Motosiklete Binmek İnsanı Değiştiriyor
Reklamlar
-
Arabama taş gelsin tampon darbe alsın dert ederdim üzülürdüm.
akşam motoru yanaştırırken yan sehpayı açtım indim motoru bıraktım pat devrildi depo duvara vurdu taş darbesi gibi bir göçük oluştu göçüğü gördüm elimle yokladım benzin var mı diye kontağı çekip brandayı kapatıp eve girdim. İçim cız bile etmedi deponun gerçi 90 lira olması olabilir ama normalde üzülürdüm ama motosiklete binince can tehlikesinden dolayı malını pek önemsemiyor gittim foruma konu açtım göçük oluştu metal gözüküyor çürüme yapmaması için ne yaparım diye
Sadece maddi de değil manevi olarakta değiştiriyor normalde eve giden kedileri bahçenin dışına kovalardım dün akşam gelirken yarım kilo ciğer aldım verdim hayvancıklara
Reklamlar
-
Noktalama işaretleri yazıyı çok daha okunaklı hale getiriyor. Açıkçası okuyamadım desem yeridir.
-
Aşk adamı değiştirir derler ya, aynı hesap işte...
Kimisi arabasına aşıktır, kimisi motoruna, kimisi bilgisayarına... Kimisi elizabeth takılıp motoru hatunu yerine koyar. Garip duygular....
Berkut, iki tane nokta koymuş. Adamın hakkını yeme ama
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Kimisi arabasına aşıktır, kimisi motoruna, kimisi bilgisayarına... Kimisi elizabeth takılıp motoru hatunu yerine koyar. Garip duygular....
Gözümden kaçmış
Hakkını yedim galiba
Özür :(
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Gözümden kaçmış
Hakkını yedim galiba
Özür :(
Noktalama işaretleri veya imla kuralları diyelim biz ona, kullanılmadığında bende okumakta zorluk çekiyorum. Haklısın dostum bu konuda
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
2 nokta mı ben 1 tane bulabildim.
-
merak ederim adlı üyeden alıntı
Benim gördüğümü yalnızca ölüler görebilir
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
merak ederim adlı üyeden alıntı
2 tane var
-
o biraz malın ne kadar temız olduguna baglı. 3 parca boyalı aracta fazla onemsemessın ama 0 aldıgın ya da temız aldıgın cızıksız arac devrıldı mı - carptın mı ıcın gıder bence
-
Kediye çiğer vermeler. Dilenciye sadaka. Ezan sesine daha çok saygı. Cenazeleri düşünme ... Bunlar bunnlar çok fena :D
-
wolrath adlı üyeden alıntı
o biraz malın ne kadar temız olduguna baglı. 3 parca boyalı aracta fazla onemsemessın ama 0 aldıgın ya da temız aldıgın cızıksız arac devrıldı mı - carptın mı ıcın gıder bence
400 kmde motor.
-
Motosikletini yeterince severek almamışsın demek ki. 4 gün önce 200 km deki motorum ilk defa yattı aynası ve km saatinin plastiği kırıldı, hala o anı hatırladıkça içim cız ediyor. Daha yaptırma fırsatım olmadı, arada bi garaja gidip bakarak hüzünleniyorum.
-
o halde zarar geldıgınde ortaya cıkan maddı boyut az olmalı. 20-30.000lıralık motorun dustugunde zarar xxxx tl ler olacagı ıcın muhtemelen ıstemeden de olsa ıcın gıdecektır
-
ben yağmur yagdı heryer çamur diye okula kaç gündür yayan gidiyorum
-
motor bence epey ucuz çin malı bişey
benim sym joyride otlarım arasına hafifce devrildi 2-3 kılcal cizik var sadece ona bile utanmasam oturup ağlayacaktım.cbr 600f falan olsa kendi durumumu düşünemiyorum
-
Depo 90 tl mi mobiletmi.... bende uzulmem tabiki 500. Liralik depoyu çiz bakalım neler oluyor hyonun grenaja tas atan cocugu motoru calistirip yakaladim annesi elimden zor aldı kendimden gecmisim resmen .
-
Eskiden bende arabaya bir şey olacak diye üzülürdüm, sağolsun eşim sağını solunu hayırladığı için yepyeni arabanın artık üzülmüyorum, araba elimden gitti bütün sevgimi motoruma verdim
-
motorunuz ne marka?
-
90 liralık depo komple havaya uçsa yine üzülmem ben .
KAldı ki bu mesajı açtığınıza göre aslında 90 liralık deponun çizilmesine bile içiniz gitmiş
Bu arada aynı renkte Oje alın ve metalin çıktığı yere sürün paslanmayı giderir ve ucuza rütuş . 1-TL ye satılıyor Ojeler
-
Benim gördüğümü yalnızca ölüler görebilir
aboooowwww!...
Bende iki tane görüyorum..
Farkında olmadan öldüm mü aceba
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)