Belki bilgi alabilirsin...
    Ya da bas adamların mekanını faturanı iste...
    Abi kredim banka olarak değil kurumsal onur hondadan çekildi.

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    eğer bankadan değilde honda finans üzerinden çekip evrakları doldurup paranın onların hesabına geçmesini beklediyseniz normal çünkü araca rehin konulacak ve ruhsat plaka çıkmadan aracı teslim alamazsınız.

ama gidin bankadan ihtiyac kredisi çekin veya nakit yada kredi kartı ile bayiden alın direk çıkartınız ister plakası ister plakasız.

honda finans normal kredilere göre daha düşük faiz oranı sunduğu için malesef unlara katlanıyoruz. ayrıca bayinin bu şekilde yapmış olması bence hondayı etkilemez.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)